MITINGURI FEBRUARIE 2009
+5
antitaxa09
Radu
Mathy007
tudost02
merlin
9 participanți
Pagina 1 din 1
MITINGURI FEBRUARIE 2009
AICI SE VOR POSTA DOAR DATA SI LOCUL MITINGURILOR.
VA ROG NU POSTATI ALTFEL DE MESAJE.
MULTUMESC
VA ROG NU POSTATI ALTFEL DE MESAJE.
MULTUMESC
merlin- ADMINISTRATOR
Data de înscriere : 05/12/2008
MEETING 7 FEBRUARIE!
MERLIN, IN CAZUL IN CARE NU OBTINETI APROBARE IN TIMP UTIL BRASOV SAU NU SUNTETI SUFICIENTI, VA ASTEPTAM LA IASI, FACETI 3 ORE JUMATATE CU MASINIA PANA AICI. MAI VIN SI BAIETI DIN ONESTI SI PIATRA NEAMT, NU MAI ZIC DE PASCANI SI VASLUI.
ASTEPT RASPUNS PE PM SAU MESS tudost02@yahoo.com
MEETINGUL E LEGAL, APROBAREA EXISTA IAR CEI DE LA PRIMARIE , JANDARMERIE SI POL RUTIERA AU FOST FOARTE COOPERANTI.
ASTEPT RASPUNS PE PM SAU MESS tudost02@yahoo.com
MEETINGUL E LEGAL, APROBAREA EXISTA IAR CEI DE LA PRIMARIE , JANDARMERIE SI POL RUTIERA AU FOST FOARTE COOPERANTI.
tudost02- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/12/2008
sos
Fratilor aici degeaba vorbim haideti sa ne organizam cumva si in cateva orase sa iesim in strada peste tot in aceasi zi si ora!!!! Cand l-am vazut pe limbricul de boc la tv ca a anuntat ca reduce taxa cu 30% era sa fac infart de ciuda,nu mai stiu ce sa fac!!!!!! DESTEPTAREA!!!!!!!
Mathy007- Mesaje : 3
Data de înscriere : 18/02/2009
Re: MITINGURI FEBRUARIE 2009
Ati vazut noua forma a taxei??
http://www.auto.ro/taxa-auto/intre-500-si-16-000-de-euro-taxa-pentru-masinile-rulate-de-import
Si-au batut joc de noi excrocii !!! TREBUIE sa iesim in strada !!! Faceti o noua sectiune a forumului dedicata unei noi replici din partea noastra. De data asta trebuie sa fim mai organizati si mai bine mobilizati!!! Trebuie sa ne alegem un reprezentant, si trebuie sa propunem si noi o noua forma a taxei! E cert ca nu vom ramanu cu totul fara taxa, dar trebuie sa propunem o forma CONVENABILA a ei! Dacia nu mai paote sa ne sara in cap, si-au crescut productia de la 1000 la 1200 de masini pentru ca au cereri mari, asa ca ei nu mai au nici un drept sa ne vina pe cap!
DATI MASS_URI ANUNTATI LUMEA, daca puteti trimiteti mail la toti cei care au cont pe aici, si HAIDETI SA NE MOBILIZAM DIN NOU!!!!
Ca data, eu as propune sambata viitoare. O saptamana cred ca este mai mult decat suficienta pentru mobilizare!!!
http://www.auto.ro/taxa-auto/intre-500-si-16-000-de-euro-taxa-pentru-masinile-rulate-de-import
Si-au batut joc de noi excrocii !!! TREBUIE sa iesim in strada !!! Faceti o noua sectiune a forumului dedicata unei noi replici din partea noastra. De data asta trebuie sa fim mai organizati si mai bine mobilizati!!! Trebuie sa ne alegem un reprezentant, si trebuie sa propunem si noi o noua forma a taxei! E cert ca nu vom ramanu cu totul fara taxa, dar trebuie sa propunem o forma CONVENABILA a ei! Dacia nu mai paote sa ne sara in cap, si-au crescut productia de la 1000 la 1200 de masini pentru ca au cereri mari, asa ca ei nu mai au nici un drept sa ne vina pe cap!
DATI MASS_URI ANUNTATI LUMEA, daca puteti trimiteti mail la toti cei care au cont pe aici, si HAIDETI SA NE MOBILIZAM DIN NOU!!!!
Ca data, eu as propune sambata viitoare. O saptamana cred ca este mai mult decat suficienta pentru mobilizare!!!
Radu- Mesaje : 19
atata timp cat vreti taxa veti avea taxa "cat de mica" daca e sa fie taxa sa fie pt tot ce misca si polueaza. eu i-am dat in judecata voi veni la ce se va organiza in cluj dar nu sunt de acord cu voi atata timp cat acceptati aceasta taxa "cat de mica". de ce nu o baga in pretul carburantului? care se pricepe sa trimita petitie la comisia europeana cat de repede pt ca guvernul nu a cerut nici un aviz ei stiu deja raspunsul care este negativ si dezinformeaza pt a trage de timp.
antitaxa09- Mesaje : 25
Data de înscriere : 19/02/2009
NEPUTINTA
Taxud-D3@ec.europa.eu Am scris si eu, dar nu mai pot lupta, mare atentie ce va fi scris pe chitanta de plata a taxei, pentru ca nici inmatricularile, nici finantele nu mai folosesc cuvantul poluare ci speciala, probabil sa nu mai avem vreo sansa ca aceasta taxa sa ne fie scazuta in anii urmatori din taxa de poluare ce va fi introdusa prin lege pentru toate auto. asa cum s-a promis.
plebs- Mesaje : 17
Data de înscriere : 07/12/2008
...........
si inca ceva, cred ca nu cu intentie, s-a strecurat o gresala la data ordonantei, s-a trecut 19.11.2009, ce pare noiembrie, nu februarie, juridic poate afecteaza, nu stiu......
plebs- Mesaje : 17
Data de înscriere : 07/12/2008
salutare
Nu stiu ce sa mai zic cu mitingurile astea!!!?????Eu sunt din Bucuresti si m-am implicat la ambele organizate aici,din pacate am iesit foarte dezamagit,nu a venit mai nimeni,toti se plang de taxa,dar nimeni nu face nimic,nu stiu ce sa mai zic,voi merge inainte,am stat deja din Octompri cu masina,o sa mai stau,sa moara masa daca nu o sa se strice stand pe loc.Imi vine sa urlu sa ii omor,m-am saturat de bataia asta de joc,dar pacat ca suntem toti tari in gura si la razboi plecam decat cativa
banel_1- Mesaje : 3
Data de înscriere : 09/12/2008
petitie pt U.E
Care stiti bine engleza,faceti o petitie sa trimitem toti de pe aici trebuie sa fie specificat la ce valoare ajunge o maisina,cea mai mare valoare si faptu ca masinile noi euro4 nu platesc dar numa cele cu motor pana in 2000,aici e problema.
laty- Mesaje : 26
petitie pt U.E
aceasta-i adresa pentru postarea petitilor,scrieti aici: http://ec.europa.eu/commission_barroso/kovacs/contact_us/index_en.htm
laty- Mesaje : 26
ce sa facem ? ...inghitim, ca suntem romani
Banele, stai lin,
Nu o sa faca nimeni, ...NIMIC!!! Trecem si peste asta si mergem mai departe. Nu se va intampla nimic , nu revolva nimeni nimic. Asta pana prin toamna cand o sa fie alegeri. CE o sa isi arate dezacordul cu acesta ordonanta, ai nostrii promit ca vor reglementa si uite asa ajungem in prag de alegeri cand va fi introdusa acesta taxa in impozit ca sa mai castige niste voturi. M-am saturat sa tot repet asta!
Pulimea va merge atunci la vot in semn de recunostinta pentru acesta grija care o poarta guvernul cetateanului.
Proteste nu facem ca e mai comod sa urmaresti la stiri ce se intampla si sa astepti sa faca cineva, ceva pentru tine. Am vazut ca asta nu e o sulutie, mi-am pus speranta in justitie, numai ca impartialitatea justitiei lipseste cu desavarsire in Romania si uite ca m-am ales cu inca o palma peste obraz si o alta lectie de realitate. Fiecare in tara asta face TOTUL ca sa ii fie LUI bine. O sa fac si eu acelasi lucru si cred ca ma prezint la finante, sa bag in buzunarul celor mai destepti ca mine niste bani de care oricum nu aveam nevoie. De ce sa nu fac niste eforturi cateva luni, impreuna cu familia, pentru binele tarii si al celor cu buzunare mari?
De ce sa fim uniti sa ne ajutam, NOI PE NOI, cand ne ajuta altii prea mult?!
In incheierea prozaicelor mele ganduri, va aduc aminte finalul unui banc in care un tip cu un deltaplan luat de vant, se izbeste de Casa Poporului, iar un trecator trage concluzia: TARA DE CACAT, ...ATENTATE DE CACAT !!!!!!
....cam asa au fost si protestele noastre!
Nu o sa faca nimeni, ...NIMIC!!! Trecem si peste asta si mergem mai departe. Nu se va intampla nimic , nu revolva nimeni nimic. Asta pana prin toamna cand o sa fie alegeri. CE o sa isi arate dezacordul cu acesta ordonanta, ai nostrii promit ca vor reglementa si uite asa ajungem in prag de alegeri cand va fi introdusa acesta taxa in impozit ca sa mai castige niste voturi. M-am saturat sa tot repet asta!
Pulimea va merge atunci la vot in semn de recunostinta pentru acesta grija care o poarta guvernul cetateanului.
Proteste nu facem ca e mai comod sa urmaresti la stiri ce se intampla si sa astepti sa faca cineva, ceva pentru tine. Am vazut ca asta nu e o sulutie, mi-am pus speranta in justitie, numai ca impartialitatea justitiei lipseste cu desavarsire in Romania si uite ca m-am ales cu inca o palma peste obraz si o alta lectie de realitate. Fiecare in tara asta face TOTUL ca sa ii fie LUI bine. O sa fac si eu acelasi lucru si cred ca ma prezint la finante, sa bag in buzunarul celor mai destepti ca mine niste bani de care oricum nu aveam nevoie. De ce sa nu fac niste eforturi cateva luni, impreuna cu familia, pentru binele tarii si al celor cu buzunare mari?
De ce sa fim uniti sa ne ajutam, NOI PE NOI, cand ne ajuta altii prea mult?!
In incheierea prozaicelor mele ganduri, va aduc aminte finalul unui banc in care un tip cu un deltaplan luat de vant, se izbeste de Casa Poporului, iar un trecator trage concluzia: TARA DE CACAT, ...ATENTATE DE CACAT !!!!!!
....cam asa au fost si protestele noastre!
cristi- Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008
Statul 1 : 0 noi . Batalia e clar pierduta. Am renuntat cu totii la orice fel de rezistenta, mai sunt cativa care duc greul pe umerii lor si au procese cu statul, altii care au inmatriculat pe bulgaria si marea majoritate care au renuntat cu totul au platit taxa si toata lumea e "fericita".
Pacat... pacat ca ne-am lasat pagubasi... pacat ca ne-au aratat iara ca tot ei ne intorc cum vreau... pacat ca acum o sa ne stoarca iara de banii... pacat ca nu am fost mai insistenti, sa le aducem aminte de ce au luptat atatia in 89 pentru ca sa avem si noi un cuvant.... pacat pacat pacat.
Pacat... pacat ca ne-am lasat pagubasi... pacat ca ne-au aratat iara ca tot ei ne intorc cum vreau... pacat ca acum o sa ne stoarca iara de banii... pacat ca nu am fost mai insistenti, sa le aducem aminte de ce au luptat atatia in 89 pentru ca sa avem si noi un cuvant.... pacat pacat pacat.
Radu- Mesaje : 19
Subiecte similare
» 7 februarie 2009 , 12:00
» PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
» TOATA LUMEA CITITI AICI
» PLIANTE impotriva TAXEI
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
» TOATA LUMEA CITITI AICI
» PLIANTE impotriva TAXEI
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra