BRAILA - ORGANIZARE !
+3
Flame
ANAcoNDA_unit
Paul
7 participanți
Pagina 1 din 1
Braila
Miercuri - Joi -Vineri Braileni ne putem vedea la fantana pe faleza intre orele 18:30-20:00 pentru a ne pune de acord cu pecarea la Bucuresti
ANAcoNDA_unit- Mesaje : 7
Data de înscriere : 09/12/2008
Braileni Treziti-va
Nu va lasati invitati , incercati sa participati. Jos Hotii !!!
Re: Braila
Cum ne recunoastem acolo?
Eu am deja afise lipite pe masina cu JOS TAXA AUTO.
Eu am deja afise lipite pe masina cu JOS TAXA AUTO.
Flame- Mesaje : 4
Data de înscriere : 06/12/2008
Braila
Eu am fost aseara la 18:30 si nu era nimeni pe acolo
Nr meu este :0732230321 poate asa este mai usor...
Nr meu este :0732230321 poate asa este mai usor...
veniti si voi !!!!!!!!!!!!!
VENITI LA IESIREA DIN BUZAU SPRE URZICENI SAMBATA DIMINEATA LA 7 JUMATE !!!!!!!!! ADUNATIVA CAT MAI MULTI !!!! noi coboram din nord bacau iashi si pashcani si suceava si ne vedem cu galatzenii acolo !!!!! la iesirea din buzau spre urziceni ... 0745647413
Giano- Mesaje : 10
Data de înscriere : 07/12/2008
BLOCATI TOT!!!
Banii cei mai multi, si majoritatea serviciilor se bazeaza pe transport!
BLOCAM drumurile, nu au ei atatea platforme sa faca fatza! Blocati un drum, si mai bine 2-3, principale cu cate 50 de masini pe fiecare sens cu cat mai mult cu atat mai bine si GATA!!!
Trebuie sa fim uniti! Toti sa fie de acord, ca asa il doare pe unu in pix care merge cu metro-ul/trole-ul/tramvaiul de 20 ani si mai face si figuri ca ii blocam treaba cu transportul si nu ajunge la munca la vreme.
GREVA PE TOATA TARA, BLOCAT TOT!!!! In ma-sa de nenorociti, ca altfel pe astia nu ii doare nici in pix de noi va zic clar!
FAPTE NU VORBE FRATILOR! UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLOCAM drumurile, nu au ei atatea platforme sa faca fatza! Blocati un drum, si mai bine 2-3, principale cu cate 50 de masini pe fiecare sens cu cat mai mult cu atat mai bine si GATA!!!
Trebuie sa fim uniti! Toti sa fie de acord, ca asa il doare pe unu in pix care merge cu metro-ul/trole-ul/tramvaiul de 20 ani si mai face si figuri ca ii blocam treaba cu transportul si nu ajunge la munca la vreme.
GREVA PE TOATA TARA, BLOCAT TOT!!!! In ma-sa de nenorociti, ca altfel pe astia nu ii doare nici in pix de noi va zic clar!
FAPTE NU VORBE FRATILOR! UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRUCE- Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/12/2008
Re: BRAILA - ORGANIZARE !
Luni, 12 ianuarie, ora 20:00 toti cei afectati de taxa auto sunt asteptati pe forum, sa discutam, pentru a se ajunge la un consens in ceea ce priveste viitorul meeting de protest!
stig- Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009
SA SATBILIT CA FIECARE SA MEARGA LA PRIMARIA DIN ORASUL SAU SA CEARA APROBARE PENTRU MEETING DE PROTEST PE DATA DE 31 IAN ORA 12
PT PLIANTE ym: antitaxa@yahoo.com
PT PLIANTE ym: antitaxa@yahoo.com
Robertmrz- Mesaje : 23
Data de înscriere : 21/12/2008
Toti cei afectati de taxa auto, romani adevarati care au ceva de spus impotriva acestei mari nedreptati, sunt asteptati pe data de 7 februarie ora 12:00 in ARAD(Primarie), BISTRITA(Parcare Kaufland), BRASOV(Tarlungeni), BUCURESTI(Piata Victoriei), CLUJ(Sala Sporturilor), CONSTANTA(Casa de Cultura), DEVA(Parcare Real), IASI(Palatul Culturii), MURES(Parcarea Auchan), ORADEA(Parc 1 Decembrie), PITESTI(Stadion Nicolae Dobrin), PLOIESTI(Casa Sindicatelor), SUCEAVA(Cumparatura), TIMISOARA(Stadion Dan Paltinisan)! DETALII ID messenger: antitaxa sau pe www.taxa-auto.forumgratuit.ro! Trimite mai departe! Multumesc!
stig- Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009
Subiecte similare
» F. IMPORTANT DE CITIT!!!
» Grupuri din toate orasele !!!
» CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» Prin acest topic cer umpic de ajutor
» Grupuri din toate orasele !!!
» CHAT !!! Discutati orice doriti aici !!!
» Detalii Meeting - tot ce se poate incadra
» Prin acest topic cer umpic de ajutor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum