Scrisoare la U.E.
+45
scorillo
gabrielvl
johny
cristi
Dana_
ancamaria
radu_florian
gunter gabriela
www.taxapoluare.com
autodeutsch_sh
Urdnaxela
darius
ardeia231
mihai_r
Mirela
JOS JEPCARII
bogdan_
intrus_117
DanutZ
manzini
Roxana
muielasamsari
Flame
plebs
eli
paula
lexisys
s3xyboy80
jennyro
Claudiu Adrian
robert
dilliman
t1grul
georgian
kgula
icepascu
increatul98
JOS TARICEANU
adem
tudost02
7rUe.4liFe
valeron_k800i
TwentyOne
razzwan
THUNDER
49 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Scrisoare la U.E.
multumesc eli
acestia erau cu o pagina mai inainte.
Pana acum sunt adresele de mail ale europarlamentarilor din :
Germania
Bulgaria
Ungaria
trebuie sa continuam ideea lui THUNDER.
afisati si celelalte adrese.
... si va trebui sa urmarim si pozitia d-lui Presedinte al Romaniei, pt ca la anul vin alegerile prezidentiale.
Oricum, o actiune comuna a voastra, impreuna cu a familiilor, prietenilor, rudelor care sa trimita mesajele de avertisment catre parlamentarii europeni, care sa arate discriminarea intre cei cu bani care-si pot permite masini noi mai ieftine si cei fara bani care nu-si mai pot permite o masina SH ori chiar raman cu banii pierduti pentru cele deja cumparate, va aduce Romania in situatia de a fi catalogata un stat discriminatoriu.
Pe aceasta premiza, noi, impreuna cu familiile, prietenii, rudele va trebui sa solicitam CONCOMITENT dubla cetatenie Bulgariei,Ungariei si Poloniei pe acest motiv de discriminare, acestea fiind asaltate de o avalansa de cereri.
Sunt convins ca aceasta actiune, unica in istorie, in care o parte insemnata a populatiei unei tari cere cetatenia altei tari va aduce grave prejudicii de imagine statului roman. Dar daca statului si guvernantilor nu le pasa de noi, atunci noua de ce sa ne mai pese de stat.
Vom vedea la timpul potrivit ce avem de facut.
georgian- Mesaje : 31
Data de înscriere : 06/12/2008
respect !
Georgian, respectele mele ,si scuzele pentru aseara ( copilul ). Iti multumim pentru efort, si speram ca nu e in van !
THUNDER- Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Varianta mai corecta a scrisorii catre UE
Mister President,
I ask for your help in the name of Romanian people, in the name of justice and human rights, to help us with the tax which our Prime Minister, Calin Popescu Tariceanu, wants to impose us.
In short words, he wants us to pay a tax for registering a second hand car bought from the E.U., a tax that it's 3-4 times bigger than the value of the car it's self.
I also would like to tell you the fact that the same Prime Minister wants to triple this tax, starting the 15th of December 2008, for the second hand cars, and eliminate this tax for the 1st hand cars, which denotes a total discrimination and disregards between the people that cannot afford a new car and the ones who can!
A very large number of us, 2nd hand car owners, decided to take action and organizing a protest meeting in Bucharest, on the 13th of December 2008, to attract the attention of the E.U. and of all citizens from the E.U. about the abuses that the Romanian government makes on us, and on our hard worked money. Please help us!
Thank you!
thx Thunder pt scrisoare!
I ask for your help in the name of Romanian people, in the name of justice and human rights, to help us with the tax which our Prime Minister, Calin Popescu Tariceanu, wants to impose us.
In short words, he wants us to pay a tax for registering a second hand car bought from the E.U., a tax that it's 3-4 times bigger than the value of the car it's self.
I also would like to tell you the fact that the same Prime Minister wants to triple this tax, starting the 15th of December 2008, for the second hand cars, and eliminate this tax for the 1st hand cars, which denotes a total discrimination and disregards between the people that cannot afford a new car and the ones who can!
A very large number of us, 2nd hand car owners, decided to take action and organizing a protest meeting in Bucharest, on the 13th of December 2008, to attract the attention of the E.U. and of all citizens from the E.U. about the abuses that the Romanian government makes on us, and on our hard worked money. Please help us!
Thank you!
thx Thunder pt scrisoare!
Flame- Mesaje : 4
THUNDER a scris:Georgian, ... speram ca nu e in van !
Sigur nu va fi in van. Atata timp cat statul ne discrimineaza, nu putem sa nu luam atitudine.
Bineinteles ca la cele de mai sus se poat adauga si actiuni CONCOMITENTE in justitie care sa creeze presiune asupra actului de justitie in sine, presiuni permanente, publicarea pe marile cotidiene online internationale, etc.
Nu trebuie cedat nici unei solutii de genul "pentru masinile intrate o lasam mai moale, pentru cele care vor intra ne mentinem pozitia". Ar fi lipsit de solidaritate cu tinerii care daca nu au posibilitatea sa-si cumpere o casa, macar sa aiba sansa de a-si cumpara o masina SH.
RE
Categoric ! Solidaritatea ne caracterizeaza ca miscare ! De asta si iesim in strada atatia !
THUNDER- Mesaje : 58
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Ai dreptate. Dar vezi tu, au mai iesit si altii in strada si pe guvernanti i-a durut in cot.
Nu spun ca nu este o solutie. La acest moment, pana ce forurile europene nu s-au pronuntat, cred ca este o solutie foarte buna. Va fi un element de analiza pentru noii parlamentari si guvernati (daca Doamne fereste nu intra iar liberalii la guvernare).
Va fi si o dovada a solidaritatii sau, a inceputului unei solidaritati in acest sens.
Putem ajunge si pana la pichetarea reprezentantelor Citroen din tara.
Se spune ca unii ziceau ca vor sa vandalizeze citroen-urile astfel incat nimeni sa nu mai aiba curaj sa-si cumpere citroen. Personal nu cred ca este corect dar fiecare cu parerea lui.
Daca liberalii voiau sa stimuleze consumul, puteau sa stimuleze productia agricola, ca tot au decretat forurile internationale ca este criza mondiala globala in alimentatie. Oricum, in ceea ce ma priveste, cu toate ca nu am activat si nu voi activa in politica, imi iau angajamentul in fata mea, ca la toate alegerile sa fac lobi antiliberal.
Am convingerea ca tariceanu s-a gandit asa : "daca nu m-ati votat, va dau eu peste bot si mai scot si bani cu citroenul"
Da' hai c-am deviat de la subiect.
Sensibilizati pe cat mai multi in privinta taxei. Si cand numarul va fi mare cred ca vom gasi solutii adecvate.
Nu spun ca nu este o solutie. La acest moment, pana ce forurile europene nu s-au pronuntat, cred ca este o solutie foarte buna. Va fi un element de analiza pentru noii parlamentari si guvernati (daca Doamne fereste nu intra iar liberalii la guvernare).
Va fi si o dovada a solidaritatii sau, a inceputului unei solidaritati in acest sens.
Putem ajunge si pana la pichetarea reprezentantelor Citroen din tara.
Se spune ca unii ziceau ca vor sa vandalizeze citroen-urile astfel incat nimeni sa nu mai aiba curaj sa-si cumpere citroen. Personal nu cred ca este corect dar fiecare cu parerea lui.
Daca liberalii voiau sa stimuleze consumul, puteau sa stimuleze productia agricola, ca tot au decretat forurile internationale ca este criza mondiala globala in alimentatie. Oricum, in ceea ce ma priveste, cu toate ca nu am activat si nu voi activa in politica, imi iau angajamentul in fata mea, ca la toate alegerile sa fac lobi antiliberal.
Am convingerea ca tariceanu s-a gandit asa : "daca nu m-ati votat, va dau eu peste bot si mai scot si bani cu citroenul"
Da' hai c-am deviat de la subiect.
Sensibilizati pe cat mai multi in privinta taxei. Si cand numarul va fi mare cred ca vom gasi solutii adecvate.
Ultima editare efectuata de catre georgian in Dum Dec 07, 2008 6:46 pm, editata de 1 ori
muielasamsari a scris:PENTRU TOTI SAMSARII !!
Se pare ca numarul banilor pe care i-ai avut ca sa-ti iei masina noua este invers proportionala cu bunul simt si calitatea limbajului. Tu faci ca un fan al muzicii rock care intra si injura pe un site de manele. Eu cred ca esti de-al lui tariceanu si vrei sa deturnezi o incercare de organizare. Culca-te. Vezi-ti de banii tai. Nu toti sunt samsari (eu mi-am luat doar un BMW si m-am si imprumutat pentru bani, pentru ca am vrut O MASINA, nu un logan sau citroen). Si daca sunt si samsari care este problema ta ? Tariceanu nu este samsar de citroen? Cred ca trebuie sa te calmezi.
aaa
cunosti muzica?vb de muzica rock?off,si eu credeam ca asculti numai manele...in sfarsit.mai draga,uite cum stau lucrurile:nu sunt de-al lui tariceanu,dimpotriva,pot sa-ti spun ca parerea mea despre acest individ este una foarte proasta,asa cum este si cea despre tine si a celorlalti care va pierdeti timpul pe aici,proclamand stare de revolta cu ambitia asta imbecila a negarii taxei de poluare.bravo tie ca ti-ai luat bemveu.dar,te intreb:ti-ai curatat unghiile de pamant inainte sa te sui la volan? macar ti l-ai cumparat de nou? asta ar insemna sa fii tare si sa spui sus si mandru ca ai bemveu,nu jeg de masina de 20 de ani pe care ai dat 200 euro.dar ce sa faci,esti mandru ca ai bmw...esti penibil fraiere,culca-te si nu mai pierde timpul pe-aici.dute la munca,fa un credit la banca,i-ati o masina decenta -noua- si lasa prostiile!
Te pup cu ranga pe bemveu
Si,apropo: nu se spune" o sa TREBUIE sa te calmezi,ci o sa TREBUIASCA...pune mana pe carte si lasa scrisul pe forumuri bai analfabetule....
P.S.vad ca te-ai corectat,dar...degeaba.
Si,apropo: nu se spune" o sa TREBUIE sa te calmezi,ci o sa TREBUIASCA...pune mana pe carte si lasa scrisul pe forumuri bai analfabetule....
P.S.vad ca te-ai corectat,dar...degeaba.
muielasamsari- Mesaje : 1
Data de înscriere : 07/12/2008
muielasamsari a scris:cunosti muzica?vb de muzica rock?off,si eu credeam ca asculti numai manele...in sfarsit.mai draga,uite cum stau lucrurile:nu sunt de-al lui tariceanu,dimpotriva,pot sa-ti spun ca parerea mea despre acest individ este una foarte proasta,asa cum este si cea despre tine si a celorlalti care va pierdeti timpul pe aici,proclamand stare de revolta cu ambitia asta imbecila a negarii taxei de poluare.bravo tie ca ti-ai luat bemveu.dar,te intreb:ti-ai curatat unghiile de pamant inainte sa te sui la volan? macar ti l-ai cumparat de nou? asta ar insemna sa fii tare si sa spui sus si mandru ca ai bemveu,nu jeg de masina de 20 de ani pe care ai dat 200 euro.dar ce sa faci,esti mandru ca ai bmw...esti penibil fraiere,culca-te si nu mai pierde timpul pe-aici.dute la munca,fa un credit la banca,i-ati o masina decenta -noua- si lasa prostiile!
Ar trebui inainte sa vorbesti sa iti dai seama ca acest protest nu este facut numai pentru ca este introdusa o taxa ci pentru ca tie ca om iti sunt ingradite niste drepturi, cu bani care ii aveam sa imi cumpar o masina imi luam din tara o dacie care polueaza de 10 ori mai mult decat actuala masina care am adus-o. Si mai gandeste-te ca sunt oameni care aduc de dincolo masini aproape noi si facute in Germania pentru Germania care nici nu se compara cu ce gasesti la noi. As vrea sa intelegi ca nu facem chestia asta pentru ca suntem niste "samsari" ci o facem pentru ca ne sunt drepturile incalcate.
lexisys- Mesaje : 2
De aici se vede clar ca esti de-al lui tariceanu. Esti discriminator.muielasamsari a scris:toti gaozarii care au pamant sub unghii si-au adus rable de-afara .si asa sunt pline soselele de masini
Poate ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit. Am dat 3300 pe BMW si te las sa te lingi pe... degete pe autostrada. Am 51 de ani si 21 de ani de scoala (poate se distinge din limbaj).muielasamsari a scris:te intreb:ti-ai curatat unghiile de pamant inainte sa te sui la volan? ... bai analfabetule....
Pe un forum mai scrii in viteza si se mai fac greseli.
Dar atat cu tine. De aici am sa te ignor total.
Pentru ceilalti : la TVR1 si Antena1 s-a vorbit despre miscarea de protest. Cred ca suntem pe un drum bun.
Ultima editare efectuata de catre georgian in Lun Dec 08, 2008 7:27 am, editata de 3 ori
scrisoare UE
am trimis si eu o scrisoae asemanatoare vineri pe la amiaza si inca nu am primit raspuns....asteptam...pana atunci sa ne adunam cat mai multi pentru miting...eu sunt din botosani incercam sa facem campanie si pe aici
Roxana- Mesaje : 3
Roxana a scris:am trimis si eu o scrisoae asemanatoare vineri pe la amiaza si inca nu am primit raspuns....asteptam...pana atunci sa ne adunam cat mai multi pentru miting...eu sunt din botosani incercam sa facem campanie si pe aici
Felicitari Roxana. Tine-te tare ! Europarlamentarii ajung luni la lucru. Sigur vor discuta problema cu colegii lor. Cred ca este bine sa fie trimise la cat mai multi europarlamentari de catre cat mai multi romani, astfel incat sa creem o opinie mai solida. Am convingerea ca interesul national al noilor guvernanti non-liberali va prima in problematica asta.
Am vazut la stiri ca d-l Cornel Nistorescu a accidentat un motociclist impreuna cu prietena sa. Imbucurator este faptul ca cei doi sunt bine si-i doresc d-lui Nistorescu (cred ca si voi) sa iasa cu bine din aceasta incurcatura.
Le doresc celor doi insanatosire grabnica !
Tinand cont de faptul ca cei doi sunt bine in acest moment, imi permit o intrebare : "Nu cumva d-l Nistorescu a crezut ca este tariceanu pe motocicleta?"
Le doresc celor doi insanatosire grabnica !
Tinand cont de faptul ca cei doi sunt bine in acest moment, imi permit o intrebare : "Nu cumva d-l Nistorescu a crezut ca este tariceanu pe motocicleta?"
georgian a scris:Roxana a scris:am trimis si eu o scrisoae asemanatoare vineri pe la amiaza si inca nu am primit raspuns....asteptam...pana atunci sa ne adunam cat mai multi pentru miting...eu sunt din botosani incercam sa facem campanie si pe aici
Felicitari Roxana. Tine-te tare ! Europarlamentarii ajung luni la lucru. Sigur vor discuta problema cu colegii lor. Cred ca este bine sa fie trimise la cat mai multi europarlamentari de catre cat mai multi romani, astfel incat sa creem o opinie mai solida. Am convingerea ca interesul national al noilor guvernanti non-liberali va prima in problematica asta.
sa vedem la cati ne raspund.eu cred ca le-am scris la toti dar la majoritatea in germana.sa dea Domnul sa ne si bage in seama
paula- Mesaje : 23
Roxana a scris:
sa vedem la cati ne raspund.eu cred ca le-am scris la toti dar la majoritatea in germana.sa dea Domnul sa ne si bage in seama
Sa inteleg ca ai tradus textul in germana ? Daca da, si crezi ca textul reflecta corect textul initial, pune-l aici pls.
da l-am tradus cu ajutorul prietenului meu si traducerilor de pe google.nu stiu daca este chiar corect gramatical dar asta e
maine voi merge sa mi-l traduca un profesor si le voi retrimite din nou daca acesta a fost gresit
maine voi merge sa mi-l traduca un profesor si le voi retrimite din nou daca acesta a fost gresit
paula a scris:da l-am tradus cu ajutorul prietenului meu si traducerilor de pe google.nu stiu daca este chiar corect gramatical dar asta e. maine voi merge sa mi-l traduca un profesor si le voi retrimite din nou daca acesta a fost gresit
Cred ca ar fi bine sa-l pui atunci aici, pentru a le putea centraliza pentru toate limbile de circulatie. Daca voi avea timp voi crea un program care sa fie distribuit tuturor, in care sa completeze numele,etc. si toate mail-urile sa fie trimise automat. Daca nu voi avea timp, voi face un tutorial in care sa explic step-by-step cum sa fie trimise mesajele in limbile de circulatie din zonele limbistice specifice fiecarei tari din UE.
Multumim pentru sprijin.
PS
Aici nu trebuie sa existe ideea de cine face, ce face pentru cauza, etc. Aici trebuie sa existe o singura idee : VREM
Ultima editare efectuata de catre georgian in Lun Dec 08, 2008 7:25 am, editata de 2 ori
am tradus 2 texte
1 Herr Präsident! Ich bitte um Ihre Hilfe, die im Namen meines Landes für Männer, die im Namen der Gerechtigkeit und der Menschenrechte, um uns zu helfen mit dem Steuer-Hexe unsere Premier, Calin Popescu Tariceanu, wollen uns auferlegen. In kurzen Worten, er will uns zur Zahlung einer Steuer für die Eintragung eines Second-Hand-Auto gekauft aus der EU, eine Steuer, dass es 3-4 mal größer, dann wird der Wert des Autos ist es Selbst. Auch ich möchte Ihnen sagen, die Tatsache, dass die gleichen Premier will triple dieser Steuer, ab dem 15. Dezember 2008, für die Second-Hand-Autos, und die Beseitigung dieser Steuern für das 1. Hand Autos, die auf insgesamt Diskriminierung und missachtet zwischen den P., dass es sich nicht leisten kann ein neues Auto und die ein's who können! Eine sehr große Anzahl von uns, 2. Hand Auto Eigentümer beschlossen, Maßnahmen zu ergreifen und organisieren einen Protest-Treffen in Bukarest, über den 13. Dezember 2008, zu atract Aufmerksamkeit der EU und der allen Bürgern der E.U. über die Missbräuche, dass die rumänische Regierung macht über uns und über unsere hart gearbeitet Geld. Bitte helfen Sie uns!!
2Sehr geehrter Herr und Frau
Ich bitte um Ihre Hilfe, die im Namen meines Landes für Männer, die im Namen der Gerechtigkeit und der Menschenrechte, um uns zu helfen mit dem Steuer-Hexe unsere Premier, Calin Popescu Tariceanu, wollen uns auferlegen. In kurzen Worten, er will uns zur Zahlung einer Steuer für die Eintragung eines Second-Hand-Auto gekauft aus der EU, eine Steuer, dass es 3-4 mal größer, dann wird der Wert des Autos ist es Selbst. Auch ich möchte Ihnen sagen, die Tatsache, dass die gleichen Premier will triple dieser Steuer, ab dem 15. Dezember 2008, für die Second-Hand-Autos, und die Beseitigung dieser Steuern für das 1. Hand Autos, die auf insgesamt Diskriminierung und missachtet zwischen den P., dass es sich nicht leisten kann ein neues Auto und die ein's who können! Eine sehr große Anzahl von uns, 2. Hand Auto Eigentümer beschlossen, Maßnahmen zu ergreifen und organisieren einen Protest-Treffen in Bukarest, über den 13. Dezember 2008, zu atract Aufmerksamkeit der EU und der allen Bürgern der E.U. über die Missbräuche, dass die rumänische Regierung macht über uns und über unsere hart gearbeitet Geld. Bitte helfen Sie uns!! Gott segne euch
[b]acestea sunt traduse pe google si corectate ici colo de mine.maine repostez daca am gasit greseli
1 Herr Präsident! Ich bitte um Ihre Hilfe, die im Namen meines Landes für Männer, die im Namen der Gerechtigkeit und der Menschenrechte, um uns zu helfen mit dem Steuer-Hexe unsere Premier, Calin Popescu Tariceanu, wollen uns auferlegen. In kurzen Worten, er will uns zur Zahlung einer Steuer für die Eintragung eines Second-Hand-Auto gekauft aus der EU, eine Steuer, dass es 3-4 mal größer, dann wird der Wert des Autos ist es Selbst. Auch ich möchte Ihnen sagen, die Tatsache, dass die gleichen Premier will triple dieser Steuer, ab dem 15. Dezember 2008, für die Second-Hand-Autos, und die Beseitigung dieser Steuern für das 1. Hand Autos, die auf insgesamt Diskriminierung und missachtet zwischen den P., dass es sich nicht leisten kann ein neues Auto und die ein's who können! Eine sehr große Anzahl von uns, 2. Hand Auto Eigentümer beschlossen, Maßnahmen zu ergreifen und organisieren einen Protest-Treffen in Bukarest, über den 13. Dezember 2008, zu atract Aufmerksamkeit der EU und der allen Bürgern der E.U. über die Missbräuche, dass die rumänische Regierung macht über uns und über unsere hart gearbeitet Geld. Bitte helfen Sie uns!!
2Sehr geehrter Herr und Frau
Ich bitte um Ihre Hilfe, die im Namen meines Landes für Männer, die im Namen der Gerechtigkeit und der Menschenrechte, um uns zu helfen mit dem Steuer-Hexe unsere Premier, Calin Popescu Tariceanu, wollen uns auferlegen. In kurzen Worten, er will uns zur Zahlung einer Steuer für die Eintragung eines Second-Hand-Auto gekauft aus der EU, eine Steuer, dass es 3-4 mal größer, dann wird der Wert des Autos ist es Selbst. Auch ich möchte Ihnen sagen, die Tatsache, dass die gleichen Premier will triple dieser Steuer, ab dem 15. Dezember 2008, für die Second-Hand-Autos, und die Beseitigung dieser Steuern für das 1. Hand Autos, die auf insgesamt Diskriminierung und missachtet zwischen den P., dass es sich nicht leisten kann ein neues Auto und die ein's who können! Eine sehr große Anzahl von uns, 2. Hand Auto Eigentümer beschlossen, Maßnahmen zu ergreifen und organisieren einen Protest-Treffen in Bukarest, über den 13. Dezember 2008, zu atract Aufmerksamkeit der EU und der allen Bürgern der E.U. über die Missbräuche, dass die rumänische Regierung macht über uns und über unsere hart gearbeitet Geld. Bitte helfen Sie uns!! Gott segne euch
[b]acestea sunt traduse pe google si corectate ici colo de mine.maine repostez daca am gasit greseli
ok paula, asteptam. Faci treaba buna pentru CAUZA !
Scrisoarea a VII a lui georgian (pseudo-dizertatie) :
Romania nu trebuie sa-si puna problema poluarii auto.
Chinezii polueaza en-gros, indienii nu mai vorbesc, rusii nu incape discutie, americanii nici nu au vrut sa vina la Johanesburg acum ceva timp, daca se vorbeste despre poluare, etc.
Poluarea industriala este problema. Acolo se concentreaza poluarea mondiala. Se vorbeste despre poluare. De ce nu se vorbeste despre subrezirea ecosistemului cauzat de extractiile de petrol, despre posibilitatea scufundarii tectonice a unor mari arealuri datorate exploatarilor petroliere, despre razboiul din Irak care a avut ca scop acapararea resurselor petroliere ale acelui stat, despre programele fondului de mediu privind "casa verde"(ultimul proiect fiind al guvernului liberal de altfel) si altele. Nu vedeti ca decizia lui tariceanu are conotatii financiare personale sau derivate ? Aceste idei imi dau puterea de a ma antrena in aceasta initiativa care nici pe departe nu-mi apartine dar cu care ma solidarizez pe deplin. Asa cum spunea Caragiale, "la violentie se raspunde cu violentie!". Economia de piata trebuie sa stimuleze consumul pentru o crestere economica. Toti vor sa vanda masini noi. Aproape toti politicienii din toate tarile sun aserviti marilor companii in lupta pentru profit. Acesta este scopul acestei "lupte antipoluare". De ce nu se refera la marile consortii internationale ? Pentru ca sunt aserviti in procesul globalizarii. Putini ne vor ajuta. NOI SUNTEM SINGURII CARE PUTEM SA NE CEREM DREPTUL LA O VIATA DECENTA. Si pentru multi dintre noi, o viata decenta inseamna cumpararea unei masini, chiar daca este second hand. Un om vrea sa mearga la tara sa mai ia cate ceva de-ale gurii de la parinti, fara bani, ca sa-si usureze traiul de la oras. Si daca un SH din Germania,Franta,Italia, Spania este mai ieftin si mai bun decat un logan sau citroen, este DREPTUL NOSTRU de CONSUMATORI de a DECIDE, nu al lui tariceanu sau cei care il sustin.
Trebuie insa sa continuam sa trimitem mail-uri europarlamentarilor.
Sunt convins ca vom gasi si oameni de buna credinta care sa ne sprijine.
Multi spun ca nu stiu care partid face una sau alta. Sa nu uitam ca definitia partidului politic contine "reprezentarea unui grup de interese". Acesta probabil este cazul lui tariceanu.
DOAR NOI ne putem AJUTA.
SA FIM UN PARTID APOLITIC !
SA AVEM SUCCES impotriva parvenitilor !
Romania nu trebuie sa-si puna problema poluarii auto.
Chinezii polueaza en-gros, indienii nu mai vorbesc, rusii nu incape discutie, americanii nici nu au vrut sa vina la Johanesburg acum ceva timp, daca se vorbeste despre poluare, etc.
Poluarea industriala este problema. Acolo se concentreaza poluarea mondiala. Se vorbeste despre poluare. De ce nu se vorbeste despre subrezirea ecosistemului cauzat de extractiile de petrol, despre posibilitatea scufundarii tectonice a unor mari arealuri datorate exploatarilor petroliere, despre razboiul din Irak care a avut ca scop acapararea resurselor petroliere ale acelui stat, despre programele fondului de mediu privind "casa verde"(ultimul proiect fiind al guvernului liberal de altfel) si altele. Nu vedeti ca decizia lui tariceanu are conotatii financiare personale sau derivate ? Aceste idei imi dau puterea de a ma antrena in aceasta initiativa care nici pe departe nu-mi apartine dar cu care ma solidarizez pe deplin. Asa cum spunea Caragiale, "la violentie se raspunde cu violentie!". Economia de piata trebuie sa stimuleze consumul pentru o crestere economica. Toti vor sa vanda masini noi. Aproape toti politicienii din toate tarile sun aserviti marilor companii in lupta pentru profit. Acesta este scopul acestei "lupte antipoluare". De ce nu se refera la marile consortii internationale ? Pentru ca sunt aserviti in procesul globalizarii. Putini ne vor ajuta. NOI SUNTEM SINGURII CARE PUTEM SA NE CEREM DREPTUL LA O VIATA DECENTA. Si pentru multi dintre noi, o viata decenta inseamna cumpararea unei masini, chiar daca este second hand. Un om vrea sa mearga la tara sa mai ia cate ceva de-ale gurii de la parinti, fara bani, ca sa-si usureze traiul de la oras. Si daca un SH din Germania,Franta,Italia, Spania este mai ieftin si mai bun decat un logan sau citroen, este DREPTUL NOSTRU de CONSUMATORI de a DECIDE, nu al lui tariceanu sau cei care il sustin.
Trebuie insa sa continuam sa trimitem mail-uri europarlamentarilor.
Sunt convins ca vom gasi si oameni de buna credinta care sa ne sprijine.
Multi spun ca nu stiu care partid face una sau alta. Sa nu uitam ca definitia partidului politic contine "reprezentarea unui grup de interese". Acesta probabil este cazul lui tariceanu.
DOAR NOI ne putem AJUTA.
SA FIM UN PARTID APOLITIC !
SA AVEM SUCCES impotriva parvenitilor !
Ultima editare efectuata de catre georgian in Dum Dec 07, 2008 10:09 pm, editata de 4 ori
Vicepresedinte EU
Trimiteti si la vicepresedinte Guenter.Verheugen@ec.europa.eu
manzini- Mesaje : 11
Trimis.manzini a scris:Trimiteti si la vicepresedinte Guenter.Verheugen@ec.europa.eu
Ma duc la culcare. Ne revedem maine seara. MULTA BAFTA in ACTIUNEA NOASTRA !!!
SCRISOARE CATRE U.E.
Am trimis si eu scrisoare catre U.E. la adresele ce le-ati postat pe forum sper sa se ia masuri dupa ce am trimis atatia scrisori la U.E.
DanutZ- Mesaje : 2
Data de înscriere : 08/12/2008
Localizare : Lugoj
SINDICATUL SOCIAL ROMAN
INSCRIE-TE AICI CU ADRESA DE E-MAIL PUNTRU A PUTEA FI MEMBRU IN SINDICATUL SOCIAL ROMAN CE VA FI INFIINT L A 1 IANUARIE 2009 NE VOM REPREZENTA PRIN NOI INSINE...
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
intrus_117- Mesaje : 20
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum