Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ORADEA - organizati`va

+15
euroted
dany_the_eagle@yahoo.com
lucianmara
DRAKo
cristi
Fr3ak
BMW316SM
merlin
adi
kgula
sofer_profi
adi_oradea
bogdan_
THUNDER
7rUe.4liFe
19 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty ORADEA TREZESTE-TE!!!

Mesaj  bogdan_ Mier Dec 10, 2008 10:30 am

ORADEA TREZESTE-TE!!!

Din nou am ramas singur!!! M-am dus la Primarie... dupa ce am fost intrudat la camera x, de unde am fost indrumat la camera y... etc... am ajuns unde trebuie!!! Am dat de un om de treaba, mi-a dat legea tiparita sa o studiez si binenteles a sarit amabil cu cateva sfaturi:
- daca merg 1 - 2 persoane slabe sanse sa primim autorizatie
- trebuie sa facem un traseu care sa nu blocheze intersectiile si traficul sau chiar mai bine se poate picheta pasnic Prefectura sau Primaria de exemplu (nu stiu ce efect are sa pichetam aceste institutii sambata cand nu e nimeni acolo... dar ma rog)
- sa nu alegem ore de varf daca demonstram in trafic
- dupa ce primim ok-ul primarului trebuie cerut sprijin de la Politie si Jandarmi
- sper ca nu am uitat nimic
- de nervi am uitat sa intreb daca trebuie platit ceva Sad

ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!! ORADEA TREZESTE-TE!!!

E nevoie de mai multi... daca vrem sa obtinem aprobare!!!
Atentie cererea la Primarie se face cu minim 3 zile inainte!!! Politia si Jandarmeria trebuie anuntata cu cel putin 48 de ore inainte!!!

SUNTEM PRESATI DE TIMP!!! HAIDETI OAMENI BUNI AM NEVOIE DE AJUTOR!!! NU VA FIE FRICA DE DREPTURILE VOASTRE!!!
bogdan_
bogdan_

Data de înscriere : 05/12/2008
Localizare : ORADEA

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty PROTESTUL RAMANE, SI FARA AUTORIZATIE !

Mesaj  adi_oradea Mier Dec 10, 2008 12:22 pm

IN CAZUL IN CARE LA ORADEA NU SE REZOLVA AUTORIZATIE PENTRU PROTEST, SE VA FACE SI FARA !!!!

adi_oradea

Data de înscriere : 07/12/2008
Localizare : Oradea

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty Re: ORADEA - organizati`va

Mesaj  bogdan_ Mier Dec 10, 2008 12:27 pm

ORADEA DE CE STAI SI NU AI CURAJ???

AM NEVOIE DE 3-5 OAMENI CARE SA VINA CU MINE LA SEMNAREA CERERII PENTRU MITING!!!!
HAI FRATIUILOR!!! ACUM E MOMENTUL!!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Mier Dec 10, 2008 1:05 pm

Cu toata lumea cu care am vorbit, din Oradea sau nu, vrea sa iasa in strada cu sau fara autorizatie!!!

In concluzie sper ca si Oradea sa iasa in strada fara autorizatie!!! VA ASTEPTAM IN NR MARE!!! ESTE LOC PENTRU TOATA LUMEA, daca nu, ne vom inghesui!!!

CINE DORESTE SA AJUTE LA IMPARTIREA FLUTURASILOR???

TAXA AUTO = PRIMA PORCULUI
Guşa lui e umflată cu banii
românilor!

ROMÂNI NU VĂ LĂSAȚI
CĂLCĂȚI ÎN PICIOARE
DE UN INTERES PERSONAL

Veniți cu noi!!!!
13 DECEMBRIE ORELE 10:00
PARCAREA DIN
STR. INDEPENDENȚEI (vis a vis de
VULTURUL NEGRU)

http://taxa‐auto.forumer.ro/
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty HAI ORADEA IN STRADA!!!

Mesaj  bogdan_ Mier Dec 10, 2008 3:09 pm

ORADEA e pe drumul cel bun!

Ne-am strans 5 voinici, mari si tari, am completat cererea, am semnat am mers la registratura! Domna a fost super amabila, a sunat la biroul x, ne-a luat cererea si ne-a intrudam cu o copie a cerereri catre secretariatul primarului. Ne-am prezentat secretariatul primarului dar am fost indrumati catre biroul y. Ne-am prezentat biroul y dar am fost indrumati catre secretariatul primarului. Una dintre doamnele de la biroul y a fost super de treaba si ne-a ajutat sa punem cererea atat la secretariatul primarului cat si o alta copie la biroul y. Oamenii ne-au ajutat!!! Ramane sa primim ok-ul de la primar.

Merci mult baieti!!!

HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!!
HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!! HAI ORADEA IN STRADA!!!

In alta ordine de idei doamna de la biroul y ne-a spus ca a mai fost cineva sa se intereseze de procedura autorizarii unei adunari publice. Se pare ca cineva din ALESD!!! DACA E CINEVA DIN ALESD il rog sa contacteze oricare membru de pe forum DIN ORADEA!!! TREBUIE SA FIM UNITI!!!

HAI ALESD!!! TE ASTEPTAM LA ORADEA!!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty STOLO ne poate ajuta

Mesaj  cristi Mier Dec 10, 2008 3:12 pm

vechiul Guvern nu mai are ce s afaca. AJUTORUL nostru nu poate veni decat de la STOLOJAN. O va face pt asi creste popularitatea !!!!!! scrieti pe bannere !

cristi

Sus In jos

Mesaj  DRAKo Mier Dec 10, 2008 9:46 pm

VREAU SA-I ROG PE TOTI CEI CARE VOR VENI LA MITING (SAMBATA ORA 10) SA PROTESTAM PASNIC!

DRAKo

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty PROTEST PASNIC!!!

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 8:47 am

Protest pasnic!!! Fara violenta!!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty 13.12.2008 ora 10

Mesaj  adi Joi Dec 11, 2008 10:34 am

asteptam sa iesim in strada!!!haideti toti !! altfrel platim taxa!!!

adi

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 12:45 pm

Fluturasi!!!

Cu ajutorul lui Mihai (scuze nu stiu ce user ai pe forum) au ajuns fluturasele noastre la ghiseele de la Politie - Inmatriculari si la cateva birouri de copiat acte din imprejurimi! SUPER! BRAVO!

Hai Oradea!!!

Mai e careva care are timp sa duca fluturasi periodic la Politie si la birouri de copiat acte??? MERCI!!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty la Oradeea s-a impartit fluturase in sediul politiei si pe Republicii

Mesaj  adi Joi Dec 11, 2008 4:17 pm

azi la oradea sau impartit fluturase c in sediul politiei la numere rosii si pe centru

JOS HOTIA JOS TAXA ..HAIDETI IN STRADA PE 13.12 .2008 ora 10 Str Independeneti (Parcare malu crisuli)

adi

Sus In jos

Mesaj  sofer_profi Joi Dec 11, 2008 4:34 pm

Protestul va avea loc pe 13 str Independentei ora 10.Avem aprobare ! Ideea e sa fim cat mai multi si sa ne manifestam pasnic fara violente,vandalism etc.etc. pt ca intervin jandarmii si mai mari probleme ne facem !
Haideti sa fim uniti si sa motivam guvernul sa scoata taxa auto !

sofer_profi

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 4:43 pm

Cand s-a primit? Eu nu am fost instiintat.

sofer_profi a scris:Protestul va avea loc pe 13 str Independentei ora 10.Avem aprobare ! Ideea e sa fim cat mai multi si sa ne manifestam pasnic fara violente,vandalism etc.etc. pt ca intervin jandarmii si mai mari probleme ne facem !
Haideti sa fim uniti si sa motivam guvernul sa scoata taxa auto !
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  DRAKo Joi Dec 11, 2008 5:08 pm

bogdan_ a scris:Fluturasi!!!

Cu ajutorul lui Mihai (scuze nu stiu ce user ai pe forum) au ajuns fluturasele noastre la ghiseele de la Politie - Inmatriculari si la cateva birouri de copiat acte din imprejurimi! SUPER! BRAVO!

Hai Oradea!!!

Mai e careva care are timp sa duca fluturasi periodic la Politie si la birouri de copiat acte??? MERCI!!!

MIHAI = DRAKo

DRAKo

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 9:19 pm

ACUM AJUNG SI EU DE LA INTALNIREA CU JANDARMERIA. AM RAMAS IMPRESIONAT. BUNAVOINTA SI OMENIE! JOS PALARIA!!! MULTUMESC D-LE MAIOR.

ATENTIE!!!

TOTUSI PE ORADEA INCA NU AVEM AUTORIZATIE!!!

ATENTIE DEMONSTRATIILE/MARSURILE FARA AUTORIZATIE/APROBARE AU REPERCURSIUNI MAJORE!!! midnightk SIGUR A FOST SFATUIT SI AVERTIZAT IN ACEASTA DIRECTIE!!!

ACEASTA INTALNIRE A FOST UN PAS INAINTE FACUT DE JANDARMERIE CA SA NE AJUTE LA ORGANIZARE, TIMPUL FIIND SCURT S-A ANTICIPAT O VIITOARE APROBARE/AUTORIZATIE A MARSULUI!!!

ATENTIE! ATENTIE! ATENTIE! ATENTIE! ATENTIE!

MARE ATENTIE LA CE A SPUS midnightk. ACELEASI SFATURI SI AVERTISMENTE LE-AM PRIMIT SI EU!!! TREBUIE SA FIM CAT MAI PASNICI! FARA BLOCAREA INTERSECTIILOR! FARA NICI UN FEL INJURII LA ADRESA NIMANUI!!! INJURII DE NICI O CULOARE, DACA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN, SI LA ADRESA ABSOLUT NIMANUI!!!

INCALCAREA CELOR SPUSE DE midnightk MAI JOS VA AVEA REPERCURSIUNI MAJORE ATAT PENTRU ORGANIZATORI CAT SI PENTRU PARTICIPANTI!!! CUM SPUNEA SI midnightk TOTUL ESTE SUPRAVEGHEAT PENTRU O BUNA DESFASURARE SI NU NUMAI!!!

TREBUIE SA FIM PASNICI INDIFERENT DE ORAS!!! TREBUIE SA FIM PASNICI INDIFERENT CE S-AR INTAMPLA!!!
CAND S-A TERMINAT TIMPUL TREBUIE SA PLECAM ACASA FARA ALTE INVITATII!!!
DACA INTERVINE CEVA SI VOM FI INVITATI SA NE INDREPTAM SPRE CASELE NOASTRE TREBUIE SA O FACEM FARA SA FIM RUGATI DE DOUA ORI!!!

MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!!! SI NU UITATI FARA VIOLENTA SI INJURII!!!
MULTA BAFTA MIDNIGHTK!!!

CITITI CU ATENTIE CE A SCRIS midnightk MAI JOS!!!
SFATUITI-VA CUNOSCUTII, PRIETENII, RUDELE SA FIE CALMI, PASNICI, SA NU FOLOSEASCA INJURII LA ADRESA NIMANUI SI SA NU BLOCHEZE TRAFICUL!!!

midnightk a scris:ASTAZI LA ORA 15.00 AM FOST CONVOCAT LA SEDIUL POLITIEI COMUNITARE PENTRU DISCUTAREA AUTORIZATIEI DE MITING PENTRU DATA DE MAIN 12 DEC INCAPAND CU ORA 12. AU FOST PREZENTI REPREZENTANTI AI POLITIEI RUTIERE, COMUNITARE, JANDARMERIEI, PRIMARIEI. DISCUTIA A DECURS NEASTEPTAT DE BINE, SINCER NEASTEPTANDU-MA LA COOPERARE DIN PARTEA INSTITUTIILOR MAI SUS MENTIONATE. AM DISCUTAT MAI MULTE SUBIECTE LEGATE DE FORUM, SI AM CAZUT DE COMUN ACORD LA URMATOARELE CONDITII (DESTUL DE DRASTICE, DAR TOTUSI OBIECTIVE):
1 MITINGUL SE VA DESFASURA DIN ZONA BARIERA BUCURESTI CU PLECARE DE PE STRADA PETROLULUI, LA ORA 12. DIN CAUZA LIPSEI DE SPATIU, A TREBUIT SA RENUNT LA GARA DE SUD.\
2 MITINGUL VA AVEA DURATA DE MAXIM O ORA, CU DESFASURARE PANA IN ZONA CABLU ROMANESC, DE UNDE PARTICIPANTII VOR DEGAJA CAROSABILUL SPRE STR CAMELIEI, INAPOI PE BD REPUBLICII, SAU CU OCOLIREA RONDULUI CARREFOUR.\
3 MITINGUL SE VA DESFASURA FARA OPRIRI!!!! DECI LUATI-VA GANDUL DE LA "URARI DE BINE" IN FATA PNL-ULUI.
4.NU SE VOR STRIGA LOZINCI CALOMNIOASE SAU ALTE INJURII IN CADRU ORGANIZAT (ADICA NU E VOIE SA NE DAM JOS SI SA URLAM "MUIE TARICEANU" ORICAT AM VREA NOI.
5 SE VA CIRCULA DOAR PE BANDA 1 - SI SUBLINIEZ LUCRUL ASTA. TRAFICUL NU VA FI INTRERUPT IN PLOIESTI PE DURATA MITINGULUI, IAR MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN VOR CIRCULA NORMAL. ORICE DEVIERE A LOR COSTA, SI SINCER NU IMI PERMIT SA PLATESC ASTA.
6 NU SE VA BLOCA NICI O INTERSECTIE. DACA SE PRINDE ROSU LA SEMAFOR, MASINILE SE OPRESC, LA FEL SI CELE DIN FATA, CARE AU APUCAT SA TREACA. ACESTEA VOR OPRI IMEIDIAT DUPA SEMAFOR, TOCMAI PENTRU A NU PERMITE INTERCALARREA ALTOR MASINI IN COLOANA.
2 NU SE VA BLOCA BANDA 2 - ASTA CONSTITUIE INFRACTIUNE...SI NU E DELOC BINE\

ATENTIE MARE: NU VENITI CU MASINI CU NUMERE EXPIRATE!!! POLITIA VA FILMA TOTUL, LA FEL SI JANDARMERIA! DE ASEMENEA VOR FI SI PLATFORMELE POLITIEI ACOLO,. PENTRU ORICE EVENTUALITATE.
O SA VA ROG DIN SUFLET SA RESPECTATI ACESTE REGULI. STIU CA SUNT DRASTICE, DAR MAI MULT NU AM PUTUT OBTINE. O SA FIE UN MARS NORMAL, MERGEM, CLAXONAM SI NE ARATAM INDIGNAAREA SI NEMULTUMIREA. ORICE NEREGULA SE VA SPARGE IN CAPUL MEU, FIIND ORGANIZATOR. IN ACEST MOMENT NU AM AUTORIZATIA STAMPILATA, MAINE LA PRIMA ORA TREBUIE SA MA PREZINT LA POLITIA COMUNITARA PENTRU A O RIDICA. O CONDITIE ESENTIALA A FOST SA MAI GASESC INCA 10-15 CO-ORGANIZATORI CARE SA MA AJUTE IN TOATA TREABA ASTA. MULTUMESC PE ACEASTA CALE LUI DRAGOS SI CLUBULUI INFERNO, DAR SI LUI EDI SI BAIETILOR LUI CARE VOR FI ACOLO. INCA ODATA FAC UN APEL LA LINISTE SI ORDINE PE TOATA DURATA MARSULUI. NU AM CHEF SA FAC PARNAIE SAU SA PLATESC SUTE DE MILIOANE DEGEABA.
PENTRU ORICE DETALII VA STAU LA DISPOZITIE LA TEL AFISAT PE FORUM. SI APROPO, LA ORA 21, INTRU IN DIRECT LA MARIUS NICA PE ALFA TV.
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  adi_oradea Joi Dec 11, 2008 9:38 pm

Noi suntem in ORADEA !!! NU in Bucuresti sau Ploiesti !!!

adi_oradea

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 9:42 pm

Adica?

adi_oradea a scris:Noi suntem in ORADEA !!! NU in Bucuresti sau Ploiesti !!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  DRAKo Joi Dec 11, 2008 9:48 pm

ORADENI VA RUGAM SA RESPECTATI REGULILE DE MAI SUS!
NOI CEI CARE OBTINEM AUTORIZATIA NU VREM SA AJUNGEM DUPA GRATII!

SA FIE CLAXOANE, LOZINCI CA: JOS TAXA!

DRAKo

Sus In jos

Mesaj  adi_oradea Joi Dec 11, 2008 9:50 pm

mesajul e pentru cei din Ploiesti... la noi e alta treaba... protestul va fi intr-o parcare mare... nu pe strazi

apropo... cum stam cu aprobarea de la primarie...
deja stie prea multa lume in oras despre meeting... si vor iesi sigur in strada... si cu si fara aprobare

adi_oradea

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 10:00 pm

Echipa de organizare de la Oradea roaga insistent pe toata lumea care se prezinta oriunde in tara asta la demonstratii impotriva taxei auto sa respecte "regulile" enumerate de midnightk si evidentiate de mine!!!

NU E GLUMA!!! Pe mine m-au gasit in gura de sarpe!!! Atentie!!! Totul e supraveghiat si monitorizat!!! Cei de la Politie si Jandarmerie sunt de treaba si ne vor ajuta atata timp cat nu incalcam aceste reguli valabile pentru orice oras!!!

Oradea nu are autorizatie inca!!!

adi_oradea a scris:mesajul e pentru cei din Ploiesti... la noi e alta treaba... protestul va fi intr-o parcare mare... nu pe strazi

deja stie prea multa lume in oras despre meeting... si vor iesi sigur in strada... si cu si fara aprobare

Ultima editare efectuata de catre bogdan_ in Joi Dec 11, 2008 10:02 pm, editata de 1 ori
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 10:01 pm

Si ca sa fiu tintit!!! Mesajul e pentru toate orasele, SE APLICA ACEEASI LEGE!!!

adi_oradea a scris:mesajul e pentru cei din Ploiesti... la noi e alta treaba... protestul va fi intr-o parcare mare... nu pe strazi

bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  adi_oradea Joi Dec 11, 2008 10:06 pm

Sper sa respecte toti aceste cerinte ale politiei si jandarmeriei.

La protestul de sambata am inteles ca vor sa participe si grupuri de taximetristi. Acestia au mai avut parte de meetinguri si nu au avut probleme pana acum cu legea din aceasta cauza.

adi_oradea

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Joi Dec 11, 2008 10:07 pm

Perfect!

adi_oradea a scris:Sper sa respecte toti aceste cerinte ale politiei si jandarmeriei.
La protestul de sambata am inteles ca vor sa participe si grupuri de taximetristi. Acestia au mai avut parte de meetinguri si nu au avut probleme pana acum cu legea din aceasta cauza.
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

ORADEA - organizati`va - Pagina 2 Empty De al Oradea vine cineva

Mesaj  lucianmara Vin Dec 12, 2008 2:06 am

la Mitingul mare de la Bucureşti? dacă da, poate ne întâlnim pe drum, să mergem împreună, coloană Smile să nu ne plictisim

lucianmara

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Vin Dec 12, 2008 9:35 am

ORADEA ARE AUTORIZATIE/APROBARE PENTRU PROTEST IN PARCAREA DIN STRADA INDEPENDENTEI (VIS A VIS DE VULTURUL NEGRU)!!!
NU VA FI NICI UN MARS PRIN ORAS!!!
NU VA FI NICI UN MARS PRIN ORAS!!!

II ROG PE CEI PARTICIPANTI SA DE-A DOVADA DE CALM SI MATURITATE!!! FARA VIOLENTA, FARA INJURII!!! TREBUIE SA LE ARATAM CA NU SUNTEM BISNITARI SI ASTA NU O PUTEM FACE DOAR PRINTR-O DEMONSTRATIE PASNICA!!!
PANA IN ACEST MOMENT AVEM SPRIJINUL JANDARMERIEI.

SPERAM SA OBTINEM DE LA D-UL CABA DIN ARAD SI MODELUL DE TABEL PENTRU STRANGEREA CELOR 100 000 DE SEMNATURI PENTRU ANULAREA LEGII!!! II SFATUIESC SI PE CEILALTI ORGANIZATORI SA FACA ACELASI LUCRU.

MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!!!
ORADEA VA MILITA PASNIC PENTRU ELIMINAREA TAXEI!!!
bogdan_
bogdan_

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare