declaratia pt inmatriculare
+15
sketinho
caty
Alex_iasi
InmatriculariBulgaria
xenonxxl
Giano
steauaiulianos
Adrian Cosmin
Paul
craksman
danyalytus
plebs
bogdan_
stig
Mirela
19 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: declaratia pt inmatriculare
Riscuri minore ...
Cum ar fii fals si uz de fals. Nu iei doar o amenda pentru asta PARNAIE ! Daca ai avocat bun iei cu suspendare
Terminati-va cu chestii dastea ...
Cum ar fii fals si uz de fals. Nu iei doar o amenda pentru asta PARNAIE ! Daca ai avocat bun iei cu suspendare
Terminati-va cu chestii dastea ...
xenonxxl- Mesaje : 15
Data de înscriere : 24/02/2009
In Bucuresti nu s-a auzit nimic de aceasta directiva.
sketinho- Mesaje : 12
Data de înscriere : 05/12/2008
Mi-am intins antenele si se pare ca nu exista in toate judetele aceasta directiva !
Nu stiu ce sa mai cred ... este discriminare pe fata !
Nu stiu ce sa mai cred ... este discriminare pe fata !
taxa
Nu ma pricep dar sa zicem ca ma duc si declar masina intr-un judet unde nu exista aceasta directiva pentru a palti vechea taxa.Ce ziceti se poate????
steauaiulianos- Mesaje : 30
Nu, ca tu trebuie sa platesti taxa la fiscu din judetu tau, iar mai apoi impozitu la fel.
taxa
Uite de exemplu eu sunt din Baicoi Prahova pot sa declar masina la Ploiesti si sa platesc taxa tot in Ploiesti????
taxa
Eu sunt de parere ca ar trebui sa facem iar mitinguri de protest pentru ca nu se poate ca pe 19 02 2009 sa se spuna ceva la tv si cand te duci la fisc sa ti se spuna ca nu mai beneficiezi de vechea taxa desi la tv nu s-a anuntat nimic de vreo modificare.Cine e de acord cu mine sa posteze si sa vedem ce facem.
io zic sa va ganditi cel mai bine cum sa facem sa ii dam in judecata sa ne recuperam cascavalu` nostru ca il iau astia cu japca de la noi!!!
craksman- Mesaje : 10
Data de înscriere : 08/12/2008
si eu ma confrunt cu aceeasi problema....am luat masina de la cineva si nu sunt trecut eu pe kaufvertrag...sunt in din jud HD Orastie
adevaru e ca neau tepuit original.....si se pare k nu avem ce face...din pacate
parerea mea e k boc e un cretin care a prins gustu la cascaval....tara de doi bani...mi jena k traiesc in romania
ar trebui spazurati astia din guvern
adevaru e ca neau tepuit original.....si se pare k nu avem ce face...din pacate
parerea mea e k boc e un cretin care a prins gustu la cascaval....tara de doi bani...mi jena k traiesc in romania
ar trebui spazurati astia din guvern
marius- Mesaje : 4
Data de înscriere : 09/12/2008
eu propun noi proteste, discriminare mai mare ca asta nu exista. Adica uni au voie si altii nu? eu dau statu in judecata. Numai suport, m-am imbolnavit de tot din cauza la taxa asta nenorocita.
sketinho- Mesaje : 12
taxa ar putea fi anulata
taxa auto ar putea fi anulata pana in toamna- asa a declarat azi Nemirschi- intrati pe realitatea
caty- Mesaje : 9
Data de înscriere : 05/03/2009
Eu nu stiu cum este in alte parti ... Eu am fost la fisc exact pe problema asta ... Am intrebat eu pana la urma ce taxa platesc ca nu sunt primu proprietar si mi-a zis ca bineinteles ca pe cea din iulie, eu depunandu-mi dosaru acu vreo 2 saptamani parca ... zicea ca ar fii venit o circulara dupa ce mi-am depus eu dosaru ...
Numa` bine si sper sa rezolvam toti ... eu din pacate am ceva probleme cu motoru si nu pot face raru ... sper sa rezolv mai repede ...
Numa` bine si sper sa rezolvam toti ... eu din pacate am ceva probleme cu motoru si nu pot face raru ... sper sa rezolv mai repede ...
am o intrebare......dupa ce merg la finante cu civ in cat timp pot plati taxa de mediu?nu se poate plati pe loc?Mirela a scris:legea este si pentru tine.nu conteaza ca nu ai fost tu personal sa o cumperi din alta tara.du-te si da declaratia aia si da-le si cu ceva in cap ca te tin pe loc aiurea si timpul trece.n-am auzit nimic ca dupa ce ai platit taxa si ti-ai inmatriculat masina o sa-ti mai vina ceva de plata,ar fi chiar culmea...
bya- Mesaje : 1
Data de înscriere : 10/04/2009
In mod normal de pe o zi pe alta, dar daca te cunoaste si in aceiasi zi
Pana la urma a rezolvat toata lumea treaba cu inmatriculatu pe legea veche ?
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum sa actionezi statul in judecata
» Inmatriculari Bulgaria
» INMATRICULARE BULGARIA
» Cer un sfat cu privire la inmatriculare
» Sentinta Tribunalul Timis taxa de inmatriculare
» Inmatriculari Bulgaria
» INMATRICULARE BULGARIA
» Cer un sfat cu privire la inmatriculare