BRASOV 04.01.2009
5 participanți
Pagina 1 din 1
Miting 04.01.2009
Daca se face mitingul in 04.01.2009 in Brasov vin si eu. As vrea sa stiu un loc si o ora de organizare.In proportie de 95% sigur vin. Restul ramane pentru ceva extraordinar sau neprevazut.
Nu ma bazez pe niste zvonuri sau articole din presa pana nu e ceva sigur.
mirceateodor- Mesaje : 6
Data de înscriere : 06/12/2008
Varsta : 43
Localizare : Sibiu, Sibiu , Romania (Tara Hotilor)
Re: BRASOV 04.01.2009
mirceateodor a scris:Daca se face mitingul in 04.01.2009 in Brasov vin si eu. As vrea sa stiu un loc si o ora de organizare.In proportie de 95% sigur vin. Restul ramane pentru ceva extraordinar sau neprevazut.
ceva detalii ptr manie? NIMIC?
craksman- Mesaje : 10
Data de înscriere : 08/12/2008
Despre miting
Merlin, cel care a vrut sa organizeze totul este in spital, iar eu scriu in locul lui. Imi pare rau, dar probabil nu o sa se organizeze nimic.
merlin- ADMINISTRATOR
Data de înscriere : 05/12/2008
cine are idee despre ce se intmpla la BV este rugat sa posteze aici sa ne tina si pe noi la curent cu ce se intampla!!
craksman- Mesaje : 10
Data de înscriere : 08/12/2008
Luni, 12 ianuarie, ora 20:00 toti cei afectati de taxa auto sunt asteptati pe forum, sa discutam, pentru a se ajunge la un consens in ceea ce priveste viitorul meeting de protest!
stig- Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009
Ministrul Mediului si Ministrul Economiei convocati de urgenta la Bruxelles
Ieri am citit in Libertatea, ziarul tipărit, cum ca ministrul mediului si ministrul economiei au fost convocaţi weekendul acesta de urgenta la Bruxelles de comisarul european Ghunter Verheugen pentru a explica de ce noul guvern nu vrea sa anuleze taxa auto.
E clar, după mine, ca nu se doreşte vreo schimbare a taxei si tot încearcă sa ne bage mâţa pe gat. Probabil ca spaga de la Renault e atât de mare ca nu prea vor sa lase asa usor vrabia din mana...
ACUM E MOMENTUL SA IEŞIM IN STRADA, SA ARĂTAM CA NU DORIM TAXA DE POLUARE.
SĂ FIM UNIŢI ! ! !
HAIDEŢI ÎN STRADĂ ! ! !
JOS TAXA DE POLUARE ! ! !
E clar, după mine, ca nu se doreşte vreo schimbare a taxei si tot încearcă sa ne bage mâţa pe gat. Probabil ca spaga de la Renault e atât de mare ca nu prea vor sa lase asa usor vrabia din mana...
ACUM E MOMENTUL SA IEŞIM IN STRADA, SA ARĂTAM CA NU DORIM TAXA DE POLUARE.
SĂ FIM UNIŢI ! ! !
HAIDEŢI ÎN STRADĂ ! ! !
JOS TAXA DE POLUARE ! ! !
Adrian Cosmin- Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008
LUATI LEGATURA CU CEI CARE AU ORGANIZAT PROTESTUL TRECUT, IN ORASUL VOSTRU! RUGATI I SA INTRE PE Messenger: ANTITAXA SA VORBIM! IMPLICATI VA!! MULTUMESC!!!
Toti cei afectati de taxa auto, romani adevarati care au ceva de spus impotriva acestei mari nedreptati, sunt asteptati pe data de 7 februarie ora 12:00 in ARAD(Primarie), BISTRITA(Parcare Kaufland), BRASOV(Tarlungeni), BUCURESTI(Piata Victoriei), CLUJ(Sala Sporturilor), CONSTANTA(Casa de Cultura), DEVA(Parcare Real), IASI(Palatul Culturii), MURES(Parcarea Auchan), ORADEA(Parc 1 Decembrie), PITESTI(Stadion Nicolae Dobrin), PLOIESTI(Casa Sindicatelor), SUCEAVA(Cumparatura), TIMISOARA(Stadion Dan Paltinisan)! DETALII ID messenger: antitaxa sau pe www.taxa-auto.forumgratuit.ro! Trimite mai departe! Multumesc!
Subiecte similare
» Brasov Dumica 07.12.2008 ora 12:00
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» Grupuri din toate orasele !!!
» F. IMPORTANT DE CITIT!!!
» IASI - HAIDETI !!!
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» Grupuri din toate orasele !!!
» F. IMPORTANT DE CITIT!!!
» IASI - HAIDETI !!!