PLIANTE impotriva TAXEI
+32
ghostrider
Amipau
intrus_117
ardeia231
lucianmara
mariusD
BMW316SM
Nozik10
adem
pacalitu
enoriasu'
mirceateodor
Papuc
tudost02
klm18
razzwan
manzini
sketinho
dragos
TwentyOne
THUNDER
bogdan_
black-panther
Navarrone
blade
skyline
crotonic
alin_gabbriel
7rUe.4liFe
gepetto
camelia
Paul
36 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PLIANTE impotriva TAXEI
imed veti avea si pliantul finallll
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Data de înscriere : 05/12/2008
TOTODATA ..PUNETI LA SEMNATURA PE TOATE FORUMURILE UNDE AVETI CONT...DATA MEETINGULUI
TwentyOne- Mesaje : 4
Data de înscriere : 06/12/2008
Varsta : 41
Localizare : Pitesti
aveti rabdare , se ocupa cotronic
Va salut pe toti, tot respectul il aveti, sunt curios daca s-a anuntat si cineva de prin Iasi pe aici, mi-ar placea sa ies in strada !
Gunoaiele astea trebuie sa afle ca nu mai suntem miei .
Trebuie sa anuntam cat mai multa lume, asaltati serverele de odc unde se aduna multa lume, mirc-ul, forum-urile mass mediei (libertatea, click, etc)! Tinem legatura...
Trebuie sa anuntam cat mai multa lume, asaltati serverele de odc unde se aduna multa lume, mirc-ul, forum-urile mass mediei (libertatea, click, etc)! Tinem legatura...
klm18- Mesaje : 1
trimiteti si la mine pe mail sket_boss@yahoo.com ma bag la somn ca maine muncesc
sketinho- Mesaje : 12
RE !
HAIDETI PE EI, HAIDETI PE EI, HAIDETI PE EI , PE MAMA LOR !!!! HAIDETI PE EI , HAIDETI PE EI , SA NE PIS>> PE TAXA LOOOOOORRRRRR !!!!!!!! Idee de slogan Fratilor, ma duc la somn ca am fost la serviciu azi si maine ma asteapta juniorul gata odihinit Tinem legatura. Ce a fost mai important s-a facut : s-au stabilit data , orele si locul. Ce mai avem de facut este sa ne tinem la curent , sa continuam campania si sa strangem adepti . In orice caz vorbim maine ! Va salut ! Respect !Pe maine !
THUNDER- Mesaje : 58
Varsta : 47
JUDETUL IASI! CITITI LUNI PIATA AUTO DIN ZIARUL EVENIMENTUL!
CEI DIN IASI SAU DIN TOATA MOLDOVA! INTRATI PE tudost02@yahoo.com PT A GASI O SOLUTIE PRIN CARE SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI!
tudost02- Mesaje : 45
CINE E DIN MOLDOVA! NE VOM ADUNA LA IASI IN VEDEREA ORGANIZARII DRUMULUI SPRE BUCURESTI !
FITI CAT MAI MULTI! NU VA LASATI PACALITI DE STAT! ROMANI, HAIDETI IN STRADA! NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE!
tudost02@yahoo.com pt contact pe mess
RAMANE PE DATA DE 13 LA PIATA VICTORIEI
RAMANE PE DATA DE 13 LA PIATA VICTORIEI RAMANE PE DATA DE 13 LA PIATA VICTORIEI
ORA APROXIMATIVA ?????
ORA APROXIMATIVA ?????
Papuc- Mesaje : 1
aveti detalii la subiectul OFICIAL !!!!!!
trimteti mesaje televiziunilor
Trimiteti mesaje de protest catre DDD@DANDIACONESCU.RO pt a solicita o emisiune in care sa mobilizam cat mai multa lume pt meetingul de protest din fata guvernului. Trebuie sa fim la fel de multi precum la Revolutie! Trimiteti mesaje la AUTOVIT.RO si rugati sa-si foloseasca influenta pt ca un nr cat mai mare de orase sa afle de protestele din fata Guvernului. NU FITI NEGLIJENTI! VENITI IN NUMAR CAT MAI MARE SI INUNDATI POSTURILE TV CU MESAJUL: " PE DATA DE 13 DECEMBRIE 2008 VA AVEA LOC IN FATA GUVERNULUI O AMPLA ACTIUNE DE PROTEST IN VEDEREA STOPARII DE LA MODIFICARE A TAXEI AUTO". Toate tv,radio,ziare au mail, nr sms de contact, inundati-le cu mesajul cu 13 decembrie! Trimiteti acest mesaj tuturor din lista voastra de messenger! Sa-l dea mai departe chiar daca nu sunt afectati de TAXA!
klm18, daca esti din iasim intra pe tudost02@yahoo.com pt ca si eu sunt tot din iasi si ne outem vedea maine, Neaparat acest pliant trebuie sa ajunga in targul de masini de duminica!klm18 a scris:Va salut pe toti, tot respectul il aveti, sunt curios daca s-a anuntat si cineva de prin Iasi pe aici, mi-ar placea sa ies in strada !
SA AJUNGA PLIANTUL CU DATA MEETINGULUI IN TOATE TARGURILE DE MASINI ORGANIZATE IN MARILE ORASE!
fACETI CAT MAI MULTE COPII! AR TREBUI IDENTIFICATE PERSOANE DIN CAT MAI MULTE COLTURI ALE TARII PT A DITRIBUI PLIANTE LA TARGURILE AUTO SI LA MASINILE CU NUMERE ROSII DIN ORASE!7rUe.4liFe a scris:aveti detalii la subiectul OFICIAL !!!!!!
haideti , saptamana care urmeaza trebuie tras tare pt a aduna cat mai multa lume! SA MEARGA CATE 5 IN MASINA! NU E CHIAR ASA SCUMP DE AJUNS IN BUCURESTI, INDIFERENT CAT DE DEPARTE AR FI! HAIDETI , NU MAI E MULT PANA PE 13! ORGANIZAREA!
PE 13 DECEMBRIE, CU MIC CU MARE IN BUCURESTI!
FACETI UN SACFRIFICIU SI VENITI IN BUCURESTI! N-O SA VA PARA RAU! IL VOM INVINGE!
PLIANTE impotriva TAXEI
Salutare la toti.
Nu stiu daca s-a anuntat cineva din Sibiu. Daca nu, nu e problema.Voi incerca sa scot pliantul si sa il impart in Sibiu. Cred ca cel mai bine ar fi Duminica in targul de masini. De obicei e plin si ar fi cel mai bine atunci.
Toate bune. Jos cu nenorocita asta de taxa.
Nu stiu daca s-a anuntat cineva din Sibiu. Daca nu, nu e problema.Voi incerca sa scot pliantul si sa il impart in Sibiu. Cred ca cel mai bine ar fi Duminica in targul de masini. De obicei e plin si ar fi cel mai bine atunci.
Toate bune. Jos cu nenorocita asta de taxa.
mirceateodor- Mesaje : 6
Varsta : 43
Localizare : Sibiu, Sibiu , Romania (Tara Hotilor)
scoate`l si imparte in sibiu si te ast la buc , veniti cat mai multi !!!!
tudost02 a scris:FITI CAT MAI MULTI! NU VA LASATI PACALITI DE STAT! ROMANI, HAIDETI IN STRADA! NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE!
Posteaza cand si unde? Eunt din Iasi.
enoriasu'- Mesaje : 1
Localizare : iasi
Salut enoriasule! nu conteaza d eunde esti, daca ai posibilitatea printeaza si imparte. Conteaza sa fim peste tot sa afle lumea, sa cream subiect de stiri, de media. Abia atunci incepem sa fim luati in seama!
dragos- Mesaje : 4
pentru Admin
Cred ca ar fi util daca s-ar face un topic de genul "descarca ultima versiune de pliant,etc." si acela sa fie blocat sa nu se posteze pe el. sa fie acolo ultimele versiuni de pliante, afise si ce alte maiteriale mai scoatem fiindca multi se pierd pe drum incercand sa gaseasca de unde descarca materialele.
dragos- Mesaje : 4
PT CEI DIN BUCURESTI
VA ROG CONTACTATI-MA LA ID DE MES VANDAUTOSH PT A NE INTALNI SA IMPARTIM PLIANTE IN BUC!
NOI SUNTEM DEJA VREO 5!
NOI SUNTEM DEJA VREO 5!
pacalitu- Mesaje : 5
VA ROG NU TRATATI CU SUPERFICIALITATE!!!!
DACA VOM URLA DOAR PE AICI SI VOM SPERA K VA FACE CEILALTI SI NOI DOAR VOM STA PE MARGINE SA NE UITAM ACEST PROIECT VA MURI IN ACEASTA FAZA.
pacalitu- Mesaje : 5
RE
Nu vom urla doar aici ! Aici ne mobilizam! Eu am luat deja legatura cu un ziar din Pitesti, si maine cel tarziu o sa redactez scrisoarea sa o public luni !
THUNDER- Mesaje : 58
Varsta : 47
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» ORADEA - organizati`va
» CLUJ - Organizare
» ALBA IULIA - com`on !
» HAI ARADU ! Organizare
» MESAJ PENTRU VIZITATORI
» CLUJ - Organizare