Scrisoare la U.E.
+45
scorillo
gabrielvl
johny
cristi
Dana_
ancamaria
radu_florian
gunter gabriela
www.taxapoluare.com
autodeutsch_sh
Urdnaxela
darius
ardeia231
mihai_r
Mirela
JOS JEPCARII
bogdan_
intrus_117
DanutZ
manzini
Roxana
muielasamsari
Flame
plebs
eli
paula
lexisys
s3xyboy80
jennyro
Claudiu Adrian
robert
dilliman
t1grul
georgian
kgula
icepascu
increatul98
JOS TARICEANU
adem
tudost02
7rUe.4liFe
valeron_k800i
TwentyOne
razzwan
THUNDER
49 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
re
Si eu am trimis de pe 2 adrese si la lista de mai sus si de pe site ul UE
dilliman- Mesaje : 5
Data de înscriere : 05/12/2008
Re: Scrisoare la U.E.
Stiti pe cineva care ne poate oferi hosting pentru o singura pagina html ?
O vom folosi pentru a pune instructiunile simple de trimitere a mesajului lui Thunder.
O vom folosi pentru a pune instructiunile simple de trimitere a mesajului lui Thunder.
georgian- Mesaje : 31
Data de înscriere : 06/12/2008
asa este...au facut magarie si cu rar-ul,nu se mai fac programari pana pe 15....dar cu cei care au masinile de 2 luni in tara,s-au luat cu ele in evidenta la primarie si platesc impozite dar au programari la rar abia in ianuarie si nu au platit taxa,ce se intampla?THUNDER a scris:da , asa e ! Eu tocmai am primit o informatie dintr-o sursa de incredere cu privire la faptul ca R.A.R-ul a fost instiintat dinainte de alegeri, si au primit indicatii sa nu mai faca inscrieri pana pe 15.decembrie cand vor sa puna in aplicare taxa triplata !!! HOTI ! HOTI ! HOTI !
haideti in strada...haide jud valcea!!!
robert- Mesaje : 1
Localizare : valcea
Am trimis scrisoarea lui Thunder si la PSD (singurul partid dintre psd si pd-l care da posibilitatea trimiterii de mesaje. Atentie, nu sunt membrul nici unui partid, dar acest mesaj chiar trebuie sa creeze presiunea si sprijinul pe care il dorim). Momentan lucrez la centralizarea tuturor adreselor europarlamentarilor europeni, iar cand va fi completa, o voi posta aici pentru ca voi si prietenii vostri sa le utilizati in acest demers.
Chiar daca toti politicienii sunt la fel (cred eu), trbuie sa mizam pe sprijinul tuturor celor care nu sunt liberali.
Chiar daca toti politicienii sunt la fel (cred eu), trbuie sa mizam pe sprijinul tuturor celor care nu sunt liberali.
Si chiar nu stiti pe nimeni care sa ne ofere hosting pentru una pagina html ?
nu ne trebuie html , stati linistit ca este foarte bun acest forum
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Data de înscriere : 05/12/2008
Nu cred ca este momentul pentru disensiuni.7rUe.4liFe a scris:mentine`o incontinuarea ))
Eu sunt mai pragmatic si in acest sens am trimis scrisoarea lui Thunder tuturor europarlamentarilor europeni. Cred ca o mobilizare mediatica ne-ar fi ajutat mai mult. Voi aduna zilele acestea si lista tuturor celorlalti europarlamentari.
Probleme este ca nu toti stiu cum se trimite un mail la o lista lunga. In fine, este opinia ta. Aceasta este lista europarlamentarilor din Germania la care puteti trimite textul lui Thunder :
Germania
alexander.alvaro@europarl.europa.eu
andre.brie@europarl.europa.eu
brie.europabuero@t-online.de
hiltrud.breyer@europarl.europa.eu
info@reimerboege.de
jorgo.chatzimarkakis@europarl.europa.eu
daniel@caspary.de
udo.bullmann@europarl.europa.eu
evelyne.gebhardt@europarl.europa.eu
michael.gahler@europarl.europa.eu
ingo.friedrich@europarl.europa.eu
karl-heinz.florenz@europarl.europa.eu
markus.ferber@europarl.europa.eu
mferber@mail.rmc.de
wahlkreisbuero@christian-ehler.de
albert.dess@europarl.europa.eu
daniel.cohn-bendit@europarl.europa.eu
alexandergraf.lambsdorff@europarl.europa.eu
helmut.kuhne@europarl.europa.eu
europa@kreissl-doerfler.de
europa@constanze-krehl.eu
holger.krahmer@europarl.europa.eu
berlin@dr-christoph-konrad.de
christoph.konrad@europarl.europa.eu
silvana.koch-mehrin@europarl.europa.eu
dieter-lebrecht.koch@europarl.europa.eu
wolf.klinz@europarl.europa.eu
heinz.kindermann@europarl.europa.eu
Dr.Heinz.Kindermann@t-online.de
sylvia-yvonne.kaufmann@europarl.europa.eu
gisela.kallenbach@europarl.europa.eu
karin.joens@europarl.europa.eu
karin.joens@t-online.de
elisabeth.jeggle@europarl.europa.eu
gjarzembowski@compuserve.com
milan.horacek@europarl.europa.eu
ruth.hieronymi@europarl.europa.eu
jutta.haug@europarl.europa.eu
klaus.haensch@spd.de
info@matthias-groote.de
matthias.groote@europarl.europa.eu
lissy.groener@europarl.europa.eu
info@inge-graessle.eu
friedrich-wilhelm.graefezubaringdorf@europarl.europa.eu
info@glante.eu
mail@bernd-posselt.de
hans-gert.poettering@europarl.europa.eu
markus.pieper@europarl.europa.eu
tobias.pflueger@europarl.europa.eu
doris.pack@europarl.europa.eu
cem.ozdemir@europarl.europa.eu
vural.oeger@europarl.europa.eu
angelika.niebler@ebe-online.de
hartmut.nassauer@europarl.europa.eu
info@hartmut-nassauer.de
info@europa-mayer.de
helmuth.markov@europarl.europa.eu
helmuth-markov@linkspartei-ohv.de
thomas.mann@europarl.europa.eu
info@peter-liese.de
jo.leinen@europarl.europa.eu
europa-buero@joleinen.de
klaus-heiner.lehne@europarl.europa.eu
kurt.lechner@europarl.europa.eu
info@prof-lauk.de
zimmer.zimmer@t-online.de
info@wogau.de
b.weiler.mdep@t-online.de
europarl@weisgerber.com
info@weber-manfred.de
manfred.weber@europarl.europa.eu
ralf.walter.mdep@t-online.de
sahra.wagenknecht@europarl.europa.eu
doculmer@aol.com
feleknas.uca@europarl.europa.eu
helga.truepel@europarl.europa.eu
ulrich.stockmann@europarl.europa.eu
info@stauner.de
renate.sommer@europarl.europa.eu
andreas.schwab@europarl.europa.eu
post@andreas-schwab.de
willem.schuth@europarl.europa.eu
info@elisabeth-schroedter.de
juergen.schroeder@europarl.europa.eu
wichert@gruene-europa.de
heide.ruehle@europarl.europa.eu
dagmar.roth-behrendt@europarl.europa.eu
info@ulrike-rodust.eu
bernhard.rapkay@europarl.europa.eu
Si pana la urma, fa un topic cu modalitatea de trimitere catre un numar mare de recipienti, iar eu si sunt convins ca si Thunder vom pune listele cu toti europarlamentarii care pot fi sensibilizati in acest mod.7rUe.4liFe a scris:mentine`o incontinuarea ))
Georgian eu incerc sa trimit mail la adresele mentionate de tine si imi spune ca nu exista acest tip de mail @europarl.europa.eu.
Eu pe toti care i-am scris in pag 1 la acest tiopic sunt cu @ec.europa.eu. Tu ai trimis si ai reusit???
Eu pe toti care i-am scris in pag 1 la acest tiopic sunt cu @ec.europa.eu. Tu ai trimis si ai reusit???
ia uite ca bucata cu bucata merge daca trimit mail. Am sa ii iau pe rand sa trimit
iei o adresa si o pui la "To" iar pe celelalte le pui cu copy-paste la "Cc" sau "Bcc"adem a scris:ia uite ca bucata cu bucata merge daca trimit mail. Am sa ii iau pe rand sa trimit
Ma duc sa ma culc ca este 01.01. Mai vb maine.
Bafta la toti !
Bafta la toti !
ROOOOMMMAAANNNIIIAAAAA! Nu te lasa furata!
Romani din toate colturile tariii FAC UN APEL catre voi: VENITI IN NUMAR CAT MAI MARE PE 13 DECEMBRIE IN PIATA VICTORIEI! TOATA MOLDOVA SA AUDA! CEI CARE AR DORI SA PATICIPE SI NU AU AFLAT DE NOI SUNT O DROAIE! HAIDETI SA-I GASIM! PUNETI PLIANTUL PESTE TOT! FACETI MUNCA DE TEREN! CAT MAI MULTE MAILURI LA CE!
tudost02- Mesaje : 45
Dati mai departe!!!
ATENTIE, PROTEST IMPOTRIVA TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE (si nu numai!!!)
Incepand din data de duminica 7.12. 2008, ora 14.00 cine va vrea sa participe va veni in fata Palatului Parlamentului CU MASINA (indifferent daca este sau nu vizata de taxa). Vom putea protesta astfel impotriva taxei pe de o parte si vom mai taia din nasul liberalilor in legatura cu pretentiile la guvernarea viitoare. ACUM E MOMENTUL SA SARBATORIM IN FELUL NOSTRU 19 ANI DE LA REVOLUTIE PRINTR-O NOUA REVOLUTIE!!!
Cei care nu au fost la vot isi vor putea spala astfel “pacatele”si aceasta actiune va avea si o miza mai importanta, aceea ca vom da de inteles ca s-a terminat cu toleranta fata de inrobirea noastra constanta si refuzarea de catre politicieni a locului pe care l-am putea avea si noi ca romani in lumea civilizata!
Deci protestul va incepe duminica la 14.00 si in zilele viitoare ne vom intalni constant, in functie de timpul disponibil, (apoi pe 13 DECEMBRIE orele 10-13 , punctul in care ne adunam va fi PIATA VICTORIEI - BULERVARDUL KISSELEFF, pentru ca acolo se vor mai aduna si cei de pe forumul „taxa-auto.forumgratuit.ro”, cinste lor, dar daca vorbesc doar despre o ora si o data fixe pot intampina dificultati de mobilizare si chiar bete-n roate din partea lui OPRESCU)apoi iar IN FIECARE ZI pana pe 22 decembrie, atunci cand vor veni cat mai multi participanti, si ne vom deplasa prin Bucuresti cu masinile (trecand si prin Piata Revolutiei). Dar incepem de duminica si continuam in fiecare zi, altfel vom risca o lipsa de mobilizare specific romaneasca. Zilele de pana atunci vor fi ca o repetitie in care se vor aduna incet incet din ce in ce mai multi participanti, astfel ca in 21-22 decembrie vor putea veni foarte multi si din tara. Daca vom proceda asa sigur vom avea de castigat!!!
CITESTE (apoi copy-paste) SI DA neaparat MAI DEPARTE pe cat mai multe mailuri si forumuri, (daca esti comod si nu vii deloc macar atat vei putea face, nu-i asa?)
P.S. Pentru alte orase textul de mai sus este valabil (mai putin locatia, care ar fi bines a fie central orasului sau o piata binecunoscuta). Pana pe data de 13 (si 15) este timp sa va intalniti acolo, zi de zi tot mai multi, si asa va puteti organiza pentru 13 in capitala, si intre timp media locala va pregati terenul!
Nu renuntati!!!
Incepand din data de duminica 7.12. 2008, ora 14.00 cine va vrea sa participe va veni in fata Palatului Parlamentului CU MASINA (indifferent daca este sau nu vizata de taxa). Vom putea protesta astfel impotriva taxei pe de o parte si vom mai taia din nasul liberalilor in legatura cu pretentiile la guvernarea viitoare. ACUM E MOMENTUL SA SARBATORIM IN FELUL NOSTRU 19 ANI DE LA REVOLUTIE PRINTR-O NOUA REVOLUTIE!!!
Cei care nu au fost la vot isi vor putea spala astfel “pacatele”si aceasta actiune va avea si o miza mai importanta, aceea ca vom da de inteles ca s-a terminat cu toleranta fata de inrobirea noastra constanta si refuzarea de catre politicieni a locului pe care l-am putea avea si noi ca romani in lumea civilizata!
Deci protestul va incepe duminica la 14.00 si in zilele viitoare ne vom intalni constant, in functie de timpul disponibil, (apoi pe 13 DECEMBRIE orele 10-13 , punctul in care ne adunam va fi PIATA VICTORIEI - BULERVARDUL KISSELEFF, pentru ca acolo se vor mai aduna si cei de pe forumul „taxa-auto.forumgratuit.ro”, cinste lor, dar daca vorbesc doar despre o ora si o data fixe pot intampina dificultati de mobilizare si chiar bete-n roate din partea lui OPRESCU)apoi iar IN FIECARE ZI pana pe 22 decembrie, atunci cand vor veni cat mai multi participanti, si ne vom deplasa prin Bucuresti cu masinile (trecand si prin Piata Revolutiei). Dar incepem de duminica si continuam in fiecare zi, altfel vom risca o lipsa de mobilizare specific romaneasca. Zilele de pana atunci vor fi ca o repetitie in care se vor aduna incet incet din ce in ce mai multi participanti, astfel ca in 21-22 decembrie vor putea veni foarte multi si din tara. Daca vom proceda asa sigur vom avea de castigat!!!
CITESTE (apoi copy-paste) SI DA neaparat MAI DEPARTE pe cat mai multe mailuri si forumuri, (daca esti comod si nu vii deloc macar atat vei putea face, nu-i asa?)
P.S. Pentru alte orase textul de mai sus este valabil (mai putin locatia, care ar fi bines a fie central orasului sau o piata binecunoscuta). Pana pe data de 13 (si 15) este timp sa va intalniti acolo, zi de zi tot mai multi, si asa va puteti organiza pentru 13 in capitala, si intre timp media locala va pregati terenul!
Nu renuntati!!!
Claudiu Adrian- Mesaje : 1
am trimis scrisoarea si eu insa nu stiu cati o vor citi sper ca toti
jennyro- Mesaje : 16
Data de înscriere : 07/12/2008
sal natiune
am treimis si eu mail la presedintele U.E.......acum ramane de vazut ce se poate face.....sper sa se faca dreptate
s3xyboy80- Mesaje : 1
Varsta : 44
Localizare : navodari
Daca pe 13 decembrie nu rezolvam nimic, va trebui sa cerem TOTI ODATA a doua cetatenie Bulgariei, Ungariei si Poloniei pe motiv de discriminare in Romania. Vom face ce-i drept o imagine de kkt acestei tari dar, in momentul de fata, chiar asa este. In paralel, TOTI ODATA, va tebui sa dam statul roman in judecata cu efectele care decurg de aici. Va trebui sa nu ne oprim pana nivelul taxei nu va ajunge ca in Bulgaria.
Guvernantii aplica cu noi de multe ori metoda "paltonului."
Iei pe unul vara, care zice ca-i este cald si-i spui sa ia paltonul pe el.
Il intrebi cum se simte si va spune "Nasol"
Spunei dupa aia sa dea jos paltonul.
Va spune ca este "excelent" cu toate ca se afla in situatia initiala, can ii era cald ...
Va trebui asadar sa ne asteptam la o crestere de mai mica dar nu trebuie sa cedam.
Noi nu facem banii cu ciocanul ca tariceanu sau altii. Majoritatea chiar muncesc din greu pentru a aduna de-o masina adevarata SH.[b]
Guvernantii aplica cu noi de multe ori metoda "paltonului."
Iei pe unul vara, care zice ca-i este cald si-i spui sa ia paltonul pe el.
Il intrebi cum se simte si va spune "Nasol"
Spunei dupa aia sa dea jos paltonul.
Va spune ca este "excelent" cu toate ca se afla in situatia initiala, can ii era cald ...
Va trebui asadar sa ne asteptam la o crestere de mai mica dar nu trebuie sa cedam.
Noi nu facem banii cu ciocanul ca tariceanu sau altii. Majoritatea chiar muncesc din greu pentru a aduna de-o masina adevarata SH.[b]
In Brasov am vazut aseara niste fluturasi care anuntau la ora 12 azi 07.12.2008 in Livada Postei un miting impotriva taxei m-am gandit sa postez aici sa il vada cat mai multi si sa vina.
lexisys- Mesaje : 2
lista europarlamentarilor maghiari :
csaba.tabajdi@europarl.europa.eu
istvan.szent-ivanyi@europarl.europa.eu
jozsef.szajer@europarl.europa.eu
laszlo.surjan@europarl.europa.eu
gschopflin@clara.co.uk
pal.schmitt@europarl.europa.eu
csaba.ory@europarl.europa.eu
peter.olajos@europarl.europa.eu
viktoria.mohacsi@europarl.europa.eu
magda.kosanekovacs@europarl.europa.eu
livia.jaroka@europarl.europa.eu
edit.herczog@europarl.europa.eu
gyula.hegyi@europarl.europa.eu
gabor.harangozo@mszp.hu
andras.gyurk@europarl.europa.eu
zita.gurmai@europarl.europa.eu
kinga.gal@europarl.europa.eu
szabolcs.fazakas@parlament.hu
zsolt.becsey@europarl.europa.eu
etelka.barsi-pataky@europarl.europa.eu
cred ca vor lua atitudine.
(prietenii stiu de ce ...)
csaba.tabajdi@europarl.europa.eu
istvan.szent-ivanyi@europarl.europa.eu
jozsef.szajer@europarl.europa.eu
laszlo.surjan@europarl.europa.eu
gschopflin@clara.co.uk
pal.schmitt@europarl.europa.eu
csaba.ory@europarl.europa.eu
peter.olajos@europarl.europa.eu
viktoria.mohacsi@europarl.europa.eu
magda.kosanekovacs@europarl.europa.eu
livia.jaroka@europarl.europa.eu
edit.herczog@europarl.europa.eu
gyula.hegyi@europarl.europa.eu
gabor.harangozo@mszp.hu
andras.gyurk@europarl.europa.eu
zita.gurmai@europarl.europa.eu
kinga.gal@europarl.europa.eu
szabolcs.fazakas@parlament.hu
zsolt.becsey@europarl.europa.eu
etelka.barsi-pataky@europarl.europa.eu
cred ca vor lua atitudine.
(prietenii stiu de ce ...)
in aceste scrisori catre ue trebuie mentionat si subliniat ca acest papagal de tariceanu are reprezentanta citroen si da acete ordonante in favoarea lor.
eu nu stiu engleza din pacate,daca cineva ma poate ajuta cu compunerea acestei scrisori voi ramane datoare
eu nu stiu engleza din pacate,daca cineva ma poate ajuta cu compunerea acestei scrisori voi ramane datoare
paula- Mesaje : 23
lista europarlamentarilor din Bulgaria
dushana@yahoo.com
kristian.vigenin@europarl.europa.eu
vladimir.urutchev@europarl.europa.eu
dimitar.stoyanov@europarl.europa.eu
atakacentrala@abv.bg
petya.stavreva@europarl.europa.eu
bilyana.raeva@europarl.europa.eu
b.raeva@ndsv.bg
atanas.paparizov@europarl.europa.eu
nickolay.mladenov@europarl.europa.eu
marusyaivanova.lyubcheva@europarl.europa.eu
evgeni.kirilov@europarl.europa.eu
metinhusein.kazak@europarl.europa.eu
rumiana.jeleva@europarl.europa.eu
jelevarumiana@yahoo.com
ilianamalinova.iotova@europarl.europa.eu
filizhakaeva.hyusmenova@europarl.europa.eu
desislav.chukolov@europarl.europa.eu
slavi.binev@europarl.europa.eu
marielavelichkova.baeva@europarl.europa.eu
poate mai adunati si voi adrese de pe
http://www.europarl.europa.eu/members.do?language=RO
dushana@yahoo.com
kristian.vigenin@europarl.europa.eu
vladimir.urutchev@europarl.europa.eu
dimitar.stoyanov@europarl.europa.eu
atakacentrala@abv.bg
petya.stavreva@europarl.europa.eu
bilyana.raeva@europarl.europa.eu
b.raeva@ndsv.bg
atanas.paparizov@europarl.europa.eu
nickolay.mladenov@europarl.europa.eu
marusyaivanova.lyubcheva@europarl.europa.eu
evgeni.kirilov@europarl.europa.eu
metinhusein.kazak@europarl.europa.eu
rumiana.jeleva@europarl.europa.eu
jelevarumiana@yahoo.com
ilianamalinova.iotova@europarl.europa.eu
filizhakaeva.hyusmenova@europarl.europa.eu
desislav.chukolov@europarl.europa.eu
slavi.binev@europarl.europa.eu
marielavelichkova.baeva@europarl.europa.eu
poate mai adunati si voi adrese de pe
http://www.europarl.europa.eu/members.do?language=RO
EUROPARLAMENTARI GERMANI
alexander.alvaro@europarl.europa.eu, info@reimerboege.de, hiltrud.breyer@europarl.europa.eu, andre.brie@europarl.europa.eu, udo.bullmann@europarl.europa.eu, daniel@caspary.de, jorgo.chatzimarkakis@europarl.europa.eu, daniel.cohn-bendit@europarl.europa.eu, albert.dess@europarl.europa.eu, wahlkreisbuero@christian-ehler.de, markus.ferber@europarl.europa.eu, karl-heinz.florenz@europarl.europa.eu, michael.gahler@europarl.europa.eu, evelyne.gebhardt@europarl.europa.eu, info@glante.eu, friedrich-wilhelm.graefezubaringdorf@europarl.europa.eu, lissy.groener@europarl.europa.eu, matthias.groote@europarl.europa.eu, klaus.haensch@spd.de, jutta.haug@europarl.europa.eu, ruth.hieronymi@europarl.europa.eu, milan.horacek@europarl.europa.eu, gjarzembowski@compuserve.com, elisabeth.jeggle@europarl.europa.eu, karin.joens@europarl.europa.eu, gisela.kallenbach@europarl.europa.eu, sylvia-yvonne.kaufmann@europarl.europa.eu, heinz.kindermann@europarl.europa.eu, wolf.klinz@europarl.europa.eu, dieter-lebrecht.koch@europarl.europa.eu, silvana.koch-mehrin@europarl.europa.eu, christoph.konrad@europarl.europa.eu, holger.krahmer@europarl.europa.eu, europa@constanze-krehl.eu, europa@kreissl-doerfler.de,
helmut.kuhne@europarl.europa.eu, alexandergraf.lambsdorff@europarl.europa.eu, info@prof-lauk.de, kurt.lechner@europarl.europa.eu, jo.leinen@europarl.europa.eu, info@peter-liese.de, thomas.mann@europarl.europa.eu, helmuth.markov@europarl.europa.eu, hartmut.nassauer@europarl.europa.eu, vural.oeger@europarl.europa.eu, cem.ozdemir@europarl.europa.eu, doris.pack@europarl.europa.eu, tobias.pflueger@europarl.europa.eu, markus.pieper@europarl.europa.eu, hans-gert.poettering@europarl.europa.eu, mail@bernd-posselt.de, bernhard.rapkay@europarl.europa.eu, dagmar.roth-behrendt@europarl.europa.eu, heide.ruehle@europarl.europa.eu, wichert@gruene-europa.de, juergen.schroeder@europarl.europa.eu, info@elisabeth-schroedter.de, willem.schuth@europarl.europa.eu, andreas.schwab@europarl.europa.eu, renate.sommer@europarl.europa.eu, info@stauner.de, ulrich.stockmann@europarl.europa.eu, helga.truepel@europarl.europa.eu, feleknas.uca@europarl.europa.eu, doculmer@aol.com, sahra.wagenknecht@europarl.europa.eu, ralf.walter.mdep@t-online.de, manfred.weber@europarl.europa.eu, b.weiler.mdep@t-online.de, rainer.wieland@europarl.europa.eu, info@wogau.de, zimmer.zimmer@t-online.de
alexander.alvaro@europarl.europa.eu, info@reimerboege.de, hiltrud.breyer@europarl.europa.eu, andre.brie@europarl.europa.eu, udo.bullmann@europarl.europa.eu, daniel@caspary.de, jorgo.chatzimarkakis@europarl.europa.eu, daniel.cohn-bendit@europarl.europa.eu, albert.dess@europarl.europa.eu, wahlkreisbuero@christian-ehler.de, markus.ferber@europarl.europa.eu, karl-heinz.florenz@europarl.europa.eu, michael.gahler@europarl.europa.eu, evelyne.gebhardt@europarl.europa.eu, info@glante.eu, friedrich-wilhelm.graefezubaringdorf@europarl.europa.eu, lissy.groener@europarl.europa.eu, matthias.groote@europarl.europa.eu, klaus.haensch@spd.de, jutta.haug@europarl.europa.eu, ruth.hieronymi@europarl.europa.eu, milan.horacek@europarl.europa.eu, gjarzembowski@compuserve.com, elisabeth.jeggle@europarl.europa.eu, karin.joens@europarl.europa.eu, gisela.kallenbach@europarl.europa.eu, sylvia-yvonne.kaufmann@europarl.europa.eu, heinz.kindermann@europarl.europa.eu, wolf.klinz@europarl.europa.eu, dieter-lebrecht.koch@europarl.europa.eu, silvana.koch-mehrin@europarl.europa.eu, christoph.konrad@europarl.europa.eu, holger.krahmer@europarl.europa.eu, europa@constanze-krehl.eu, europa@kreissl-doerfler.de,
helmut.kuhne@europarl.europa.eu, alexandergraf.lambsdorff@europarl.europa.eu, info@prof-lauk.de, kurt.lechner@europarl.europa.eu, jo.leinen@europarl.europa.eu, info@peter-liese.de, thomas.mann@europarl.europa.eu, helmuth.markov@europarl.europa.eu, hartmut.nassauer@europarl.europa.eu, vural.oeger@europarl.europa.eu, cem.ozdemir@europarl.europa.eu, doris.pack@europarl.europa.eu, tobias.pflueger@europarl.europa.eu, markus.pieper@europarl.europa.eu, hans-gert.poettering@europarl.europa.eu, mail@bernd-posselt.de, bernhard.rapkay@europarl.europa.eu, dagmar.roth-behrendt@europarl.europa.eu, heide.ruehle@europarl.europa.eu, wichert@gruene-europa.de, juergen.schroeder@europarl.europa.eu, info@elisabeth-schroedter.de, willem.schuth@europarl.europa.eu, andreas.schwab@europarl.europa.eu, renate.sommer@europarl.europa.eu, info@stauner.de, ulrich.stockmann@europarl.europa.eu, helga.truepel@europarl.europa.eu, feleknas.uca@europarl.europa.eu, doculmer@aol.com, sahra.wagenknecht@europarl.europa.eu, ralf.walter.mdep@t-online.de, manfred.weber@europarl.europa.eu, b.weiler.mdep@t-online.de, rainer.wieland@europarl.europa.eu, info@wogau.de, zimmer.zimmer@t-online.de
eli- Mesaje : 18
Scrisoare la U.E.
http://ec.europa.eu/commission_barroso/mccreevy/cabinet_eu.htm este cabinetul d-lui Charlie McCreevy, membru in comisia europeana, care se ocupa de situatii financiare, taxe, afaceri sociale si egalitatea de oportunitati, etc. trimit si eu,scrisoarea in engleza, imi pare rau ca nu cunosc aceasta limba, ca as fi specificat incalcarea constitutiei prin discriminare si dreptul la integritate psihica prin acest soc, sa nu-i zic hotie, cand se stia foarte bine ca cei ce nu au apelat la intermediari nu putea sa se inscrie la RAR mai repede de 2 luni, dar asta s-a si urmarit sa prinda pe cat mai multi cu banii dati sa aiba pe cine jupui. Nu e o practica noua a guvernului de a aduna in acest fel bani la buget, tin minte ca in 2005 s-a anuntat din timp ca de la 1 ian.2006 se vor mari taxele notariale, ce credeti ca am muscat-o si atunci, cunoscand psihologia romanului ca lasa totul pentru ultimul timp, au marit taxele din 15 nov.2005, am platit taxa la o succesiune pe un ap.conf.II al mamei mele de 54 mp suprafata const. cu pensia mea de pe 5 luni, am cerut explicatii notarei, camera notarilor evaluasera imobilele la sume mai mari decat pe piata neagra si raspunsul a fost:"nu va enervati ca tot nu rezolvati nimic", sigur asa a si fost , m-am uitat pe site-ul MJ, erau incantati de veniturile ce le aduce la buget serviciul notarial. Imi cer scuze ca va retin cu povestea mea dar acum sunt la fel de indignata. Lupt pentru copiii mei, carora doi bugetari cinstiti nu le-am putut oferii prea multe bucurii, acum unul cu studii superioare lucreaza ca muncitor in constructii in Anglia 10 ore pe zi + sambata si dumineca, stau si 10 intr-o locuinta ca sa poata sa adune ceva, pentru asta se sacrifica copilul meu acolo?Pana cand mai suntem furati in numele nu stiu carei situatii? Aceasta criza generala a capitalismului nu se rezolva cu masura asta hoteasca. Sa se ceara idei de la oameni mari, ex.mr.Stiglitz. Parca in 11-12 dec.sunt convocati la CE pentru discutii in legatura cu aceasta criza, printre care si salvarea ind.auto, dar am vazut acolo ca se indica construirea de masini ecologice. Dacia sa le dea la 4000E sau sa se reprofileze pe tractoare si alte utilaje agricole. Hotarati odata pentru totdeauna o taxa dupa anumite criterii care sa fie in limitele bunului simt raportat la veniturile noastre.
plebs- Mesaje : 17
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum