Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BUCURESTI !!!

+24
Robertmrz
danielwood30
stig
Adrian Cosmin
Cobra
tin_tin
danyepz
Corvin
pacalitu
phyton
dbmw91
radu_florian
cristi
midnightk
ezbolah
Tzepozzz
puck
adem
lucianmara
THUNDER
delucs1
aliina
Mirela
merlin
28 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

BUCURESTI !!! Empty BUCURESTI !!!

Mesaj  merlin Joi Dec 18, 2008 6:15 pm

RUSINE BUCURESTENILOR (EXCEPTIE SUNT CEI CARE AU PARTICIPAT, SAU CARE DIN MOTIVE OBIECTIVE NU AU PUTUT PARTICIPA) CARE AU STAT IN CASE SI S-AU UITAT LA TELEVIZOR IN LOC SA IASA IN STRADA SA PROTESTEZE IMPOTRIVA TAXEI.

SUNTETI NISTE LEPRE ALE SOCIETATII, VA MERITATI SOARTA, JEGURILOR, SA NU VA MAI AUD CA NU E SCOASA TAXA.

MARSH.

FARA NICI UN RESPECT PENTRU VOI, RADU DIN BRASOV VA SCUIPA INTRE OCHI,

PENTRU TOTI CEILALTI, REPSECT

merlin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Data de înscriere : 05/12/2008

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Multumiri provinciei

Mesaj  Mirela Joi Dec 18, 2008 7:09 pm

Mii de multumiri provinciei inca o data,daca nu era provincia azi....pacat de baietii care au mers la primarie si s-au zbatut pt autorizatie.Macar din respct pt ei puteati sa iesiti afara azi toti cei din Bucuresti care dormiti pe voi dar pe forum sunteti care mai de care zmei.Oricum...am fost mai putini decat sambata dar a fost mai bine,eu una sunt ultumita de cum a iesit azi,important este ca se continua miscarea,ca nu dormim in cime ca majoritatea bucurestenilor,important este ca nu ne dam batuti.O mana de oameni care am fost azi la guvern si apoi la parlament ne-am facut vazuti si auziti.Inca o data mii de multumiri celor din provincie care au venit de la sute de km sa-si apere drepturile si sa nu se lase calcati in picioare si rusine bucurestenilor.Sunteti varza si vb lu mrlin,va meritati soarta!!!!

Mirela

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty SPERANTA MOARE ULTIMA

Mesaj  aliina Joi Dec 18, 2008 8:03 pm

ADEVARAT AU ZIS SI CEILALTI INAINTEA MEA RUSINOS ESTE PT BUCURESTI. AM FACUT MARI EFORTURI SA FACEM STEAGURI SI CEILALTI SA IA APROBARI FLUTURASI PLATITI DIN BANII LOR...CE PACAT!!!!! Mad
DACA SE VA MAI ORGANIZA CEVA EU ZIC SA FACEM LA TIMISOARA SAU IN ALT ORAS PT CA BUCURESTENII NU MAI FORMEAZA MAJORITATEA!!
IN TOTAL A FOST OK MACAR NU A MAI FOST FRIG SI CEI CARE AU VENIT AZI SUNT SIGURA CA VOR MAI VENI.MULTUMIRI CELOR CARE AU VENIT AZI DIN TARA(SALAJ,CONSTANTA,BRASOV ETC.)

aliina

Data de înscriere : 11/12/2008

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty rusine bucuresti

Mesaj  delucs1 Joi Dec 18, 2008 8:52 pm

nu este de mirare ca bucurestiul nu a iesit in strada,pentru ca nici la revolutie nu au iesit primii ca sunt lasi,asteapta sa vada intai ce se intampla si dupa aceea se dau zmei,cum au facut si in 1989.Daca nu exista Brasovul si Timisoara mureau de foame cu tot cu ceausescu!!Scuze celor cativa din bucuresti care au fost prezenti astazi si sambata trecuta la protest!!MAI SI SPUN CA SE DA ORA EXACTA LA BUCURESTI,EU CRED CA SUNT IN URMA RAU DE TOT Very Happy .Eu nu cred ca ne meritam soarta pentru ca si asa putini cati am fost ,macar am facut un pic de valuri,ca se putea si mai bine este altceva!!Daca nu noi atunci CINE?????Usor ,usor se poate rezolva,cu procese impotriva statului,cu proteste constante sau nu stiu cum;se va rezolva!!!!Eu sunt din ploiesti,nu am mers asa de mult,dar tot respectul pentru cei care au venit pe banii lor din judete mai indepartate pentru a-si spune pasul!!! BRAVO BAIETI!!!

delucs1

Data de înscriere : 18/12/2008
Varsta : 54
Localizare : PLOIESTI

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Intre regret si parere de bine

Mesaj  THUNDER Joi Dec 18, 2008 9:12 pm

Dupa cate am citit in aceste posturi, inca o data provincia a dat clasa " capitalistilor " . Nici eu nu sunt de acord cu fraza " ne meritam soarta " , isi merita soarta cei ce au preferat sa stea acasa sau sa comenteze si sa se bata cu pumnul in piept fara sa puna in aplicare ce au spus , cei de aici de pe forum , " zmeii-zmeilor " de care e numai vorba, mai putin fapta . Imi pare extrem de rau ca nu am putut sa vin astazi la miting ( serviciul nu-mi permite sa ma deplasez in afara localitatii de domiciliu in timpul saptamanii ), insa sunt multumit de faptul ca am fost sambata si am avut curajul ca , impreuna cu toti cei care au fost , sa ne facem auziti si sa protestam NEAUTORIZAT in ciuda piedicilor si provocarilor din partea politistilor si jandarmilor. RUSINE BUCURESTENI , PENTRU CA NU AVETI BUNUL SIMT SA-I SUSTINETI PE CEI DIN PROVINCIE CARE CER ACELEASI DREPTURI SI PENTRU VOI , RUSINE BUCURESTI PENTRU CA ASTEPTATI SA VA SCOATA ALTII " CASTANELE DIN FOC " , RUSINE BUCURESTI PENTRU CA NU AVETI COLOANA VERTEBRALA !!! IMI DORESC SA SE FACA UN REFERENDUM NATIONAL IN PRIVINTA CAPITALEI ROMANIEI , IAR CANDIDATE SA FIE TIMISOARA SAU BRASOVUL ! AS ALEGE CU DRAGA INIMA PE ORICARE DINTRE ELE, PENTRU CURAJUL DE CARE AU DAT DOVADA SI SOLIDARITATEA MANIFESTATA !!! INCA O DATA RUSINE BUCURESTI !!!!! Pe toti cei care ma stiu , si cu care m-am vazut pe 13 decembrie , ii rog sa ma ierte ca am lipsit astazi , si as vrea sa cred ca atunci cand ati strigat " JOS TAXA ! " ati strigat si pentru mine ! Merlin , urmatorul miting , daca va mai fi nevoie de altul , il vom face la Brasov Wink !

THUNDER

Varsta : 47
Localizare : Pitesti

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty sau

Mesaj  lucianmara Joi Dec 18, 2008 10:05 pm

sau poate în Clujul lui Boc Very Happy

păcat că Bucureştenii în marea lor majoritate sunt nişte puturoşi... pt că cel mai frumos ar fi fost un mic miting în ultima zi a guvernului Tăriceanu. Un miting de bucurie că pleacă Very Happy

Şi dacă la mititngul de azi, tăriceanu s-a uitat (dacă s-a uitat) la manifestanţi cu un rânjet specific gândidu-se: "ce proşti, stau în frig degeaba", poate dacă auzea aplauzele sutelor de oameni şi "ole ole ole, tăriceanu nu mai e", poate că i-ar fi fost puţin rănit orgoliul masculin Twisted Evil

cred că ar fi fost puţin umilit.
păcat că nu se poate. e mai uşor să faci curu' mare în fotoliu la tv... scratch

lucianmara

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Bucuresti, Bucuresti,....tare ne dezamagesti....

Mesaj  adem Joi Dec 18, 2008 10:24 pm

Mi-e groaza sa dau drumul la TV....ca sa nu vad cum suntem ironizati ca in loc de 800 am fost 100. Eram a 80-a pe lista de semnaturi la ora 12. Credeti ca au mai venit multi dupa mine??? Poate ca da, dar nu cu mult. Cam cati oameni credeti ca erau din Bucuresti? Putini...De aia merge tara asta asa cum merge, sunt cativa cu initiativa si restul niste cacaciosi...
Bravo pentru cei din Provincie. Oricum Catalin, Dennis, Bannel, Mihai Stoica, Dragosh, George, Pacalitu, Paul, ect.
( imi cer scuze ca nu pot sa ii scriu pe toti) daca se schimba taxa sa stiti ca e meritul vostru. Eu sunt mandra de voi. In rest dezamagirea mea este foarte mare. De doi ani ma chinui sa ma acomodez cu Bucurestiul si bucurestenii...azi o iau de la capat .....
Paul multumim pentru acest forum, pentru timpul tau alocat intretinerii acestuia.
Si ca o ironie, as vrea sa se schimbe taxa numai pentru cei care au semnat azi petitia si cei care au fost sambata.

adem

Varsta : 51

http://www.ice-events.ro

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Re: BUCURESTI !!!

Mesaj  puck Joi Dec 18, 2008 10:55 pm

A fost un esec astazi. Ne-au lasat sa latram la marginea parlamentului, si eram si foarte putini. Eu am fost din Timisoara acolo si am vazut ca au fost mai multi din Salaj, Zalau si Brasov decat din Bucuresti. Ce naiba ati patit? A fost programul asa de bun la TV? Vre-o telenovela noua? Nu mai stati in case, ca nu va sade bine!

puck

Sus In jos

Mesaj  Tzepozzz Joi Dec 18, 2008 11:10 pm

RUSINE bucuresti, ploiesti si celelalte orase din apropiere!!! (e cu intentie)
Din ploiesti am fost 3 masini si ne-am mai intalnit cu vreo 2 ploiesteni pe acolo.Radeau politistii de noi cand au vazut 3 masini si un autocar gata de plecare, dar gol!
De acum incolo nu mai merg in bucuresti sau in ploiesti...prefer sa merg in Tmisoara, Oradea sau prin alta parte unde sunt oameni adevarati.

Tzepozzz

Data de înscriere : 13/12/2008
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj  ezbolah Vin Dec 19, 2008 12:15 am

trebuiesc luate in considerare si doua lucruri
1. suntem in perioada sarbatorilor si poate ca unii au plecat deja in concedii
2. totul a fost organizat in timpul saptamanii atunci cand majoritatea se afla la munca

propun pentru luna ianuarie sa fie aleasa o zi de sambata pentru proteste
recunosc ca nu am fost la nici o manifestare ( desi sunt din ploiesti si a avut loc o actiune de protest si aici ) dar in aceasta perioada penru mine e imposibil din cauza locului de munca ( lucrez la o firma de asigurari si in aceasta perioada lucrez si sambata si duminica iar concediu in aceasta perioada nu ne aproba nimeni )
am incercat sa ajut totusi cu realizarea de afise
daca va fi organizat la bucuresti in luna ianuarie un mars de protest in weekend promit sa particip, dar pentru asta ar fi indicat ca aprobarea sa fie obtinuta din timp pentru a nu se mai intampla ca pe 13 cand am inteles ca multi au fost speriati de lipsa aprobarii
daca se face din timp se poate face si o campanie mediatica pe tema asta.

bafta

ezbolah

Sus In jos

Mesaj  midnightk Vin Dec 19, 2008 7:59 am

RUSINE BUCURESTI! SI NU NUMAI! RUSINE BUZAU, RUSINE PLOIESTI! PLOIESTENI...SA NU VA AUD CA E PREA MARE TAXA!!! AVETI BANI SA O PLATITI!!! CEL PUTIN ASA INTELEG DIN LIPSA DE INTERES DE CARE ATI DAT DOVADA. NU MAI VREAU SA AUD DE NICI O PERSOANA CARE SE VAITA DE CUANTUMUL TAXEI. VA MERITATI SOARTA! NE MERITAM CU TOTII SOARTA!! CUM SE POATE CA DUPA 2000 DE FLUTURASI IMPARTITI SI PUBLICITATE LA GREU PE 2 POSTURI TV SI 2 DE RADIO SA NU NE STRANGEM DECAT 5 (DA, ATI CITIT BINE, CINCI) PERSOANE SA MERGEM LA BUCURESTI? ATI AVUT AUTOCAR LA DISPOZITIE, ATI AVUT TOT CE ERA NEVOIE...STIU INSA CE NU ATI AVUT: CURAJ. SUNTETI NISTE LASI LA FEL CA TOTI CEILALTI CARE NU AU VRUT SA IASA IN STRADA...FIE CA SI-AU INMATRICULAT MASINILE FIE CA VREMEA DE IERI NU ERA BUNA SI ...DOAMNE FERESTE CUM SA PROTESTATI FARA MASINI???? CA DOAR ROMANUL S-A NASCUT IN MASINA...ACOLO MANANCA ACOLO SE REPRODUCE, ACOLO MOARE. RUSINE INCA O DATA...TUTUROR. BRAVO SALAJ, ZALAU, MARAMURES...SI CELORLALTI CARE ATI VENIT DE UNDE SE AGATA HARTA`N CUI....FELICITARILE SI RESPECTUL MEU. PENTRU RESTUL....MILA, SCARBA SI DISPRET.

midnightk

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty pacat de cei care ne-am implicat

Mesaj  cristi Vin Dec 19, 2008 10:08 am

Fratilor la Cluj 4 oamnei an stans 700 de masini la protest in date de 13. am putea repeta operatia dar va intreb: are rost ?
A vazut careva dintre macar un oficial sa spuna ca se va lua in discutie si acesta problema a taxei? Am facut zeci de preteste in toata tara si nici nu am foat luati in seama. Daca mai aveti nevoie de semnaturi listele din cluj sunt la mine. An strans in data de 13 aprox 450 semnaturi. Voi ati depus 2000 din toata tara????????
Sincer va spun, nu o sa rezolvam nimic cu semnaturi si memorii, noi am refuzat sa predam lista prefectului.

Azi merg la avocat sa imi depun dosarul.

cristi

Sus In jos

Mesaj  radu_florian Vin Dec 19, 2008 10:19 am

midnightk a scris:RUSINE BUCURESTI! SI NU NUMAI! RUSINE BUZAU, RUSINE PLOIESTI! PLOIESTENI...SA NU VA AUD CA E PREA MARE TAXA!!! AVETI BANI SA O PLATITI!!! CEL PUTIN ASA INTELEG DIN LIPSA DE INTERES DE CARE ATI DAT DOVADA. NU MAI VREAU SA AUD DE NICI O PERSOANA CARE SE VAITA DE CUANTUMUL TAXEI. VA MERITATI SOARTA! NE MERITAM CU TOTII SOARTA!! CUM SE POATE CA DUPA 2000 DE FLUTURASI IMPARTITI SI PUBLICITATE LA GREU PE 2 POSTURI TV SI 2 DE RADIO SA NU NE STRANGEM DECAT 5 (DA, ATI CITIT BINE, CINCI) PERSOANE SA MERGEM LA BUCURESTI? ATI AVUT AUTOCAR LA DISPOZITIE, ATI AVUT TOT CE ERA NEVOIE...STIU INSA CE NU ATI AVUT: CURAJ. SUNTETI NISTE LASI LA FEL CA TOTI CEILALTI CARE NU AU VRUT SA IASA IN STRADA...FIE CA SI-AU INMATRICULAT MASINILE FIE CA VREMEA DE IERI NU ERA BUNA SI ...DOAMNE FERESTE CUM SA PROTESTATI FARA MASINI???? CA DOAR ROMANUL S-A NASCUT IN MASINA...ACOLO MANANCA ACOLO SE REPRODUCE, ACOLO MOARE. RUSINE INCA O DATA...TUTUROR. BRAVO SALAJ, ZALAU, MARAMURES...SI CELORLALTI CARE ATI VENIT DE UNDE SE AGATA HARTA`N CUI....FELICITARILE SI RESPECTUL MEU. PENTRU RESTUL....MILA, SCARBA SI DISPRET.

midnightk am tot respectul pentru tine insa nu critica oamenii asa de dur pentru ca protestul a fost facut prea din scurt. Ne-am grabit sa protestam si mediatizarea a inceput cu cateva zile inainte. Eu zic ca trebuie un protest organizat si mediatizat cu 2 saptamani pentru a putea omu sa se suceasca cu serviciul. Un protest facut sambata cand o mare parte sunt liberi. A 2-a greseala a fost ca s-a organizat tot in capitala, s-a stiut de prima data indiferenta bucurestenilor si era de asteptat ca de data asta lumea sa dea inapoi. Trebuie organizat un protest in orasele cu oamenii dornici sa-si apere drepturile, Nu se mai duce nimeni la bucuresti, trebuie mers in Brasov ca e mai in inima tarii, dar trebuie lasat timp sa se organizeze fiecare. Inca o data apreciez efortul depus si mii de scuze ca nu am putut sa fiu alaturi. Stiu ca nu schimba cu nimic situatia dar o sa ma revansez la un eventual protest dar nu in capitala.

radu_florian

Data de înscriere : 10/12/2008
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty rusine bucuresti

Mesaj  dbmw91 Vin Dec 19, 2008 11:39 am

ca si pe data de 13 dec..am spus ...RUSINE BUCURESTI....sunt din buc si am participat la ambele mitinguri........poate akm joi...majoritatea au fost la serviciu.....asta r fi o scuza....urmatoru knd se va desfasura??am auzit ceva de data de 22 ianuarie??...trebuie mediatizat din timp..a spus cineva mai sus cu 2 sapt inainte....asa ar trebui facut...ar trebui facut si in bucuresti ceva gen ORADEA-drumuri blocate.......k sa se vada k protestezi.....sa vedetzi bucurestiu blocat l ao oara de varf...show....atunci..trebuie sa fak ceva... Sad

dbmw91

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty cu masinile

Mesaj  aliina Vin Dec 19, 2008 12:28 pm

sa vada ce ne deranjaza sa vada cum e sa iti fie ingradit dreptul de a circula cu propria masina.Eu cred ca trebuie sa iesim cu masinile

aliina

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Dezamagit de bucuresteni....

Mesaj  phyton Vin Dec 19, 2008 12:42 pm

Intodeauna am spus! Timisoara, Arad, Iasi, Cluj, Ploiesti, Zalau, Deva, etc... sunt inima Romaniei !!! Bucurestiul este doar anusul..... Pe multi asa zisi bucuresteni...nici hartia igienica nu-i suporta! Rusine !!!

phyton

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty miting organizat

Mesaj  Mirela Vin Dec 19, 2008 2:09 pm

Nu cred ca daca se va face un miting organizat din timp se va schimba situatia.Parerea mea este ca noi cei care am fost si sambata si joi sa protestam trebuie sa continuam,sa vada cine trebuie ca inca mai protestam,ca nu ne-am obijnuit cu ideea.Ar i culmea dupa ce m-am agitat atat sa imi bag coada intre picioare si sa stau cuminte sa astept sa vina ziua cand ma duc la ghiseu sa platesc taxa.Asa ca,cei care ati tot luat apararea celor care nu ai fost mai bine nu mai comentati deloc pentru ca tare as vrea sa vad....daca se dadea un anunt precum ca in ziua de joi la ora 11:30 persoanelor care vor veni in fata la guvern li se va anula taxa stiti cati ar fi putut pleca de la munca??? avti idee? Problema este alta,"eu nu pot,eu am servici" sa se duca altii.Si sambata ca nu a fost utorizat mitingul ce? Ce ne-a facut politia? Nimic! Nu ne-au lasat sa ne manifestam dar s-a auzit ca lumea a isit in strada oricum si asta este bine,asta este ceea ce trebuie sa facem pana la urma.Sa aratam ca nu suntem multumiti.In legatura cu mitingul in alte orase nu sunt de acord pentru ca nu da bine deloc la tv ca alte orase ies pe strada si bucurestiul doarme si nu e vb de imagine cand zic asta,e vb de scopul nostru.Bucurestiu trebuie sa iasa in continuare,aia cativa care suntem dar sa se iasa.Daca si la urmatorul miting vor fi tot atati cati au fost joi ar fi ceva,sper sa nu ne rarim mai mult de atat doar.Si inca un lucru,la urmatorul miting as ruga organizatorii sa posteze un topic ceva legat de petitie.Eu am ajuns pe la 12 dar n-am semnat nimic,nu am vazt nu am auzit nimic de semnaturi si sunt convinsa ca nu sunt singura.S-a tot vbit pe forum de semnaturi dar ceva concret nu.

Mirela

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Semnaturi

Mesaj  adem Vin Dec 19, 2008 5:19 pm

Mirela, organizatorii cei cu banderola alba au strans semnaturi pentru petitia pe care trebuia sa o depuna. Erau 3 liste, trebuia sa te treci pe toate trei. Una mergea la guvern, una la Parlament si una ramanea la organizatori. Se strangeau semnaturi pe aleea care ducea la intrarea Teatrului.
In rest ai dreptate cu afirmatiile.

adem

Varsta : 51

http://www.ice-events.ro

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty semnaturi

Mesaj  Mirela Sam Dec 20, 2008 1:53 am

ai dreptate Adem dar daca nu am stiut nimic ce sa fac? de asta spun,sa se scrie aici pe forum ca sa vada tot poporul.Am ajuns pe la 12 si m-am uitat sa vad si eu daca e vreun cunoscut dar liste sau ceva habar n-am avut.un topic inainte de un miting cu asa ceva nu strica.asta este,la mitingul urmator voi sti.

Mirela

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty Respect pt luptatori!!!

Mesaj  pacalitu Sam Dec 20, 2008 1:18 pm

Salutare tuturor fratilor care au fost pe 13 si pe 18 dec. Intradevar rusine celor ce au avut impresia k ne vor pacali pe noi daca vor sta in case la tv. V-ATI PACALIT SINGURI!!!. In urmatoarele luni va vor expira numerele rosii si atunci o sa vreti sa se mai poata face ceva si va fi prea tarziu.
In fine, mii de multuniri celor din tara care au fost si in special lui TUDOR DIN IASI care a fost la ambele proteste!!!

PE DATA DE 22 DEC LA ORELE 13-16 IN P-TA VICTORIEI( MUZEUL ANTIPA) VA AVEA LOC UN ALT MEETING AUTORIZAT!!!
HAIDETI FRATILOR SA O FACEM SI DE DATA ASTA SI SPERAM K CU FIECARE PAS FACUT VOM AJUNGE ACOLO UNDE NE DORIM CU TOTII!

pacalitu

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty adevarul gol-golut

Mesaj  Corvin Sam Dec 20, 2008 1:35 pm

Corvin

Data de înscriere : 08/12/2008

Sus In jos

Mesaj  danyepz Lun Dec 22, 2008 2:56 am

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/incredibil-dacia-sponsor-principal-la-udinese-3676409
Guvernul ne baga taxe sa salveze uzina si lor le arde de dat bamii pe sponsorizari in italia la udinese unde mai pui ca guvernul le mai da si un ajutor de 15.4 milioane euro

danyepz

Sus In jos

Mesaj  phyton Lun Dec 22, 2008 11:40 am

Ma intreb retoric.....cati din cei 4000 de "Mosi Craciuni" adunati de Oprescu, merg cu masini sh, masini pentru care au platit sau vor plati taxe aberante? Un raspuns ar fi ca majoritatea...chiar daca nu detin ei o masina sh, au in familie pe cineva in aceasta situatie, extorcat de jepcarul national ce se numeste statul roman! Retineti....Tariceanu a putut deveni o hiena, numai cu ajutorul celor ce ne conduc si a legilor aberante pe care le are Romania! De aceea Romania in general...si Bucurestiul in particular, ramane o natie de..."MOSI CRACIUNI"....din pacate!

P.S. Tot respectul si consideratia pentru fiecare individ din tara asta care a participat la protestele contra taxelor aberante!

phyton

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty dupa meetingul din 18 dec am fost plecat si simt nevoia sa scriu

Mesaj  tin_tin Mar Dec 23, 2008 8:26 pm

sunt din bucuresti si am fost la meetingurile de pe 13 si 18 decembrie, si o sa merg si la celelalte
imi pare rau ca sunt din bucuresti oras cu oameni care asteapta ca totul sa il rezolve ceilalti pentru ei, toti ne priveau cu respect dar nimeni nu ni se alatura, ce pot sa spun am ramas impresionat de cei din provincie au batut atatia km pentru a-si spune pasurile bravo lor. in concluzie toti cei prezenti la meeting desi putini s-au facut auziti asa ca asteptam ca noul guvern sa ne auda, daca nu o va face vom da nastere unei noi revolutii, in alt oras nu bucuresti

tin_tin

Data de înscriere : 15/12/2008

Sus In jos

BUCURESTI !!! Empty ARE CINEVA POZE DIN 13 DEC,AM PRIMIT AMENDA DEJA:))

Mesaj  aliina Vin Ian 09, 2009 1:04 pm

DACA ARE CINEVA POZE DIN 13 DEC CU MASINILE DE LA MITING ,MA INTERESEAZA PT A LE PREZENTA LA POLITIE,MASINA A FOST PARCATA DAR AVEA O ROATA PE CAROSABIL,FORD FIESTA ARGINTIU FGB LA NUMAR

aliina

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum