Ploiesti - !!!
+24
johny
Catalint
Tzepozzz
dany_the_eagle@yahoo.com
THUNDER
BRUCE
bogdan_
mihai_r
sosow
aliina
SA-I FUTEM DEFINITIV!!!
Andu Simion
crotonic
merlin
tihuacan
intrus_117
DragosEnache
senilu ploiesti
JOS JEPCARII
alin_gabbriel
sketinho
steauaiulianos
midnightk
7rUe.4liFe
28 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ploiesti - !!!
organizare pentru ploiesti , speram sa veniti in numar mare la buc
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Data de înscriere : 05/12/2008
Re: Ploiesti - !!!
ok, saru`mana de topic. una [peste alta incerc sa obtin o aprobare pentru un miting pe o data anterioara celei de 13 decembrie, in ploiesti, cu plecare de la cladirea Petrom pana la Gara de sud. Cei care ma pot ajuta sunt bine veniti.
midnightk- Mesaje : 33
Data de înscriere : 06/12/2008
eee
eu sunt dispus sa ajut vreau sa merg si la bucuresti atat k nu cred k veni cu masina.vreau sa ajut cu orice pot sunt din baicoi
steauaiulianos- Mesaje : 30
URGENT: CAUT PERSOANE CARE SA MA AJUTE LA REALIZAREA FLUTURASILOR PENTRU PLOIESTI! INCERC OBTINEREA UNEI APROBARI PENTRU VINERI 12 DECEMBRIE, MARS CU PLECAREA DE LA SEDIUL PETROM PANA LA GARA DE SUD PE DURATA DE APROXIMATIV O ORA. NU POT FACE ASTA SINGUR, ASA CA VA ASTEPT. RELATII LA TELEFON 0767.514.522
aaa
cu fluturasii t ajut si eu.eu luni o sa scot fluturasi si o sa ma duc la nr rosii akolo si impart cat pot si da ar fi bn sa facem ceva si vineri 12 dec sunt de acord.
o sa te rog sa astepti sa vad ce fac cu autorizatia de la primarie pentru miting in ploiesti. vorbim luni.
aa
dak impart fluturasi nu cred k e o problema nu?sau o sa am probleme?
aaa
deja au inceput sa se stranga persoane am vb cu o gramada si sunt dispusi sa vina la bucuresti eu cred k o sa avem succes si o sa strangem oameni multi. in legatura cu autorizatia astept si sa imi spui si mie k sunt interesat
facem si fara autorizatie oameni buni
eu mam saturat de astia
pe 24 se schimba guvernul
eu mam saturat de astia
pe 24 se schimba guvernul
sketinho- Mesaje : 12
aaa
nu ar trebui sa facem nimik fara autorizatie pt k ne vor caracteriza ca fiind huligani si alte apelative cel mai bn sa fim calmi linistiti cu capul p umeri si sa facem totul ca la carte pt k asa putem face ceva cu adevarat folositor
ne vor caracteriza ca avand initiativa , no sa parem huligani daca nu vrem sa pare mstai linistit
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
sss
baieti eu vreau cel mai mult sa facem ceva dar dak tot facem sa facem cu capu nu cu posterioru!!!
campina
sa spuna cineva o ora la care sa ne intalnim toti pe 13 dimineata sa mergem in coloana spre bucuresti.eu propun sa ne intalnim la km 6 undeva in parcare le metro sau carrefour.ce spuneti???k pana acum nu se stie nimic concret de zona asta.
alin_gabbriel- Mesaje : 4
ss
o sa se stie la momentul potrivit deocamdata important este sa strangem cat mai multe persoane sa formam un grup mare sa impartim si sa adunam cat mai multi ora si locatia o stabilim mai inkolo k mai avem timp.
sss
s-a vazut k se poate cei din brasov ne-a aratat k se poate avem o sansa veniti cat mai multi sa facem galagie multa sa auda cei d la ue adunati-va prietenii si strangeti multi sustinatori!!!
Eu sunt dispus sa merg la Bucuresti...dar
Nu mai am numere provizorii In schimb am facut doua pancarde mari si vizibile! Daca accepta cineva sa ma ia cu masina, contra cost e ok!
taxiceanu
am tot urmarit realitatea.net,cand protestam in ploiesti?tot vineri?
senilu ploiesti- Mesaje : 1
Data de înscriere : 07/12/2008
salutare...am luat legatura cu cativa baieti din ploiesti...in seaara asta tiparesc niste fluturasi., iar maine in jur de 11-12 intalnirea undeva in centru si plecam la impartit. maine ma duc la primarie si la pol rutiera sa ma interesez de ce trebuie pentru obtinerea unei autorizatii de miting. e nevoie de cat mai multi oameni sa ne ajute, indiferent ca sunt din ploiesti sau din alte orase. haideti sa ne mobilizam!!!!
sss
autorizatie pt miting in pl??vreti un miting inainte de 13 nu????
da...pe 12.apoi pe 13 mergem la bucuresti. Brasovul a iesit in strada. trebuie sa o facem si noi. Am 1800 de flyere care trebuie impartite. Sunt cu data mitingului din Bucuresti. inca 1800 le voi face maine cu data de 12 decembrie, ora 12 pentru Ploiesti.
senilu...te iau eu tata....am si o portavoce cat un butoi...o sa facem mare galagie
sss
cand impartiti pliantele?????as putea sa va ajut maine sa le impartiti!!!
maine dupa ora 10......da-mi un telefon maine de dim si vb
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum