Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Scrisoare la U.E.

+45
scorillo
gabrielvl
johny
cristi
Dana_
ancamaria
radu_florian
gunter gabriela
www.taxapoluare.com
autodeutsch_sh
Urdnaxela
darius
ardeia231
mihai_r
Mirela
JOS JEPCARII
bogdan_
intrus_117
DanutZ
manzini
Roxana
muielasamsari
Flame
plebs
eli
paula
lexisys
s3xyboy80
jennyro
Claudiu Adrian
robert
dilliman
t1grul
georgian
kgula
icepascu
increatul98
JOS TARICEANU
adem
tudost02
7rUe.4liFe
valeron_k800i
TwentyOne
razzwan
THUNDER
49 participanți

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty SINDICATUL SOCIAL ROMAN

Mesaj  intrus_117 Mar Dec 09, 2008 10:51 am

INSCRIE-TE AICI CU ADRESA DE E-MAIL PUNTRU A PUTEA FI MEMBRU IN SINDICATUL SOCIAL DIN ROMANIA CE VA FI INFIINTAT L A 1 IANUARIE 2009

Prioritatile acestui sindicat sunt ajutarea poporului roman prin incercarea de a combate sfidarea guvernantilor si a parlamentarilor la adresa poporului , care nestiutor de-altfel,se lasa pacalit , manipulat subjugat,infometat ,otravit,furat,chinuit si subjugat,ajungand in cele din urma slavul celor pe care i-au angajat prin vot sa le reprezinte interesele.

1) Primul pas pe care trebuie sa-l faca poporul roman este sa se lepede imediat de individualism si sa incercam sa fim mai receptivi si la problemele altora, chiar daca aceste probleme nu ne privesc si pe noi in mod direct(intr-o buna zi poti sa te izbesti chiar tu de aceste probleme)In concluzie trebuie sa fim uniti in orice imprejurare si sa fim gata sa ne sustinem reciproc ,sa ne cerem drepturile ,sa reclamam abuzurile ,hotiile ,legile proaste,preturile ridicate etc.trebuie sa aratam clasei politice ca nu mai suntem niste popusi naive si docile asa cum am fost de 20 de ani in coace….trebuie sa ne invingem comoditatea si sa fim gata oricand ca iesim in strada ,hotarati si neanduplecati atunci cand ni se face o nedreptate autentica si bine justificata…

2)Noi suntem tara,noi suntem poporul,politicienii doar lucreaza pt noi…cine este incompetent,imoral,infractor ,sau tradator de tara poate fi schimbat,judecat sau destituit…

3)Este vital pentru romania modificarea constitutiei..:

a)Cele mai aspre legi pentru ce-i care duc o” politica” in devafoarea intereselor nationale

b)Cele mai aspre legi pentru ce-i care fura din banii publici

c)Tragerea la raspundere a incompetentilor in urma a caror hotarari au dus la dezastre financiare , la stare de faliment sau la o proasta gestionare a banilor sau bunurilor publice

4)Cele mai aspre legi in cazuri de coruptie semnalate si dovedite la magistrati si politisti

5)Cele mai aspre legi pentru marturia mincinoasa,in fata instantei la tribunal sau in fata procurorului

6)Dizolvarea in totalitate a imunitatii parlamentare

7)Introducerea pedepsei cu moartea in cazuri exceptionale

Cool Justificarea tuturor marilor averi si confiscare averilor ilicite (cu pedepsa maxima a celor vinovati)

9)Refacerea imediata a agriculturii romanesti si infiintarea de micro- asociatii a celor in inposibilitatea de a-si

lucra pamantul

10)Nationalizarea imediata a resurselor naturale, a padurilor, apelor,carierelor de piatra,sare,ape termale etc

11)—————

12)————– etc

Romanii trebuie sa se trezeasca , sa ne gandim cum vom cladi, viitorul copiilor nosti cu astfel de guvernanti ,Romania este in coma traim MAREA AGONIE A ROMANIEI ,iar poporul roman are obligatia de a resusscita tara ,pana inca nu este prea tarziu…
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania

intrus_117

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Re: Scrisoare la U.E.

Mesaj  ardeia231 Mar Dec 09, 2008 10:54 am

THUNDER a scris:http://ec.europa.eu/commission_barroso/president/contact/mail/index_en.htm
AICI ! FACETI MAILURI SI TRIMITETI !!! CAT MAI MULTI !!!!!!!
am trimis si eu Very Happy

ardeia231

Data de înscriere : 09/12/2008

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty si eu am trimis scrisoare si prin raspunsul primit am fost redirectionat

Mesaj  darius Mar Dec 09, 2008 11:45 am

si eu am trimis scrisoare si prin raspunsul primit am fost redirectionat pe :http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticDisplay.do?language=FR&id=48 -este adresa parlamentului european si acolo se pot face petitii online.In coltul din dr sus puteti selecta limba iar apoi in partea stg este "butonul' pt petitii.Eu zic ca cat mai multe nu strica

darius

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Mar Dec 09, 2008 11:49 am

Baga mare!
Eu am trimis deja si acolo.

darius a scris:si eu am trimis scrisoare si prin raspunsul primit am fost redirectionat pe :http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticDisplay.do?language=FR&id=48 -este adresa parlamentului european si acolo se pot face petitii online.In coltul din dr sus puteti selecta limba iar apoi in partea stg este "butonul' pt petitii.Eu zic ca cat mai multe nu strica
bogdan_
bogdan_

Data de înscriere : 05/12/2008
Localizare : ORADEA

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Taxa triplata se aplica de ieri

Mesaj  Urdnaxela Mar Dec 09, 2008 3:49 pm

Am observat ca o tot tineti cu data de 15. Dragii mei, taxa de "poluare" triplata care a fost publicata ieri in monitorul oficial, a fost pusa in aplicare. Conform constitutiei Romane, ordonanta de urgenta in care nu este precizata data in care intra in vigoare, ea va fi intra in vigoare la 3 zile dupa publicare....DAR...dragii nostri minisitri si dragul nostru guvern au hotarat in 2004 in urma unei revizuiri a constitutie ca Ordonantele de Urgenta sa se aplice din data publicarii...

In legatura cu scrisoarea voastra. UE nu va raspunde deoarece se repeta de prea multe ori (cititi Code of good administrative behaviour: "These rules do not apply to correspondence which can reasonably be regarded as improper, for example, because it is repetitive, abusive and/ or pointless. Then the Commission reserves the right to discontin- ue any such exchanges of correspondence.")

Va sunt alaturi, dar daca vreti sa reusiti ceva, scoateti capul afara din cutie, si incercati sa fiti mai organizati.

Urdnaxela

Sus In jos

Mesaj  bogdan_ Mar Dec 09, 2008 3:54 pm

OK, te asteptam cu ajutor! Multumim.

Urdnaxela a scris:Am observat ca o tot tineti cu data de 15. Dragii mei, taxa de "poluare" triplata care a fost publicata ieri in monitorul oficial, a fost pusa in aplicare. Conform constitutiei Romane, ordonanta de urgenta in care nu este precizata data in care intra in vigoare, ea va fi intra in vigoare la 3 zile dupa publicare....DAR...dragii nostri minisitri si dragul nostru guvern au hotarat in 2004 in urma unei revizuiri a constitutie ca Ordonantele de Urgenta sa se aplice din data publicarii...

In legatura cu scrisoarea voastra. UE nu va raspunde deoarece se repeta de prea multe ori (cititi Code of good administrative behaviour: "These rules do not apply to correspondence which can reasonably be regarded as improper, for example, because it is repetitive, abusive and/ or pointless. Then the Commission reserves the right to discontin- ue any such exchanges of correspondence.")

Va sunt alaturi, dar daca vreti sa reusiti ceva, scoateti capul afara din cutie, si incercati sa fiti mai organizati.
bogdan_
bogdan_

Localizare : ORADEA

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty La fel de vinovati ca seful lor !!!

Mesaj  JOS JEPCARII Mar Dec 09, 2008 4:26 pm

Cine este tariceanu? Cititi aici profilul lui profesional:

EXPERIENTA PROFESIONALA
· Preşedinte de Onoare, Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), din 2003
· Preşedinte, Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), 2001-2003
· Membru fondator şi Preşedinte al APIA, 1994-1997
· Partener asociat, Automotive Trading Services, Importator oficial Citroen, din 1993

Si aici aveti mailurile celor din APIA , LA FEL DE VINOVATI CA SI SEFUL LOR TARICEANU!!!
BOMBARDATI CU MAILURI ACESTE ADRESE!

Paul Badea
pbadea@nissan-badsi.ro

Marius Pitigoi
marius.pitigoi@autorom.ro

Silviu Preoteasa
office@midocar.ro

Ernest Popovici
office@popovici-partners.ro

Dorin Maier
dorin.maier@protruck.ro

Dan Vardie
danvardie@autoshow.ro

Dan Constantin Guta
cm_honda@euroweb.ro

George Grigorescu
george.grigorescu@mach1.ro

Ion Rotaru
ionro@pcnet.ro

MOARTE TORTIONARULUI!!!

JOS JEPCARII

https://www.youtube.com/watch?v=fSnrBBtdv2Q

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty https://taxa-auto.forumgratuit.ro/privmsg.forum?folder=inbox

Mesaj  Mirela Mar Dec 09, 2008 5:02 pm

https://taxa-auto.forumgratuit.ro/privmsg.forum?folder=inbox

intrati aici si sunt mai multe adrese pe care le puteti folosi din cardul U.E trimiteti la mai multi sa se intample ceva,nu avem mult timp la dispozitie,tripla taxa este in monitorul oficial deja am inteles.

Mirela

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty http://europa.eu/whoiswho/public/index.cfm?fuseaction=idea.show_page&pagename=contact

Mesaj  Mirela Mar Dec 09, 2008 5:03 pm

http://europa.eu/whoiswho/public/index.cfm?fuseaction=idea.show_page&pagename=contact

sorry de eroare,se mai intampla.asta este adresa,accsati linkul si uitati-va la adrese.

Mirela

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty http://europa.eu/whoiswho/public/index.cfm?fuseaction=idea.show_page&pagename=contact

Mesaj  Mirela Mar Dec 09, 2008 9:51 pm

pai da dar eu am lasat adresa sa vada lumea care adresa de unde e.unele sunt de la oficiile care se ocupa de droguri,de sanatate si nu prea au de-a face.lana fiecare adresa scrie un nume si biroul de unde apartine.dar daca se baga si aia de la droguri ar fi ok,poate ii fac si un test lui tariceanu ca sigur si-a bagat in vena inainte sa dea legea legilor.

Mirela

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty am trimis si eu eu o scrisoare la UE!

Mesaj  autodeutsch_sh Mar Dec 09, 2008 9:52 pm

nu stiu daca am formata-to bine dar oricum cu cati trimitem mai multi cu atat mai bine

I am from Romania,and i want to request help from UE for auto taxe from romania.I don`t know if you know about our situation with this auto taxe,but here is a big chaos,and all this happend because of Tariceanu gouvernment,the prime minister of Romania.We,the romanians,trust in your judgement about this problem and we hope you will refuse autotaxe.whe think auto taxe is a discrimination between the new cars and the old cars.Thank you very much and we all wait the right decission from you.
with regards,
We,romanians

autodeutsch_sh

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty raspuns UE

Mesaj  Roxana Mier Dec 10, 2008 1:12 pm

Am primit azi raspuns de la UE - una din adresele la care am trimis si anume presedintele Parlamentului European
(am mai primit si de la secretariatul general UE dar anuntau doar ca scrisoarea a fost inregistrata si trimisa celor in cauza sa rezolve aceasta speta)
Iata raspunsul de la Parlamentul european

" 22517 Car Registration Tax - Pollution tax in Romania
...Courrier Citoyens d'Europe <civis@europarl.europa.eu>

A/22517

Dear Ms. ...,

Thank you for your message to the President of the European Parliament.

Mr. Poettering has asked me to reply to you on his behalf.

Taxation of vehicles in Romania is a matter for the government of Romania to decide in Parliament

The European Parliament has no competence in this internal question.

If the policy is inequitable, then it is up to the people of Romania to protest against it and ultimately vote against the government in national elections.

Yours sincerely,
Jean-Louis COUGNON
Head of Division
-----------------------------------------------
European Parliament
General Directorate for Communication
Correspondance with Citizens Unit"

Deci.....trebuie sa o rezolvam singuri

Roxana

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty scrisoare UE

Mesaj  Roxana Mier Dec 10, 2008 1:16 pm

Scrisoarea era foarte explicita si mentiona clar discriminarea si interesele implicate dar...ei nu pot face nimic...

Roxana

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Am trimis si eu

Mesaj  www.taxapoluare.com Mier Dec 10, 2008 3:42 pm

Am trimis si eu mail, inca nu am primit raspuns

www.taxapoluare.com

Data de înscriere : 10/12/2008
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti

http://www.taxapoluare.com

Sus In jos

Mesaj  increatul98 Mier Dec 10, 2008 3:54 pm

singura solutia, in afara de iesitul in strada vad ca e strangerea de semnaturi..
cei din bucuresti dupa prostest are putea incepe.. cel putin asa stiu ca strangerea a 100.000 de semnaturi poate anula o lege.

increatul98

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty SEMNATURI DE LA TIMISOARA

Mesaj  gunter gabriela Mier Dec 10, 2008 5:44 pm

increatul98 a scris:singura solutia, in afara de iesitul in strada vad ca e strangerea de semnaturi..
cei din bucuresti dupa prostest are putea incepe.. cel putin asa stiu ca strangerea a 100.000 de semnaturi poate anula o lege.
Pentru ca nu putem obtine aprobare de miting in Timisoara noi am inceput sa adunam semnaturi, asa intram in contact cu oamenii si putem sa le spunem ca ne vedem sambata la 12 in Piata Operei pentru a centraliza semnaturile Wink

gunter gabriela

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Semnaturi pt. anulare

Mesaj  mihai_r Mier Dec 10, 2008 8:00 pm

Postati careva un cap de TABEL pentru a fi cat mai oficiale ? ...... si cine le CENTRALIZEAZA ???
In timp ce noi ne batem capul ei se joaca din nou cu Ordonanta !
Domni mei de ce Realitatea si Antena 3 nu dau stirile despre manifestarile din tara .. de ex. de la Mures de zilele trecute ?

mihai_r

Data de înscriere : 08/12/2008
Varsta : 64
Localizare : Reghin

Sus In jos

Mesaj  radu_florian Mier Dec 10, 2008 8:16 pm

mihai_r a scris:
Domni mei de ce Realitatea si Antena 3 nu dau stirile despre manifestarile din tara .. de ex. de la Mures de zilele trecute ?
Adresele sunt
site@antena3.ro si martorocular@realitatea.net
Ii tragem putin de urechi pentru ca ne cenzureaza? probabil tariceanu are runde printre ei Sad sa le fie rusine. Am trimis propunere de stire, cine se mai baga? Smile FLOOD cu link-ul forumului!!!

radu_florian

Data de înscriere : 10/12/2008
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Zic si eu

Mesaj  mihai_r Mier Dec 10, 2008 8:49 pm

Daca Realitatea lui Vantu nu se baga probabil stie ceva si Domn. BASESCU de taxa ....... fiidca Realitatea il sustine cu toata puterea.... iar daca stie domnul B atunci stie si partidul ..... si atunci e de RAUU !!!

mihai_r

Data de înscriere : 08/12/2008
Varsta : 64
Localizare : Reghin

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty good news!!!!

Mesaj  Mirela Vin Dec 12, 2008 5:27 pm

salutare lume se pare ca cineva de la U.E intr-adevar a citit scrisoarea mea si mi-au si raspuns.am trimis mail la toate adresele de la U.E care le aveam nu stiu exact la cate departamente dar important este ca din cate am citit aici se vor face niste investigatii.sa speram ca va fi de folos,va postez si voua aici raspunsul.din cate am vazut mi-au cerut si o adresa deci mie mi se pare ca cineva ne-a luat in serios altfel nu-mi mai cereau detalii despre mine.gata le trimit si adresa daca mai sunt ceva vesti keep in touch.am atasat si scrisoarea care am trimis-o mai jos.ne vedem maine in strada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strasbourg, 12/12/2008

ACKNOWLEDGEMENT OF RECEIPT

Dear Sir/Dear Madam,

Your complaint dated 09/12/2008 was received by the Office of the European Ombudsman on 09/12/2008 and was assigned registration number 3270/2008/RT.

It will be dealt with by Ms Raluca TRASCA (Tel. +33 (0)3.88.17.31.08).

The Ombudsman can only make inquiries into complaints that meet the criteria of admissibility set out in the Treaty establishing the European Community and the Statute of the European Ombudsman. Information concerning the admissibility of your complaint will be communicated to you as soon as possible.

Please note that complaints to the European Ombudsman (and any annexed documents) are dealt with publicly, unless the complainant requests confidentiality. Even a confidential complaint, however, must be sent to the Community institution or body concerned, if the Ombudsman begins an inquiry. Further information, including reference to the rules concerning protection of personal data, can be found in the enclosed note.

As set out in Article 2(6) of the Statute of the European Ombudsman, complaints submitted to the Ombudsman shall not affect time limits for appeals in administrative or judicial proceedings.

Please provide a postal address for future correspondence.

Sincerely yours,

João SANT'ANNA
Head of the legal department

------------------------------------------------------------------------------

To: DEL BON Alessandro
Subject: please read my letter

Mister Alessandro Del Bon I am writing this letter to you becouse in our country few days ago a new law showed up over the night.After the election here in Romania our premier Calin Popescu Tariceanu had this ideea to incrase the tax of registration for the second hand cars.I am sure you already know that in our country this tax was already big but now he want us to pay a tax 3 times bigger then that beggining with the 15 december this year.I think is a discrimination becouse not everybody can afford a new car and there is another issue here.There are a lot of people including me who have a second car and we didn't made the autentification of the car yet and is impossible untill 15 decembre to do that.I don't have money to pay a tax 3 times bigger then already is and i am sure a lot of people are in my situation.Not only that is a discrimination for the people who don't have money for a new car but he didn't eaven care about us,the people who already buyed a car he didn't gave us any option to solve this problem so that's why i am asking you give us a hand please,there are many desperate people who bought a car after many sacrifices becouse of our bad economy and now we don't have money to pay that tax 3 times bigger and we don't have any option becouse we can't eaven sell it,who would buy a car in this condition? All we can do is go out in the street and that is gonna happen on 13 Decembre and we are hopeing that we did good by writing a letter to you as well to let you know about the thiefs we have in gouvern.They want to force us to use romanian cars,we don't want to go back to comunism and that is exactly what they try to do with us.To force us to use romanian cars becouse probably they have any personal interest.Thank you for your time,we will apreciate any little help from you .

Mirela

Sus In jos

Mesaj  adem Vin Dec 12, 2008 5:34 pm

Mirela ai facut o treaba foarte buna. Felicitari!!!

adem

Varsta : 51

http://www.ice-events.ro

Sus In jos

Scrisoare la U.E. - Pagina 5 Empty Raspuns UE

Mesaj  ancamaria Vin Dec 12, 2008 7:49 pm

Strasbourg, le 12/12/2008

ACCUSÉ DE RÉCEPTION

Madame, Monsieur,

Votre plainte du 10/12/2008 reçue le 10/12/2008 par le Bureau du Médiateur européen a été enregistrée sous la référence 3280/2008/RT.

Elle sera traitée par Madame Raluca TRASCA (Tél. +33 (0)3.88.17.31.08).

Le Médiateur ne peut enquêter sur des plaintes que si elles répondent aux critères d'admissibilité contenus dans le Traité instituant la Communauté européenne ainsi que dans le Statut du Médiateur européen. La décision quant à l'admissibilité de votre plainte vous sera communiquée dans les meilleurs délais.

Les plaintes adressées au Médiateur européen, ainsi que toute documentation annexée, font l'objet d'un traitement public, sauf si l'auteur en demande la confidentialité. Une plainte confidentielle doit, toutefois, lorsque le Médiateur ouvre une enquête, être transmise à l'institution ou à l'organe communautaire concerné. La note jointe au présent courrier contient de plus amples informations, notamment la référence des règlements relatifs à la protection des données personnelles.

Merci de noter que comme le prévoit l'article 2.6 du Statut du Médiateur européen, les plaintes présentées au Médiateur n'interrompent pas les délais de recours dans les procédures juridictionnelles ou administratives.

Merci de fournir une adresse postale pour toute correspondance ultérieure.

Veuillez agréer l'expression de mes salutations distinguées.

João SANT'ANNA

Chef du département juridique

ancamaria

Sus In jos

Mesaj  georgian Vin Dec 12, 2008 10:12 pm

Georgian zzz
georgian.xxx@yyy

Strasbourg, 12/12/2008
ACKNOWLEDGEMENT OF RECEIPT

Dear Sir/Dear Madam,

Your complaint dated 10/12/2008 was received by the Office of the European Ombudsman on 10/12/2008 and was assigned registration number 3278/2008/RT.

It will be dealt with by Ms Raluca TRASCA (Tel. +33 (0)3.88.17.31.08).

The Ombudsman can only make inquiries into complaints that meet the criteria of admissibility set out in the Treaty establishing the European Community and the Statute of the European Ombudsman. Information concerning the admissibility of your complaint will be communicated to you as soon as possible.

Please note that complaints to the European Ombudsman (and any annexed documents) are dealt with publicly, unless the complainant requests confidentiality. Even a confidential complaint, however, must be sent to the Community institution or body concerned, if the Ombudsman begins an inquiry. Further information, including reference to the rules concerning protection of personal data, can be found in the enclosed note.

As set out in Article 2(6) of the Statute of the European Ombudsman, complaints submitted to the Ombudsman shall not affect time limits for appeals in administrative or judicial proceedings.

Please provide a postal address for future correspondence.

Sincerely yours,

João SANT'ANNA

georgian

Sus In jos

Mesaj  Dana_ Lun Dec 15, 2008 2:42 pm

"singura solutia, in afara de iesitul in strada vad ca e strangerea de semnaturi..
cei din bucuresti dupa prostest are putea incepe.. cel putin asa stiu ca strangerea a 100.000 de semnaturi poate anula o lege"

Intradevar , asa e :

"E nevoie de cel putin 100.000 de semnaturi, din cel putin un sfert din judete, dar nu mai putin de 5.000 de semnaturi din fiecare judet"

Dana_

Data de înscriere : 15/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum