F. IMPORTANT DE CITIT!!!
+52
antitaxa09
Mrbl4
Simona
craksman
tudor_toy
cri00000
Xh0st
sm_ionut
danny
laziosb
Giano
Ionutu
iannis474
muietariceanu
atacidna
sorinica
cristi
mariusD
Robertmrz
Alex_iasi
tin_tin
Dana_
radu_florian
stig
dany_the_eagle@yahoo.com
Adrian Cosmin
ezbolah
Cobra
dragon
danairl
Radu
danielwood30
enucos
darius
laty
danyepz
aliina
pacalitu
Corvin
plebs
gunter gabriela
phyton
adem
scorillo
mirceateodor
lucianmara
arares
eli
lise Timisoara
dbmw91
mpgjunky
merlin
56 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!
SA SATBILIT CA FIECARE SA MEARGA LA PRIMARIA DIN ORASUL SAU S ACEARA APROBARE PENTRU MEETING DE PROTEST PE DATA DE 31 IAN ORA 12
PT PLIANTE ym: ANTITAXA
PT PLIANTE ym: ANTITAXA
Robertmrz- Mesaje : 23
Data de înscriere : 21/12/2008
HAIDETI MOBILIZATI VA!!!!!!!! SA AVEM APROBAREA CAT MAI REPEDE CA APOI SA IMPARTIM PLIANTE SI SA PREGATIM MEETINGUL DE PROTEST!
stig- Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009
poate o sa faca cineva un powerpoint inteligent care sa circule pe net. Astea pot fi mult mai expresive si lumea are tendinta de a da mai departe.
Vin cu cateva materiale si idei :
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/525/7726/2372302/1/03poluare.jpg?width=800&height=600
http://poluare.info/wp-content/gallery/poluare/poluare-camioane-vechi-001.jpg
http://www.banisiafaceri.ro/media/img/text_zones/Romana/big_3723.jpg - cineva care stie photoshop poate pune fata lui tariceanu sau base/boc in poza asta.
alte materiale se gasesc usor(ceva paduri defrisate in care sa se arate unde au mers pana acum banii din taxa) Trebuie gandit f bine ca sa exprime situatia actuala cu o succesiune a evenimentelor. Indicat a se incerca sa se arate situatia celor care au masina , expira numerele si chiar RAR.
renuntati la ideea cu taxa in benzina ca e o mare prostie. creste pretul la benzina, ... creste pretul la orice!
Vin cu cateva materiale si idei :
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/525/7726/2372302/1/03poluare.jpg?width=800&height=600
http://poluare.info/wp-content/gallery/poluare/poluare-camioane-vechi-001.jpg
http://www.banisiafaceri.ro/media/img/text_zones/Romana/big_3723.jpg - cineva care stie photoshop poate pune fata lui tariceanu sau base/boc in poza asta.
alte materiale se gasesc usor(ceva paduri defrisate in care sa se arate unde au mers pana acum banii din taxa) Trebuie gandit f bine ca sa exprime situatia actuala cu o succesiune a evenimentelor. Indicat a se incerca sa se arate situatia celor care au masina , expira numerele si chiar RAR.
renuntati la ideea cu taxa in benzina ca e o mare prostie. creste pretul la benzina, ... creste pretul la orice!
cristi- Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008
mentiune
am uitat sa specific proiectul "casa verde" care a fost respins. Initial s-au spus ca banii alocati acestui proiect vor proveni din taxa, se mai poate arata starea drumurilor, ect .....finalul: UNDE SUNT BANII DIN TAXA AUTO PLATITA PANA ACUMA? De ce sa platim daca se resping proiecte care ar trebui facute cu acesti bani?
Sa platim taxa doar ca sa mai faca ei un remat in 2009 in prin care sa fie suportate reducerile oferite CONDITIONAT de catre Reno la achizitionare de logan. Adica ei fac reduceri care sunt suportate de catre noi ???? Scuze nu mai pot continua ca am inceput sa tremur... NESIMTIREA UNORA II POATE DUCE PE ALTII LA GESTURI NECUGETATE !!!
Sa platim taxa doar ca sa mai faca ei un remat in 2009 in prin care sa fie suportate reducerile oferite CONDITIONAT de catre Reno la achizitionare de logan. Adica ei fac reduceri care sunt suportate de catre noi ???? Scuze nu mai pot continua ca am inceput sa tremur... NESIMTIREA UNORA II POATE DUCE PE ALTII LA GESTURI NECUGETATE !!!
antitaxa@yahoo.com,in seara asta la ora 20.00
antitaxa@yahoo.com,in seara asta la ora 20.00.va astept pe messenger la conferinta.
dany_the_eagle@yahoo.com- Mesaje : 60
Data de înscriere : 08/12/2008
Localizare : cluj
LUATI LEGATURA CU CEI CARE AU ORGANIZAT PROTESTUL TRECUT, IN ORASUL VOSTRU! RUGATI I SA INTRE PE YM: ANTITAXA SA VORBIM! IMPLICATI VA!! MULTUMESC!!!
LEGALITATE
Luni 26.01.2009, ora 20,15 la TVR1, realizatoarea Monica Ghiurco are ca invitati pe domnii: Nemirschi,Pogea, Daianu si Stroe pe tema taxei auto, deja se vede in ce directie vor merge discutiile, regretabil este ca nu a fost invitat nici un reprezentant al celor care am cumparat un autoturism de ocazie in a doua parte a anului trecut, nu stiu daca dupa atatea discutii mai e necesar sa-i scriem realizatoarei parerea noastra, poate ar fi bine, cine doreste sa o faca: monica.ghiurco@tvr.ro
plebs- Mesaje : 17
Data de înscriere : 07/12/2008
eu i-am trimis un mail realizatoarei!
arares- Mesaje : 21
Data de înscriere : 10/12/2008
Toti cei afectati de taxa auto, romani adevarati care au ceva de spus impotriva acestei mari nedreptati, sunt asteptati pe data de 7 februarie ora 12:00 in ARAD(Primarie), BISTRITA(Parcare Kaufland), BRASOV(Tarlungeni), BUCURESTI(Piata Victoriei), CLUJ(Sala Sporturilor), CONSTANTA(Casa de Cultura), DEVA(Parcare Real), IASI(Palatul Culturii), MURES(Parcarea Auchan), ORADEA(Parc 1 Decembrie), PITESTI(Stadion Nicolae Dobrin), PLOIESTI(Casa Sindicatelor), SUCEAVA(Cumparatura), TIMISOARA(Stadion Dan Paltinisan)! DETALII ID messenger: antitaxa sau pe www.taxa-auto.forumgratuit.ro! Trimite mai departe! Multumesc!
chiuchiu emisiune de taxa cu ministrul mediului!
a venit baselul sa ne explice una alta
a venit baselul sa ne explice una alta
arares- Mesaje : 21
S-a mutat miercuri emisiunea despre taxa......dar cred ca o sa fie intr-o singura parte.....adica cu STROE.......milogu'.......
sorinica- Mesaje : 3
Data de înscriere : 19/01/2009
Desteapta-te romane, taxa NU RAMANE !
Boc A declarat aseara la TVR1 ca taxa ramane triplata !!!!
Si va ramane daca nu iesim in strada! Cititi si voi fiecare vers cu voce tare si intonatie :
Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!
Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!
Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii!
Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
„Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.
Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!
O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori,
Şi blastămă cu lacrimi în ochi pe orişicare,
În astfel de pericol s-ar face vânzători!
De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie şi foc!
N-ajunse iataganul barbarei semilune,
A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!
N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ;
Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm!
Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!
Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!
Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost'pământ!
ASTA AR TREBUI SA VA MOTIVEZE !!!!!!!!!
Si va ramane daca nu iesim in strada! Cititi si voi fiecare vers cu voce tare si intonatie :
Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!
Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!
Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii!
Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
„Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.
Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!
O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori,
Şi blastămă cu lacrimi în ochi pe orişicare,
În astfel de pericol s-ar face vânzători!
De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie şi foc!
N-ajunse iataganul barbarei semilune,
A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!
N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ;
Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm!
Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!
Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!
Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost'pământ!
ASTA AR TREBUI SA VA MOTIVEZE !!!!!!!!!
PRIMARIA IASI A APROBAT MEETINGUL ANTI-TAXA AUTO PENTRU ZIUA DE SAMBATA, 7 FEBRUARIE , ORA 12.00!!!! VA ASTEPTAM IN FIECARE SEARA INCEPAND CU ZIUA DE LUNI, 2 FEBRUARIE, ORA 18.00, IN FATA PALATULUI CULTURII, IN VEDEREA ORGANIZARII EVENIMENTULUI!
seo?
nu prea e vizibil pe net protestu asta ///
de exemplu pt cei cauta pe google : " taxa auto protest 7 februarie 2009 " sau oricare combinatie din cuvintele astea nu prea gaseste multe.
Poate ar trebui sa rugam pe cativa care au bloguri cu trafic ...sa mediatizeze subiectul.
de exemplu pt cei cauta pe google : " taxa auto protest 7 februarie 2009 " sau oricare combinatie din cuvintele astea nu prea gaseste multe.
Poate ar trebui sa rugam pe cativa care au bloguri cu trafic ...sa mediatizeze subiectul.
Interviul lui EMIL BOC din 29 ianuarie 2009, la TVR 1
Am gasit pe site-ul guvernului o transcriere a interviului lui BOC din 29.01.2009 la TVR 1 impreuna cu MONICA GHIURCO. Am selectat pasajele care ne intereseaza - taxa auto.
Emil Boc: În sistem economic, adică generează din nou prin acest mecanism, care va creşte de 4 ori acest fond de contragarantare, şi care va da posibilitatea finanţării a tot mai multor IMM-uri. Şi nu în ultimul rând vorbeam de programul „Rabla” la începutul emisiunii. Două modificări importante vor fi în programul „Rabla”.
Monica Ghiurco: Şi dacă ne lămuriţi cu taxa auto, că am avut aseară o dezbatere.
Emil Boc: Aţi băgat o temă deja/.../dar am promis că răspund la orice întrebare în această seară. În privinţa programului „Rabla”, e un program foarte serios, iar domnul ministru îl gestionează foarte bine, începând cu acest an se primesc la programul „Rabla” şi maşini cu o vechime mai mare de 10 ani, poate 12 ani. Pe de altă parte, suma pe care o plăteşte statul este majorată de la 3.000 lei la 3.800 lei pentru fiecare maşină, precum 60.000 în raport cu 40.000 câte au fost în 2008, deci o creştere a numărului de maşini care pot fi aduse în acest program şi să primească această compensaţie. În privinţa taxei auto, vom avea o discuţie, în februarie, în Guvern, când se pot emite şi ordonanţe de urgenţă. Punctul meu de vedere este că în primul rând trebuie să reglementăm din punct de vedere juridic situaţia acelor maşini care au fost aduse în ţară înainte de 15 decembrie şi în contextul în care ordonanţa a fost pusă imediat fără o avertizare prealabilă şi nu e vina omului de rând că la RAR nu mai primea planificare sau la alte structuri de acest fel şi el s-a trezit practic cu oul fierbinte în mână, fără să aibă nici o vină. Sunt deja câteva cazuri când au câştigat oameni care au dat în judecată statul român în instanţă şi aici va trebui să găsim o soluţie după care în privinţa valorii taxei, evident, că vom face o evaluare precisă în Guvern, ţinând cont de interesul naţional, reglementările europene, politica de mediu, industria autohtonă, toate aceste elemente vor fi luate în discuţie şi vom lua o decizie la începutul lunii februarie.
Monica Ghiurco: Atunci rămâne în vigoare ceea ce ştim cu toţii?
Emil Boc: Deocamdată rămâne ceea ce avem în momentul de faţă.
Monica Ghiurco: Oricum, februarie este aproape.
Emil Boc: Da, de luna viitoare putem să intrăm să discutăm.
Personal, inclin sa cred ca este vorba de o noua tentativa de manipulare...
Fratilor, trebuie sa iesim in strada in numar cat mai mare, altfel nu mai avem nicio sansa, ramanem cu masinile pe butuci pana in vara !!!!
Emil Boc: În sistem economic, adică generează din nou prin acest mecanism, care va creşte de 4 ori acest fond de contragarantare, şi care va da posibilitatea finanţării a tot mai multor IMM-uri. Şi nu în ultimul rând vorbeam de programul „Rabla” la începutul emisiunii. Două modificări importante vor fi în programul „Rabla”.
Monica Ghiurco: Şi dacă ne lămuriţi cu taxa auto, că am avut aseară o dezbatere.
Emil Boc: Aţi băgat o temă deja/.../dar am promis că răspund la orice întrebare în această seară. În privinţa programului „Rabla”, e un program foarte serios, iar domnul ministru îl gestionează foarte bine, începând cu acest an se primesc la programul „Rabla” şi maşini cu o vechime mai mare de 10 ani, poate 12 ani. Pe de altă parte, suma pe care o plăteşte statul este majorată de la 3.000 lei la 3.800 lei pentru fiecare maşină, precum 60.000 în raport cu 40.000 câte au fost în 2008, deci o creştere a numărului de maşini care pot fi aduse în acest program şi să primească această compensaţie. În privinţa taxei auto, vom avea o discuţie, în februarie, în Guvern, când se pot emite şi ordonanţe de urgenţă. Punctul meu de vedere este că în primul rând trebuie să reglementăm din punct de vedere juridic situaţia acelor maşini care au fost aduse în ţară înainte de 15 decembrie şi în contextul în care ordonanţa a fost pusă imediat fără o avertizare prealabilă şi nu e vina omului de rând că la RAR nu mai primea planificare sau la alte structuri de acest fel şi el s-a trezit practic cu oul fierbinte în mână, fără să aibă nici o vină. Sunt deja câteva cazuri când au câştigat oameni care au dat în judecată statul român în instanţă şi aici va trebui să găsim o soluţie după care în privinţa valorii taxei, evident, că vom face o evaluare precisă în Guvern, ţinând cont de interesul naţional, reglementările europene, politica de mediu, industria autohtonă, toate aceste elemente vor fi luate în discuţie şi vom lua o decizie la începutul lunii februarie.
Monica Ghiurco: Atunci rămâne în vigoare ceea ce ştim cu toţii?
Emil Boc: Deocamdată rămâne ceea ce avem în momentul de faţă.
Monica Ghiurco: Oricum, februarie este aproape.
Emil Boc: Da, de luna viitoare putem să intrăm să discutăm.
Personal, inclin sa cred ca este vorba de o noua tentativa de manipulare...
Fratilor, trebuie sa iesim in strada in numar cat mai mare, altfel nu mai avem nicio sansa, ramanem cu masinile pe butuci pana in vara !!!!
Adrian Cosmin- Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008
opinie
Promisiuni auzim din decembrie ...ca in ianuarie ca in februarie ...de ce e asa de greu sa se dea inapoi asa cum s-a dat inainte.......sintem doar manipulatzi
Parerea mea este ca si aceasta mediatizare cu acele arme de la ciorogirla e o facatura ...de fapt se sring bani la buget din amenzi caci la controalele de rutina sigur s-au gasit si cu acte in neregula ...uitati-va la plati amenzi ce coada s-a facut ...tot pe buzunarul nostru .......CE E ASA DE GREU DE INTELES CA NE-AM SATURAT SA TOT PLATIM CA PROSTII CA NU AVEM DE UNDE ....DE CE NU IA DE LA BOGATZI?
Parerea mea este ca si aceasta mediatizare cu acele arme de la ciorogirla e o facatura ...de fapt se sring bani la buget din amenzi caci la controalele de rutina sigur s-au gasit si cu acte in neregula ...uitati-va la plati amenzi ce coada s-a facut ...tot pe buzunarul nostru .......CE E ASA DE GREU DE INTELES CA NE-AM SATURAT SA TOT PLATIM CA PROSTII CA NU AVEM DE UNDE ....DE CE NU IA DE LA BOGATZI?
iannis474- Mesaje : 34
Data de înscriere : 07/12/2008
Libertatea de maine.... ceva despre taxa?
Azi am citit ceva despre un supliment libertatea de mâine parca, cum sa iti aduci o maşină ieftina din germania.... undeva zicea ceva si ca scoate taxa... dar nu se vedea clar când. E si o poza acolo, dar e indescifrabil.
Cel mai probabil, e un zvon.... trebuie sa ieşim in strada, pe 7 februarie, doar aşa ii putem forţa sa scoată taxa...
Iata aici linkul...
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A%2F%2Fwww.gsp.ro%2Fgsp-special%2Fdiverse%2Fcum-iti-iei-masina-la-mina-a-doua-din-strainatate-121290.html
Later edit:
Azi dimineata am cumparat libertatea.... Boc si ministrul mediului INTENTIONEAZA ca in luna februarie sa aduca taxa la valorile de la 1 iulie 2008. Eu cred ca este vorba despre o noua manipulare, au inceput sa arunce cu stiri rasuflate, incepe sa le fie frica ca iese lumea pe strazi sambata viitoare. Boc a spus clar sa se gandeste pentru acum doar la o varianta de a reglementa situatia masinilor aduse inainte de 15 decembrie, nu la modificarea taxei si alte importuri auto de SH.... Mai sunt cateva zile si expira rar-ul. Ce folos daca da ordonanta dupa 15 februarie, unii vor lua totul de la capat. Pentru cei care au avut RAR pe 16 decembrie, certificatul de autenticitate expira pe 13 februarie ! ! ! E o incercare de a trage din nou de timp !
Link: http://www.libertatea.ro/stire/cum-iti-aduci-o-masina-din-germania-228600.html
NU CREDETI MINCIUNILE LOR, NU VA LASATI BATUTI ACUM !!!!
SINGURA SOLUTIE ESTE SA IESIM SAMBATA IN STRADA CAT MAI MULTI !
DOAR ASA PUTEM OBLIGA PUTEREA SA ANULEZE ACEASTA TAXA ABERANTA !
Cel mai probabil, e un zvon.... trebuie sa ieşim in strada, pe 7 februarie, doar aşa ii putem forţa sa scoată taxa...
Iata aici linkul...
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A%2F%2Fwww.gsp.ro%2Fgsp-special%2Fdiverse%2Fcum-iti-iei-masina-la-mina-a-doua-din-strainatate-121290.html
Later edit:
Azi dimineata am cumparat libertatea.... Boc si ministrul mediului INTENTIONEAZA ca in luna februarie sa aduca taxa la valorile de la 1 iulie 2008. Eu cred ca este vorba despre o noua manipulare, au inceput sa arunce cu stiri rasuflate, incepe sa le fie frica ca iese lumea pe strazi sambata viitoare. Boc a spus clar sa se gandeste pentru acum doar la o varianta de a reglementa situatia masinilor aduse inainte de 15 decembrie, nu la modificarea taxei si alte importuri auto de SH.... Mai sunt cateva zile si expira rar-ul. Ce folos daca da ordonanta dupa 15 februarie, unii vor lua totul de la capat. Pentru cei care au avut RAR pe 16 decembrie, certificatul de autenticitate expira pe 13 februarie ! ! ! E o incercare de a trage din nou de timp !
Link: http://www.libertatea.ro/stire/cum-iti-aduci-o-masina-din-germania-228600.html
NU CREDETI MINCIUNILE LOR, NU VA LASATI BATUTI ACUM !!!!
SINGURA SOLUTIE ESTE SA IESIM SAMBATA IN STRADA CAT MAI MULTI !
DOAR ASA PUTEM OBLIGA PUTEREA SA ANULEZE ACEASTA TAXA ABERANTA !
JOS GUVERNU ...asta sa se strige la miting
daca aveau de gand sa o scoata ...promiteau clar ca or so scoata ...dar Boc a fost foarte evaziv ....tre sa vedem ..tre sa discutam . NE VEDEM LA MITING
FACETI UN NOU TOPIC...
LUMEA INCA NU STIE NIMIC DESPRE ACEST PROIECT..
TREBUIE SA NE OCUPAM DE MEDIATIZAREA ACESTUI EVENIMENT...
UN NOU FLUTURASH NE TREBUIE... SI RECLAMA ADECVATA.
STERGETI TOATE POSTURILE SI FACETI UNUL SINGUR PENTRU FIECARE ORAS UNDE SE ORGANIZEAZA PROTESTUL SI CAND...
ASTEPT RASPUNS
LUMEA INCA NU STIE NIMIC DESPRE ACEST PROIECT..
TREBUIE SA NE OCUPAM DE MEDIATIZAREA ACESTUI EVENIMENT...
UN NOU FLUTURASH NE TREBUIE... SI RECLAMA ADECVATA.
STERGETI TOATE POSTURILE SI FACETI UNUL SINGUR PENTRU FIECARE ORAS UNDE SE ORGANIZEAZA PROTESTUL SI CAND...
ASTEPT RASPUNS
Ionutu- Mesaje : 2
!
nu mai intereseaza pe nimeni cat e de ilegala si de rea taxa asta ....din moment ce esti pe acest forum e clar ca esti impotriva taxei .
Momentan conteaza doar protestu de sambata:
Ar fi interesat de vazut niste afise si flyiere gata de printat .
ar fi interesant de vazut sloganele care se vor scanda la protestu de sambata.
Momentan conteaza doar protestu de sambata:
Ar fi interesat de vazut niste afise si flyiere gata de printat .
ar fi interesant de vazut sloganele care se vor scanda la protestu de sambata.
Cum s-a imbogatit tariceanu cu taxa !!!
O discuţie interesantă despre Tăriceanu şi modul in care a devenit unul dintre cei mai bogaţi prim-miniştrii !!!
Link: http://www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?f=36&t=8187
Link: http://www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?f=36&t=8187
S a obtinut aprobare pentru IASI si MURES! Bravo lor!!!! Celelalte orase??? Va place forma actuala a taxei????
Astazi Emil Boc este invitat la Nasul pe B1TV! Bombardati cu mailuri si cereti lui Moraru sa adopte si acest subiect al taxei! Mail: nasul@b1tv.ro
Cobra- Mesaje : 21
Data de înscriere : 30/12/2008
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum