TIMISOARA - PITESTI !
+17
JOS JEPCARII
higheaven
Cosmin_77
dade
adem
LUKASTRA
Dacian
crotonic
plebs
merlin
intrus_117
paula
puck
jennyro
THUNDER
lise Timisoara
7rUe.4liFe
21 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
TIMISOARA - PITESTI !
Am auzit ca timisorenii se opresc la pitestii pentru a veni cu acestia in coloana la buc !!! vorbiti aici detaliile
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Data de înscriere : 05/12/2008
Haideti
Timisoara...suntem o cramada...ce mai asteptati???? a-ti inmatriculat masinile cumva???
lise Timisoara- Mesaje : 19
Varsta : 50
Localizare : Timisoara
TIMISOARA - PITESTI
Noi avem topicul nostru, asta e , pe forum ! Celelalte orase daca vreti intrati si voi tot aici ! Daca nu cereti adminului deschidere de topic ! Haideti !
THUNDER- Mesaje : 58
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Re: TIMISOARA - PITESTI !
sunt din Timisoara si vreau si eu sa vin insa nu stiu cand se pleaca sau mergem fiecare pe cont propriu?
jennyro- Mesaje : 16
Data de înscriere : 07/12/2008
aveti rabdare , se pleaca din timisoara , sti usigur si se intalnesc la pitesti mai multi , dupa care vin in coloana
cand si de unde se pleaca din timisoara?
cand si de unde se pleaca din timisoara?
vin si eu
vin si eu
puck- Mesaje : 11
Undeva pe vineri
undeva pe vineri noapte...o sa mai stabilim detalii zilele astea...ideal ar fii sa venim fiecare cu masinile..daca se poaet si cu numere rosii....parerea mea...
PLECARE
Sal Timisoara ! O sa stabilim in cursul acestei saptamani locul vostru de plecare , locul de intalnire aici ion Pitesti va fi la iesirea din oras la o benzinarie. Nu va faceti griji, sper ca pana joi vineri sa punem totul la punct ! Multam de intelegere !
lise Timisoara a scris:undeva pe vineri noapte...o sa mai stabilim detalii zilele astea...ideal ar fii sa venim fiecare cu masinile..daca se poaet si cu numere rosii....parerea mea...
Pai cu numere rosii, cum altfel?!
puck
intra pe id mess tandrese2000
e valabil pt. toti timisorenii
si ceilalti...pitestenii si cei care mai vor sa vina cu noi de la pitesti
e valabil pt. toti timisorenii
si ceilalti...pitestenii si cei care mai vor sa vina cu noi de la pitesti
puck a scris:lise Timisoara a scris:undeva pe vineri noapte...o sa mai stabilim detalii zilele astea...ideal ar fii sa venim fiecare cu masinile..daca se poaet si cu numere rosii....parerea mea...
Pai cu numere rosii, cum altfel?!
Perfect
RE
RETARDULE ,TU AI FACUT FORUM PENTRU DROGURI SI ALTE ALEA ?
am stat mai bine si m-am gandit.mama,mama ce se mai amuza el ca ne atacam noi.tratati-l cu indiferenta ,ca si cand nici nu ar exista.ignoranta doare mai tare,nu?
paula- Mesaje : 23
stati linistiti ca lam linistit si eu pe el
:-)
7rUe.4liFe a scris:stati linistiti ca lam linistit si eu pe el
10x
SINDICATUL SOCIAL ROMAN
INSCRIE-TE AICI CU ADRESA DE E-MAIL PUNTRU A PUTEA FI MEMBRU IN SINDICATUL SOCIAL ROMAN CE VA FI INFIINT L A 1 IANUARIE 2009 NE VOM REPREZENTA PRIN NOI INSINE...
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
intrus_117- Mesaje : 20
Data de înscriere : 06/12/2008
PENTRU SUSTINATORII TAXEI !!!!
THUNDER said
am December 8 2008 @ 4:48 pm
Cand un Logan sau Sandero, noi, vor respecta peste 12-13 ani sau mai multi ani standardele de poluare si siguranta pe care le au ” rablele ” noastre de abia-abia ne-am permis sa ni le cumparam atunci puteti vorbi domnilor sustinatori ai taxei ! Pana atunci abtineti-va si nu ne mai jigniti, condamnati si blamati ! Nu v-am cerut nimica ! Va cerem acum ,insa , sa ne respectati decizia si hotararea de a nu accepta o alta mizerie a guvernului si mai ales a lui Tariceanu ! Pe langa minciuna taxei, uitati faptul ca au fost mintiti pensionarii cu grupele 1 si 2 de munca si ca marirea pensiilor lor ( atat de necesara ) a fost amanata pana in 2010 ! Uitati faptul ca profesorii au fost mintiti , si ca mor de foame cu salarii de mizerie ? Ne blamati ca ne cerem dreptul la libera alegere ? Nimeni nu are dreptul sa imi spuna ce sa fac cu banii mei ! Ne obligati sa ne luam masini autohtone ? Nimeni nu va reusi sa ma convinga vreodata sa cumpar o masina romaneasca , care este depasita ca nivel de siguranta ,nivel tehnologic si confort, desi sunt ” noi ” ( DACIA A FOST CONDAMNATA LA MOARTE DE CAND A FOST CUMPARATA DE FRANCEZI !)! Ne condamnati ca nu avem bani pentru masini noi ? Nu avem locuri de munca atat de bine platite ca voi sau ca guvernantii nostri , astfel incat ne cumparam ce ne putem permite ! Ne acuzati ca facem bisnita cu ” rable ” ? O facem sa traim decent , pentru ca Guvernul tarii noastre a vandut fabricile si uzinele care ofereau locuri de munca si intretineau , astfel , orasele, comunele si satele din jurul lor, iar pe cele nevandute le-au falimentat, privatizandu-le dezastruos !!!!! Ne spuneti ca masina este un lux ? Este o necesitate , este libertatea noastra de miscare si nu aveti nici un drept sa ne interziceti accesul la acest lucru ! As vrea sa va vad cand aveti pe cineva grav bolnav, ambulanta nu vine, iar voi nu aveti cu ce sa-l duceti la spitalul cel mai apropiat sa-i salvati viata , ce reactie veti avea . In mod sigur nu veti mai spune ” Masina e un lux !” Hm ! Domnilor sustinatori sunteti niste imbecili !!! Mari de tot ! Spuneti-mi, va rog , unde s-au dus banii din taxele de inmatriculare precedente ? Unde sunt banii pentru drumuri pe care ii platim si in pretul benzinei si in taxa de drum ? Unde se vor duce banii pe care ii cer pe taxa asta triplata ? La Mediu ? La sanatate ? La Invatamant ? La Drumuri ? La bugetari ? Sa fim seriosi….de cand se platesc taxele astea , nu am vazut nici o sosea buna, nici-o schimbare in mediu, sistem sanitar , invatamant , salariile bugetarilor sau locuinte sociale ! NIMIC !!!!!!! TOATE MASINILE NOI CARE S-AU CUMPARAT , DESTEPTILOR SUSTINATORI AI TAXEI , S-AU CUMPARAT CU CREDITE BANCARE !!! ESTE NORMAL SA STAGNEZE VANZARILE DIN MOMENT CE NICI O BANCA NU MAI ACORDA CREDITE CA INAINTE , ACEST LUCRU SE DATOREAZA CRIZEI FINANCIARE CARE ESTE LA NIVEL MONDIAL !!! CHIAR ATAT DE PROSTI SUNTETI, SUSTINATORILOR DE ” BIR PE FUMUL DE PE COSUL CASEI ” INCAT SA NU VA DATI SEAMA CA NU A FOST DECAT O MANEVRA POLITICA SA-SI ASIGURE VOTURI ? SCUTITI-NE DE IDEILE VOASTRE FIXE !!! VOM IESI IN STRADA PE 13 DECEMBRIE SA NE CEREM DREPTURILE !!! LA FEL CA ACUM 19 ANI !!!!! JOS TAXA !!!!!
am December 8 2008 @ 4:48 pm
Cand un Logan sau Sandero, noi, vor respecta peste 12-13 ani sau mai multi ani standardele de poluare si siguranta pe care le au ” rablele ” noastre de abia-abia ne-am permis sa ni le cumparam atunci puteti vorbi domnilor sustinatori ai taxei ! Pana atunci abtineti-va si nu ne mai jigniti, condamnati si blamati ! Nu v-am cerut nimica ! Va cerem acum ,insa , sa ne respectati decizia si hotararea de a nu accepta o alta mizerie a guvernului si mai ales a lui Tariceanu ! Pe langa minciuna taxei, uitati faptul ca au fost mintiti pensionarii cu grupele 1 si 2 de munca si ca marirea pensiilor lor ( atat de necesara ) a fost amanata pana in 2010 ! Uitati faptul ca profesorii au fost mintiti , si ca mor de foame cu salarii de mizerie ? Ne blamati ca ne cerem dreptul la libera alegere ? Nimeni nu are dreptul sa imi spuna ce sa fac cu banii mei ! Ne obligati sa ne luam masini autohtone ? Nimeni nu va reusi sa ma convinga vreodata sa cumpar o masina romaneasca , care este depasita ca nivel de siguranta ,nivel tehnologic si confort, desi sunt ” noi ” ( DACIA A FOST CONDAMNATA LA MOARTE DE CAND A FOST CUMPARATA DE FRANCEZI !)! Ne condamnati ca nu avem bani pentru masini noi ? Nu avem locuri de munca atat de bine platite ca voi sau ca guvernantii nostri , astfel incat ne cumparam ce ne putem permite ! Ne acuzati ca facem bisnita cu ” rable ” ? O facem sa traim decent , pentru ca Guvernul tarii noastre a vandut fabricile si uzinele care ofereau locuri de munca si intretineau , astfel , orasele, comunele si satele din jurul lor, iar pe cele nevandute le-au falimentat, privatizandu-le dezastruos !!!!! Ne spuneti ca masina este un lux ? Este o necesitate , este libertatea noastra de miscare si nu aveti nici un drept sa ne interziceti accesul la acest lucru ! As vrea sa va vad cand aveti pe cineva grav bolnav, ambulanta nu vine, iar voi nu aveti cu ce sa-l duceti la spitalul cel mai apropiat sa-i salvati viata , ce reactie veti avea . In mod sigur nu veti mai spune ” Masina e un lux !” Hm ! Domnilor sustinatori sunteti niste imbecili !!! Mari de tot ! Spuneti-mi, va rog , unde s-au dus banii din taxele de inmatriculare precedente ? Unde sunt banii pentru drumuri pe care ii platim si in pretul benzinei si in taxa de drum ? Unde se vor duce banii pe care ii cer pe taxa asta triplata ? La Mediu ? La sanatate ? La Invatamant ? La Drumuri ? La bugetari ? Sa fim seriosi….de cand se platesc taxele astea , nu am vazut nici o sosea buna, nici-o schimbare in mediu, sistem sanitar , invatamant , salariile bugetarilor sau locuinte sociale ! NIMIC !!!!!!! TOATE MASINILE NOI CARE S-AU CUMPARAT , DESTEPTILOR SUSTINATORI AI TAXEI , S-AU CUMPARAT CU CREDITE BANCARE !!! ESTE NORMAL SA STAGNEZE VANZARILE DIN MOMENT CE NICI O BANCA NU MAI ACORDA CREDITE CA INAINTE , ACEST LUCRU SE DATOREAZA CRIZEI FINANCIARE CARE ESTE LA NIVEL MONDIAL !!! CHIAR ATAT DE PROSTI SUNTETI, SUSTINATORILOR DE ” BIR PE FUMUL DE PE COSUL CASEI ” INCAT SA NU VA DATI SEAMA CA NU A FOST DECAT O MANEVRA POLITICA SA-SI ASIGURE VOTURI ? SCUTITI-NE DE IDEILE VOASTRE FIXE !!! VOM IESI IN STRADA PE 13 DECEMBRIE SA NE CEREM DREPTURILE !!! LA FEL CA ACUM 19 ANI !!!!! JOS TAXA !!!!!
Cum se pleaca?
Din Timisoara cum plecam? Sa stabilim din timp ora si data plecarii. Eu vin cu masina mea, dar nu ma intorc prea repede, asa ca nu stiu daca mai pot lua pe cineva cu mine.
HOTARATIVA SI VEDETI DINAINTE , ORGANIZATIVA - DIN CE STIU EU TM`renii SE ORPESC LA PITESTI UNDE SE INATLESC CU PITESTENII si vin spre buc
PLECARE !
Timisoara, probabil ca veti pleca spre Pitesti vineri noaptea, ca sa nu alergati ca la curse si sa ajungeti la Pitesti la o ora care sa va permita sa va odihniti macar o ora - doua inainte de drumul si mitingul de la Bucuresti !
Vom stabili in cursul saptamanii astei ultimele detalii. Cel mai sigur miercuri seara si cel mai tarziu joi seara o sa schimbam intre noi nr. de telefon pentru a putea tine permanent legatura in caz ca apare ceva neprevazut pe drum. Pana atunci, continuam campania noastra de informare si mobilizarea a oamenilor care nu vor aceasta taxa ! Tinem legatura, ok ?
Vom stabili in cursul saptamanii astei ultimele detalii. Cel mai sigur miercuri seara si cel mai tarziu joi seara o sa schimbam intre noi nr. de telefon pentru a putea tine permanent legatura in caz ca apare ceva neprevazut pe drum. Pana atunci, continuam campania noastra de informare si mobilizarea a oamenilor care nu vor aceasta taxa ! Tinem legatura, ok ?
Timisoara
Organizati si la timisoara ceva, pentru ce care nu au posibilitatea sa se deplaseze pana la Bucuresti.
0747880570
Pentru orice informatii, va stau la dispozitie.
0747880570
Pentru orice informatii, va stau la dispozitie.
merlin- ADMINISTRATOR
vin de la finante se calculeaza deja taxa deja triplata hotii spun in ordonanta din 15 si ei o aplica din 9
jennyro- Mesaje : 16
Timisoara
Am auzit ca la Trezorerie a fost mare scandal azi dimineata, a fost si tv locala, se calculeaza deja taxa triplata, nici cei care au depus cereri de calculare din 4.12 nu mai li se calculeaza dupa vechea taxa. A vazut cineva Ordonanta, cand a fost publicata in MO, cica s-ar aplica de la 1 dec.
plebs- Mesaje : 17
Re: Timisoara
Salut Plebs!
Ai aici linkul unde poti gasi textul ordonantei de urgenta:
https://taxa-auto.forumgratuit.ro/taxa-auto-f1/totul-despre-legi-legislatie-t88.htm
Ai aici linkul unde poti gasi textul ordonantei de urgenta:
https://taxa-auto.forumgratuit.ro/taxa-auto-f1/totul-despre-legi-legislatie-t88.htm
crotonic- Mesaje : 12
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Grupuri din toate orasele !!!
» F. IMPORTANT DE CITIT!!!
» Scrisoare la U.E.
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» F. IMPORTANT DE CITIT!!!
» Scrisoare la U.E.
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra