Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

declaratia pt inmatriculare

+15
sketinho
caty
Alex_iasi
InmatriculariBulgaria
xenonxxl
Giano
steauaiulianos
Adrian Cosmin
Paul
craksman
danyalytus
plebs
bogdan_
stig
Mirela
19 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

declaratia pt inmatriculare Empty declaratia pt inmatriculare

Mesaj  Mirela Vin Feb 20, 2009 2:06 am

Stie cineva unde se face declaratia pt masinile intrate in tara inainte de 15 dec? Am auzit la stiri ca trebuie facuta o declaratie in 20 de zile dar unde anume nu stiu.Am fost la pipera azi si ei cei de acolo nu stiau nimic si nici macar unde as putea sa ma duc nu stiau.

Mirela

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty Re: declaratia pt inmatriculare

Mesaj  stig Vin Feb 20, 2009 10:04 am

La administratia financiara!
stig
stig

Data de înscriere : 06/01/2009

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Vin Feb 20, 2009 11:13 am

A facut cineva declaratia asta?
bogdan_
bogdan_

Data de înscriere : 05/12/2008
Localizare : ORADEA

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty acolo am fost ieri

Mesaj  Mirela Vin Feb 20, 2009 12:59 pm

si nu se face acolo nici o declaratie.Cei de acolo m-au trimis la pipera dar nici la pipera nu se face.Acum ma duc acolo unde se plateste taxa taxelor,o sa va spun daca aflu ceva.

Mirela

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty Re: declaratia....

Mesaj  plebs Vin Feb 20, 2009 5:50 pm

la notar, dar se vede si din brief cand a fost radiata masina

plebs

Sus In jos

Mesaj  danyalytus Vin Feb 20, 2009 7:17 pm

La administratia Finantelor Publice se depune. Noi am depus azi dosarul.

danyalytus

Data de înscriere : 10/12/2008
Localizare : Oradea

Sus In jos

Mesaj  craksman Vin Feb 20, 2009 9:53 pm

danyalytus a scris:La administratia Finantelor Publice se depune. Noi am depus azi dosarul.

ai primit o mustrare sau amenda ca nu ai declarat masina in termen de 30 de zile de cand ai aduso in tara?

craksman

Data de înscriere : 08/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Paul Vin Feb 20, 2009 11:19 pm

danyalytus,de unde esti ? eu am fost si ieri si azi la administratia financiara si nu stiu nimic...nu au cereri nimik.Sunt din BUC

Paul
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://taxa-auto.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  danyalytus Sam Feb 21, 2009 11:54 am

craksman a scris:
danyalytus a scris:La administratia Finantelor Publice se depune. Noi am depus azi dosarul.

ai primit o mustrare sau amenda ca nu ai declarat masina in termen de 30 de zile de cand ai aduso in tara?

Deocamdata nu.... Laughing

danyalytus

Sus In jos

Mesaj  danyalytus Sam Feb 21, 2009 11:55 am

Paul a scris:danyalytus,de unde esti ? eu am fost si ieri si azi la administratia financiara si nu stiu nimic...nu au cereri nimik.Sunt din BUC

Din Oradea sunt. Nici aici nu stiau nimic vineri dimineata pana pe la ora 12 cand s-au dezmeticit.
Bafta!

danyalytus

Sus In jos

Mesaj  Paul Dum Feb 22, 2009 1:24 am

danyalytus,poti sa ne spui si noua ce acte ti-au trebuit mai exact ? ca sa stim si noi.Sa nu facem o gramada de drumuri Very Happy
Mersi

Paul
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty Acte

Mesaj  Adrian Cosmin Dum Feb 22, 2009 1:28 pm

Declaraţiile si cererile le găsiţi la administraţiile financiare.
Toate documentele doveditoare trebuie traduse legalizat, daca sunt scrise in limbi străine.
In principiu, aveţi nevoie de brieful mic tradus (inclusiv stampila cu data radierii, care este cea mai importanta) sau adeverinţă de numere roşii din Germania tradusă si o declaraţie pe proprie răspundere (găsită tot acolo).

Adrian Cosmin

Data de înscriere : 28/12/2008

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty eu

Mesaj  steauaiulianos Dum Feb 22, 2009 1:33 pm

Si unde se pot traduce?????K habar nu am!!!

steauaiulianos

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty Re:eu

Mesaj  plebs Dum Feb 22, 2009 4:02 pm

Traducerile si legalizarile se fac de firme autorizate de traducatori, a doua zi primesti actul, costul 50 - 80 lei, se traduce brieful mare, contractul de vanzare cumparare dintre roman si pesoana din tara respectiva.
La Administratia Finantelor Publice exista cererea tip, care a fost si pe parcursul anului trecut in care se specifica sa ai urmatoarele documente: 1.CIV de la RAR original si copie, 2.Dovada primei inmatriculari, original si copie (am lasat traducerea certif.de inmatriculare legalizat+ copii de pe brieful mare si mic), 3.Copie C.I. si original, originalele le iei imediat inapoi. Acum depinde cu ce demonstrezi din cele trei puncte din OUG, a),b) sau c), in cazul punctului c) oamenii au fost trimisi la notar pentru o declaratie pe proprie raspundere ca auto a fost achizitionat inainte de 15 dec., costul cred ca a fost 40 lei, nu stiu noi nu am facut asa ceva. Asta a fost in judetul nostru TM.

plebs

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty alt pas

Mesaj  plebs Dum Feb 22, 2009 4:16 pm

In termen de 5 zile dupa ce ati facut RAR trebuie mers la o firma care se ocupa de intermedieri inmatriculari care complecteaza o Fisa de inmatriculare cu care se merge la primarie, se plateste impozitul (s-a luat si pe lunile din urma din anul trecut) si ei pun o viza pe acea fisa care se prezinta cu celelalte acte pt.inmatricularea permanenta. Daca trec cele 5 zile se plateste o amenda lunara de cel putin 50 lei, asa am auzit, nu am stiut, avem deja 2 luni.....

plebs

Sus In jos

Mesaj  stig Lun Feb 23, 2009 12:13 am

ATENTIE!!!!!! DUPA NOUA GRILA DE CALCUL, MASINILE ADUSE DUPA DATA DE 15 DECEMBRIE, fabricate pana in 1993 inclusiv, taxa este de 4 ORI mai mare!!!
stig
stig

Data de înscriere : 06/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Paul Lun Feb 23, 2009 11:43 am

am si eu o problema....mi s-a spus la finante ca am nevoie de chitanta pe contract...pe kaufvertrag...vi s-a cerut asa ceva ? m-am certat cu alea acolo la sange...

Paul
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty !?!?

Mesaj  plebs Lun Feb 23, 2009 4:01 pm

NU... pt.ca la noi se stia ca nu are nimeni chitanta, sa dati o declaratie la notar precum ca ati avut inmatriculare provizorie, dovada emisa inainte de 5 dec. si e suficient.

plebs

Sus In jos

Mesaj  plebs Lun Feb 23, 2009 4:02 pm

Very Happy pardon, 15 dec

plebs

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty IMPUNEREA AUTO

Mesaj  plebs Lun Feb 23, 2009 4:39 pm

Fratilor, sa vedeti la Primarie care nu ati fost, alte cozi, alte acte: -Dosar plic, -Declaratie de impunere (formular tipizat de la ei), -Fisa de inmatriculare (o fac firmele specializate de pe langa birourile de inmatriculari cu buletinul, se pot face doua fise pe doua persoane), -Copie buletin cumparator, -Copie carte de identitate vehicul, -Actul de dobandire -dupa caz:a)contract de v-c original insotit de certificatul de atestare fiscala (facut de vanzator la o alta coada), b)factura fiscala(copie+orig.),unde este cazul-copie dupa declaratie vamala, c)contract de donatie(copie+orig.), d)certificat de mostenitor(cop.+orig.), e)hotarare judectoreasca definitiva si irevocabila(copie+orig.), f)pentru autovehiculele dobandite din strainatate:traduceri legalizate (originale)-carte de identitate vehicul;-contract de v-c. CERTIFICAT FISCAL PENTRU VANZATOR.

Va pot spune ca dupa o coada cu o prindere de pauza de masa de 30 min. nu am rezolvat nimic, vanzatorul chiar daca ne-a vandut masina in primele 30 zile de cand a adus-o in tara, nu o putea vinde fara sa o inscrie si radieze , nu am inteles , doar la primarie se fac aceste demersuri ? care stie sa-mi spuna, functionara mi-a spus ca la acea ora nu mai poate sa vorbeasca (13,45). Trebuie neaparat sa apelez la o firma de intermediere?

plebs

Sus In jos

Mesaj  Paul Lun Feb 23, 2009 5:17 pm

mie mi-a zis doamna aceea draguta de la finante ca la ea in lege scrie ca fara chitanta nu poate si mi-a pus actele in brate.....de imi venea sa o strang de gat..

Paul
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj  plebs Lun Feb 23, 2009 6:17 pm

bateti pe google "taxa de poluare", la site-ul al doilea gasiti ordonanta de urgenta........scris cu portocaliu, o scoateti si va prezentati cu ea in mana la finante, aratati acolo la art.lll ca sunt 3 modalitati de a demonstra ca masina a fost adusa inainte de 15 dec. pctele a), b) si c) SUCCES si CALM !

plebs

Sus In jos

Mesaj  Mirela Lun Feb 23, 2009 7:09 pm

gata eu am depus dosarul.miercuri dupa ora 3 ma duc sa iau decizia si ma duc la trezorerie sa platesc taxa dar am o nelamurire.cine imi calculeaza mie taxa asta? pe site la pro tv am vazut ca se calculeaza la cursul care a fost in 1 octombrie 2008 da cum? caut pe net si mi-o calculez eu sau se calculeaza la trezorerie? sau cum o fi? in legatura cu actele care trebuiesc depuse la financiar nu stiu daca pot ajuta cu informatii pt ca masina mea este cumparata pe numele meu,nu este radiata din tara din care am luat-o asa ca mie mi-au trebuit cam altfel de acte si n-as vrea sa dau informatii aiurea pe aici.

Mirela

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty HELP

Mesaj  Giano Lun Feb 23, 2009 7:24 pm

mie nici nu mia primit dosarul......am ctr de vanzare cumparare tradus legalizat , am certificat provizoriu de circulatie in romania emis in 25 oct 2008......am si vinietele din ungaria si din austria pana si bonurile de benzina.......masina am aduso cu numere nemtzesti de acolo fara sa o radie si fara numere de tzoll......mi-au spus ca eram opbligat sa vin cu platforma sau cu numere de tzol precum ca e radiata de acolo.....acuma eu ce fac??????? dati un sfat

Giano

Sus In jos

declaratia pt inmatriculare Empty Re: HELP

Mesaj  plebs Mar Feb 24, 2009 2:30 pm

Fragmente din OU publicata in MO nr.103/19.02.2009: "Art.lll.- Prin autovehicule achizitionate in vederea inmatricularii in Romania inainte de data de 15 decembrie 2008, in sensul prevederilor art.ll alin.(1), se intelege: a) autovehiculele pentru care a fost lansata comanda ferma anterior datei de 15 decembrie 2008 si pentru care se face dovada platii integrale sau a unui avans; b)autovehiculele ce au fost introduse in tara si pentru care se face dovada cu carnet de TIR/CMR/CIM si/sau dovada radierii din tara de provenienta, documente emise inainte de 15 decembrie 2008; c)autovehiculele pentru care s-a eliberat dovada de inmatriculare provizorie de catre autoritatile din tara de provenienta a autovehiculului, emisa inainte de 15 decembrie 2008. Art.lV.-.........pt. lit.c), documentul va fi insotit si de declaratia pe proprie raspundere, in forma autentica, din care sa reiasa ca autovehiculul a fost achizitionat anterior datei de 15 decembrie 2008 in vederea inmatricularii in Romania".

plebs

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum