Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!

+17
dcoder13
aliina
adi
jennyro
bogdan_
intrus_117
Flame
RAISICA,,,
JOS JEPCARII
fordmondeo
dilliman
roby_ch_cris
sorin
sile
adem
THUNDER
7rUe.4liFe
21 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 12:56 pm

Aici puteti discuta despre orice vreti , protest , injuraturi , absolut orice , este topic pentru chat

7rUe.4liFe

Data de înscriere : 05/12/2008

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty Re: CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 1:04 pm

DESCHID SUBIECTE la CERERE DAR NU VREU SA SE MAI ABEREZE IN ELE , ACEASTA ESTE O TREABA FOARTE SERIOASA SI NU VREU SA O LASAM SA CADA , MERGEM PANA UNDE PUTEM , DACA VRETI SUBIECTE NOI , ZICETIMI CE SUBIECTE VRETI SA VA DESCHID !!!!

7rUe.4liFe

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty APEL LA PROFESIONALIM , CIVILIZATIE SI DISCIPLINA !!!!

Mesaj  THUNDER Sam Dec 06, 2008 1:28 pm

FRATILOR ! HAI SA NU NE LASAM PURTATI DE VAL SI SA NE PURTAM CIVILIZAT , PROFESIONIST SI DISCIPLINAT ! NU VREM SA FIM CATALOGATI DREPT HULIGANI, GOLANI , VANDALI SI ALTE INVECTIVE . VA ROG ! FARA SPRAYURI, FARA TOBE SCOASE, FARA SLOGANURI CARE INDEAMNA LA VIOLENTA ! HAI SA NU II LASAM SA CONVINGA LUMEA CA AU DREPTATE SI CA NOI SUNTEM DE FAPT AIA RAII SI VINOVATII ! HAI SA LE DEMONSTRAM CA SUNTEM O FORTA DISCIPLINATA SI CIVILIZTA SI CA NOI REPREZENTAM VIITORUL SI TARA ! VA ROG ! NU UITATI CA VOR FI MASS MEDIA , GUVERNUL SI U.E. CU OCHII PE NOI ! SA LE DEMONSTRAM CA NU AU DE CE SA NE ACUZE SI SA NE DENIGREZE !

THUNDER

Varsta : 47
Localizare : Pitesti

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty apel la profesionalism

Mesaj  adem Sam Dec 06, 2008 2:07 pm

Asa e, ai dreptate THUNDER, si asa lumea ne vede ca niste huligani, trebuie sa demonstram ca suntem oameni civilizati, muncitori, care luptam pentru drepturile noastre, pentru banii nostrii munciti de dimineata pana seara.

adem

Varsta : 51

http://www.ice-events.ro

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty Re: CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 2:09 pm

Mai puneti pe forumuri , siteuri , odc , mess , mirc , orice oriunde ... faceti reclama site`ului avem nevoie de cati mai multi utilizatori ... haideti ca se poate !!!!!!!!!!!!!!!!!

7rUe.4liFe

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty Din Oradea nimeni??

Mesaj  sile Sam Dec 06, 2008 2:19 pm

Ar trebui sa se faca peste tot.....Very Happy
Eu sunt din oradea.....si as vrea sa stiu daca va fi cv si aici Crying or Very sad
id d0di_alfaied sau d0di_alfaied@yahoo.com

sile

Sus In jos

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 2:22 pm

daca my apar de oradea pe aici 2-3 va fac subiect special !!!

7rUe.4liFe

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty salutare

Mesaj  sorin Sam Dec 06, 2008 3:26 pm

Eu sint din Arad cum facem ce facem mai e cineva din Arad?

sorin

Data de înscriere : 06/12/2008
Localizare : ARAD

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty primul pas

Mesaj  sorin Sam Dec 06, 2008 3:33 pm

Am trimis si eu scrisoare catre ue sper sa o faca citi mai multi cheers cheers cheers

sorin

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty salutare

Mesaj  sorin Sam Dec 06, 2008 5:55 pm

haideti sa facem azi niste fluturasi cu ce vrem sa facem pe 13 si sa ii inpartim mine fiecare in tirgurile si pietele auto din orasele in care locuim
cheers

sorin

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty RE :

Mesaj  THUNDER Sam Dec 06, 2008 5:58 pm

As vrea sa deschidem un topic sa vedem cati din noi ar putea spune prezent , in momentul de fata , pe 13 decembrie la Bucuresti ! Si daca au mai primit confirmari de prezenta din partea altor oameni ! Campania de anuntare continua, avem o saptamana sa ne organizam cum trebuie ! HAI SA FACEM CA ACEST MEETING DE PROTEST SA AJUNGA PE PRIMA PAGINA A ZIARELOR SI IN PRIMELE STIRI CA MODEL SI EXEMPLU DE PROFESIONALISM , CIVILIZATIE , DISCIPLINA , SERIOZITATE SI HOTARARE !!!

THUNDER

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty HOTII !!!

Mesaj  THUNDER Sam Dec 06, 2008 6:09 pm

Eu tocmai am primit o informatie dintr-o sursa de incredere cu privire la faptul ca in Arges , R.A.R-ul a fost instiintat de modificarea taxei dinainte de alegeri, si au primit indicatii sa nu mai faca inscrieri pana pe 15.decembrie cand vor sa puna in aplicare taxa triplata !!! HOTI ! HOTI ! HOTI !

THUNDER

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty tariceanu hotz

Mesaj  roby_ch_cris Sam Dec 06, 2008 6:33 pm

salut la toata lumea...vreau doar sa va intreb..eu am luat in august un corsa de 1,4 benzinar din 95...am fo programat la rar la 2 luni...nah am rezolvat si am primit civ`ul si verificarea si autentificarea e ok..acuma eu luni mergsa platesc taxa de poluare...inca mai scap iesftin asa i ? inca taxa e 8mil7sute...dar dupa 15 o sa fie 2800 de euro...mai mult decat masina Smile)) ce tzara frate...besh taricene!

roby_ch_cris

Sus In jos

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 6:34 pm

de ce nu te alaturi noua pentru prostest chiar daca u o vei rezolva , gandestete la noi ceilalti Sad

7rUe.4liFe

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty re

Mesaj  THUNDER Sam Dec 06, 2008 6:44 pm

Poate ca el considera ca nu mai are rost ! El si-a rezolvat problema si poate ca nu il intereseaza de ceilalti !

THUNDER

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty sa moara tariceanu

Mesaj  roby_ch_cris Sam Dec 06, 2008 7:02 pm

nu`i adevarat...ma intereseaza...normal!...nu`mi convine nici mie ce se intampla in tzara asta...e trist...avem otzara asa de frumoasa si avem niste conducatori hotzi, niste gunoaie de oameni....eu personal iam lasat pe blogu lui tari mesaj sa stea dimineata la intrarea fabricii dacia ...si sa su*a p**a la muncitorii care intra la schimbul unu.. Smile ...si nah...eu no sa mi iau alta masina...cu totu ca aproape am rezolvat cu asta asta nu inseamna ca nu ma intereseaza problemele astea...la anu oricum o sa mai iau o mashinutza si in orice caz nu rabla de aici din romania ...sa se plimbe ei cu loganu si sandero lor, ..la care apar probleme la un an dupa ce lai luat..prefer o mashina de 10 ani euro 2 din germania sau austria...gunoaie de oameni fratzilor..guoaie de masini.jos tariceanu!!!!

roby_ch_cris

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty nu te supara

Mesaj  THUNDER Sam Dec 06, 2008 7:09 pm

Bro' nu te supara pe mine, nu am zis-o cu rautate. Dar foarte multi care si-ar rezolva problema nu s-ar mai uita la noi astialalti, amarastenii ....intelegi ? Daca vrei sa vii te primim cu bratele deschise....esti de-al nostru , nu de-al lor !

THUNDER

Sus In jos

Mesaj  7rUe.4liFe Sam Dec 06, 2008 7:59 pm

poate vi si cu prieteni Very Happy

7rUe.4liFe

Sus In jos

Mesaj  dilliman Sam Dec 06, 2008 8:54 pm

DUPA MATEMATICA MEA DE BALTA DE LA 8 MIL 700 CARE SUNT NICI MACAR 300 EURO PANA LA 2800 EUR NU PREA PARE A FI TRIPLATA CI POATE INZECITA Shocked
CAT DESPRE MEETING NU CRED CA POT VENI IUN BUCURESTI , SUNT DIN IASI, DAR AICI MA MUT IN FATA PRIMARIE DACA TREBUIE Evil or Very Mad

dilliman

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty ORADEA TREZESTE-TE !!!

Mesaj  fordmondeo Sam Dec 06, 2008 9:17 pm

ORADENI !!!!!!!! Dati-va si voi cu parerea despre cum putem sa ne adunam cat mai multi pt a protest! in bucuresti pe 13 dec se anunta un protest ! noi oradenilor ce facem!??!?!? hai sa incercam sa adunam cumva lumea ! mai exista si ziare ... post local tv... impartire de pliante in oras la toti cei care au nr. rosii ... eu fac gratis pliantele. Pt inceput pot face o mie de pliante pt impartit! unitiva

fordmondeo

Localizare : ORADEA

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty SUNT DE ACORD

Mesaj  RAISICA,,, Dum Dec 07, 2008 12:22 pm

IN CAMPINA SE FACE CEVA?IESE CINEVA

RAISICA,,,

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty Braila e cu voi!

Mesaj  Flame Dum Dec 07, 2008 4:19 pm

Salutare fratilor!
O sa incerc sa mobilizez cat mai multi braileni sa vina in Bucuresti pe 13. Saptamana asta umplu orasul de pliante!
Nu se mai poate sa ne calce nenorocitii astia in picioare! LA RAZBOI CU NOI!
cheers
Flame
Flame

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty SINDICATUL SOCIAL ROMAN

Mesaj  intrus_117 Lun Dec 08, 2008 10:22 am

INSCRIE-TE AICI CU ADRESA DE E-MAIL PUNTRU A PUTEA FI MEMBRU IN SINDICATUL SOCIAL ROMAN CE VA FI INFIINT L A 1 IANUARIE 2009 NE VOM REPREZENTA PRIN NOI INSINE...
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania

intrus_117

Sus In jos

CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!! Empty E adevarat???

Mesaj  bogdan_ Lun Dec 08, 2008 3:09 pm

Am primit textul de mai jos pe yahoo mess:

o muie din partea iubitului nostru guvern....................sau schimbat toate conturile la care se poate plati taxa auto.........degeaba vrei sa platesti ca nu ai unde............finantele din judete nu cunosc noile conturi...........ca si cum asta nu ar fi de ajuns .........RAR Bucuresti a blocat programele din judete pt a nu se mai face identificari auto..........deci degeaba ai programare la rar........nu merge programul..............deci o muie clara de la Guvernul nostru iubit..............fi raman si dal mai departe..........JOS TAXA AUTO........Moarte lui Tariceanu

E adevarat???
bogdan_
bogdan_

Localizare : ORADEA

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum