PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
4 participanți
Pagina 1 din 1
PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
PRIMARIA IASI A APROBAT MEETINGUL ANTI-TAXA AUTO PENTRU ZIUA DE SAMBATA, 7 FEBRUARIE , ORA 12.00!!!! VA ASTEPTAM IN FIECARE SEARA INCEPAND CU ZIUA DE LUNI, 2 FEBRUARIE, ORA 18.00, IN FATA PALATULUI CULTURII, IN VEDEREA ORGANIZARII EVENIMENTULUI!
PT MAI MULTE DETALII CONTACTATI-L PE : tudost02@yahoo.com
PT MAI MULTE DETALII CONTACTATI-L PE : tudost02@yahoo.com
Ultima editare efectuata de catre Paul in Joi Feb 05, 2009 1:38 am, editata de 1 ori
Mai mult interes
Trebuie de aceasta data sa fim mai convingatori caci ne-am saturat sa fim dusi cu zaharelul ca pe 15 ianuarie ca in februarie si tot asa pina se string la buget banii pe care ei i-au cheltuit in campanie caci nu se asteptau sa vina criza ...si alti bani furatzi de aiurea.....
iannis474- Mesaje : 34
Data de înscriere : 07/12/2008
REGULI STRICTE PENTRU MITING!
S-A PRIMIT DIN PARTEA PRIMARIEI RASPUNSUL OFICIAL POTRIVIT CARUIA SAMBATA, 7 FEBRUARIE 2009, PUTEM DESFASURA 100% LEGAL MARSUL DE PROTEST CU PLECARE DIN FATA PALATULUI CULTURII LA ORELE 12.00 ( DAR SA FITI ACOLO PE LA 11-11.30 ). PLIANTUL PT MEETING VA FI POSTAT PE ACEST FORUM IN CATEVA MINUTE; LUATI-L, MUTIPLICATI-L SI DISTRIBUITI-L TUTUROR CELOR CARE AU NUMERE ROSII SAU DE GERMANIA! VENITI IN NUMAR CAT MAI MARE!!
REGULI DE PARTICIPARE LA MEETING:
1. FITI CIVILIZATI, NU ADRESATI INJURII SAU VORBE URATE ( VOM FI FILMATI DE CEL PUTIN 4 TELEVIZIUNI)
2. SUB NICI O FORMA NU PARASITI COLOANA IN TIMPUL MEETINGULUI DEOARECE SUNTETI PASIBILI DE AVERTISMENT SAU AMENDA
3. MERGETI FOARTE INCET, MAXIM CU VITEZA A 2 A; NU SE POT FOLOSI CLAXOANELE ( nu excesiv ) LUMINILE DE AVARII DA.
4. CONFECTIONATI CAT MAI MULTE PANCARDE, AUTOCOLANTE, AFISE PE CARE SA LE PUNETI PE MASINI ( EVENTUAL SCARIFICATI CEARSAFURI DACA TIMPUL E SCURT)
5. LA INTOARCEREA LA PALAT SE POATE COBORA DIN MASINI SI PROTESTA VERBAL ( DAR DECENT ) IMPOTRIVA TRIPLARII TAXEI
6. ODATA CU FINALIZAREA PROTESTULUI SE VA PARASI PIATA PALATULUI CULTURII IN LINISTE, FARA SA FACETI UZ DE CLAXON SAU DE LUMINILE DA AVARII.
tudost02@yahoo.com, 0722690740
REGULI DE PARTICIPARE LA MEETING:
1. FITI CIVILIZATI, NU ADRESATI INJURII SAU VORBE URATE ( VOM FI FILMATI DE CEL PUTIN 4 TELEVIZIUNI)
2. SUB NICI O FORMA NU PARASITI COLOANA IN TIMPUL MEETINGULUI DEOARECE SUNTETI PASIBILI DE AVERTISMENT SAU AMENDA
3. MERGETI FOARTE INCET, MAXIM CU VITEZA A 2 A; NU SE POT FOLOSI CLAXOANELE ( nu excesiv ) LUMINILE DE AVARII DA.
4. CONFECTIONATI CAT MAI MULTE PANCARDE, AUTOCOLANTE, AFISE PE CARE SA LE PUNETI PE MASINI ( EVENTUAL SCARIFICATI CEARSAFURI DACA TIMPUL E SCURT)
5. LA INTOARCEREA LA PALAT SE POATE COBORA DIN MASINI SI PROTESTA VERBAL ( DAR DECENT ) IMPOTRIVA TRIPLARII TAXEI
6. ODATA CU FINALIZAREA PROTESTULUI SE VA PARASI PIATA PALATULUI CULTURII IN LINISTE, FARA SA FACETI UZ DE CLAXON SAU DE LUMINILE DA AVARII.
tudost02@yahoo.com, 0722690740
tudost02- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/12/2008
Re: PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
Multumim pt intentie domnului Daniel Moraru:
ziaruldeiasi.ro » PULSUL ORASULUI
Ce ne mai doare
Cit sa mai asteptam anularea taxei auto?
Va adresez urmatoarele rinduri convins fiind ca sinteti singurul ziar din Moldova care puteti face ceva pentru cititori.
Problema taxei auto este arhicunoscuta. Multi strimba din nas numai auzindu-i numele, dar va rog sa ne ajutati. Ca ziar, puteti sensibiliza mediile decizionale. Ca simplu cetatean, acest lucru este aproape imposibil de realizat, de aceea am apelat la ajutorul dumneavoastra.
Anul trecut mi-am luat o masina din Spania (adusa, bineinteles, de cineva) la pretul de 4000 de euro. In urma triplarii taxei, costurile inmatricularii ajung la aproape 6000 de euro (o suma imposibil de platit). Numerele au expirat si masina nu mai poate circula. Serviciul meu depinde in foarte mare masura de o masina, fac naveta zilnic, ba chiar si noaptea, si de aceea deplasarea cu un mijloc de transport in comun este greu realizabila. Exista intr-adevar multi bisnitari, multi care s-au imbogatit pe nedrept din traficul cu masini, dar sintem si multi, poate mai multi, cei care ne luam o masina din afara pentru ca nu ne putem permite cumpararea alteia din tara, care, la banii dati, sa fie la fel cu cea din import.
Actualul guvern sustinea sus si tare in timpul campaniei electorale ca va rezolva problema taxei; in decembrie au spus ca pina la 30 decembrie vor face ceva, apoi au zis ca la jumatatea lunii ianuarie, dar pina acum nu s-a intimplat nimic. Ar trebui sa vada ca si noi, ca cetateni si ca oameni, avem dreptul la apararea intereselor noastre din partea celor pe care i-am ales sa ne conduca. Nu este corect ca in numai doua zile sa decizi triplarea taxei, iar apoi sa-ti trebuiasca mai multe luni pentru anularea acelei decizii. Este discriminatorie aceasta atitudine.
De multe ori, la mitingurile care s-au tinut impotriva taxei au iesit in evidenta numai personaje dubioase, traficanti in toata legea, si, datorita lor, majoritatea sustin continuarea impovararii cu acest bir. Ar trebui, insa, sa realizeze faptul ca sint multe persoane care, din prea mult bun simt, aleg sa astepte linistiti ceea ce vor decide mai marii zilei, dar nu inseamna ca blindetea trebuie echivalata cu prostia si nu inseamna ca tacerea trebuie sa fie inghitita de glasul celor care de o viata si-au facut dreptate prin pumni si injuraturi.
Va rog, si nu sint singurul, sa-i intrebati pe cei care ne conduc cit o sa mai dureze aceasta situatie. Poate puteti, ca ziar, sa faceti ceva pentru ca totul sa se termine in mod corect pentru ambele parti: eu, ca cetatean, sa-mi platesc datoriile fata de stat, iar statul sa vegheze si la buna mea propasire.
Cu deosebit respect, Daniel MORARU, Iasi
Cipiotul- Mesaje : 8
Data de înscriere : 09/12/2008
protest
Bravo lui, il invitam la Palat pe 7. Bine ai revenit printre noi Cipiotule, te asteptam zi de zi la 18.00 la Palat sa ne organizam cu pliantul
Pliantul
F bine Cipiotule, e bun pliantul, pune-l in geamul cat mai multor masini. Ne vedem diseara la Palat
Re: PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
azi nu cred ca pot veni ... m-a desfigurat o masea ... voi veni maine la Palat, indiferent de cum voi arata ...
Cipiotul- Mesaje : 8
Data de înscriere : 09/12/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum