Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

F. IMPORTANT DE CITIT!!!

+52
antitaxa09
Mrbl4
Simona
craksman
tudor_toy
cri00000
Xh0st
sm_ionut
danny
laziosb
Giano
Ionutu
iannis474
muietariceanu
atacidna
sorinica
cristi
mariusD
Robertmrz
Alex_iasi
tin_tin
Dana_
radu_florian
stig
dany_the_eagle@yahoo.com
Adrian Cosmin
ezbolah
Cobra
dragon
danairl
Radu
danielwood30
enucos
darius
laty
danyepz
aliina
pacalitu
Corvin
plebs
gunter gabriela
phyton
adem
scorillo
mirceateodor
lucianmara
arares
eli
lise Timisoara
dbmw91
mpgjunky
merlin
56 participanți

Pagina 6 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  Simona Joi Feb 19, 2009 10:55 am

[quote="mariusD"

Marius, cei care si-au adus masinile inainte de 15 dec anul trecut, AU LA DISPOZITIE 20 DE ZILE SA DEPUNA ACTELE PRIN CARE SA DOVEDEASCA ACEST LUCRU, SI 90 DE ZILE PT A PLATI TAXA ( nu stiu daca impreuna cu cele 20 pt acte, sau in afara de ele)

Simona

Data de înscriere : 09/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Mrbl4 Joi Feb 19, 2009 1:45 pm

In Brieful mare mi s-a trecut de fiecare data knd am scos numere rosii, data si o stampila de la inmatriculari Romania. Apoi ar mai fi certificatul provizoriu primit in Germania knd am luat numere rosii pe 5 zile, e trecuta data si numele meu. Plus autorizatiile provizorii de circulatie.. Ma gandesc ca sunt suficiente dovezi pt ei... confused

Mrbl4

Data de înscriere : 05/12/2008

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Joi Feb 19, 2009 5:04 pm

amdat statul in judecata cu 40 ron acum imi pot lua nr rosii pana la solutionarea procesului. oricum taxa va cade pt ca nu o sa o aprobe UE

antitaxa09

Data de înscriere : 19/02/2009

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty statu dat in judecata

Mesaj  danny Joi Feb 19, 2009 6:01 pm

imi poti spune si mie cum ai facut ca sieu vreau sa-i dau in judecata

danny

Data de înscriere : 29/01/2009

Sus In jos

Mesaj  mariusD Joi Feb 19, 2009 9:36 pm

luati`o ca un sfat... inmatriculati`le... apoi dati statul in judecata... niciodata nu se stie ce se intampla.. traim in Romania doar... eu am masina adusa din oCTOMBRIE 2008, puteam sa o inmatriculez pana in dec. , dar am stat ca tot omu si uite unde s-a ajuns... asa si cu judecata... poti avea sau nu castig de cauza... eu asa voi face... chiar daca am de platit 1600 Euro... o inmatriculez apoi voi da statul in judecata, cum au facut si cei 2 romani de prin cluj daca nu ma insel care nu au platit nici o taxa pe motiv ca suntem in UE si avem aceleasi drepturi!

mariusD

Data de înscriere : 05/12/2008

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Vin Feb 20, 2009 10:08 am

cine vrea sa dea statul in judecata direct fara sa inmatriculeze intai masina poate sa procedeze ca mine ii stau la dispozitie, costa doar 40 de lei toate informatiile (prima pagina din cererea de chemare in judecata fisierul scanat cu cererea de chemare in judecata in care trebuie schimbat doar numele) le voi da direct direct pe mail contra sumei de 20 ron. adresa mea de mail e stirbulescu@yahoo.com

antitaxa09

Sus In jos

Mesaj  craksman Vin Feb 20, 2009 10:36 am

antitaxa09 a scris:cine vrea sa dea statul in judecata direct fara sa inmatriculeze intai masina poate sa procedeze ca mine ii stau la dispozitie, costa doar 40 de lei toate informatiile (prima pagina din cererea de chemare in judecata fisierul scanat cu cererea de chemare in judecata in care trebuie schimbat doar numele) le voi da direct direct pe mail contra sumei de 20 ron. adresa mea de mail e stirbulescu@yahoo.com

se poate posta aici tot demersul care l`ai facut sa dai statul in judecata?

craksman

Data de înscriere : 08/12/2008

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Vin Feb 20, 2009 12:28 pm

in 09 ianuarie am depus la finante o cerere pentru scutirea de la plata taxei. am asteptat 30 zile raspunsul care nu a venit am intocmit cererea de chemare in judecata, am platit 39 lei taxa de timbru judiciar la trezorerie si inca 2 timbre judiciare de 0.15 lei, am redactat cererea in 3 exemplare din care 2 le-am depus la tribunal iar unul inregistrat cu nr de dosar mi-a ramas mie. dupa aceasta se ridica de la grefier certificatul de grefa (pt asta se platesc 2 lei taxa judiciara la trezorerie) cu care se merge la un birou ce intocmeste actele pt numere rosii apoi la serviciul inmatriculari si se obtine al 4 lea 5, 6, etc rand de numere rosii pana la finalizarea procesului.
cererea de chemare in judecata, (prima pagina scanata pt ca sa pot proba ca nu e vrajeala), link-urile de unde m-am inspirat si intampinarea pe care o voi face pt a ataca si ultima gaselnita de ordonanta o pun la dispozitie doritorilor direct prin mail contra sumei de 20 lei virati in cont. cer bani pt ca timpul si neuronii mei costa. cred ca suma nu este exagerata
am spus si repet taxa de poluare este o taxa pe prostie cine vrea este liber sa se intereseze cu cat s-a mai micsorat si sa o plateasca. eu unul merg cu numere rosii pana o sa o plateasca si toti frustratii cu dacii din 70

antitaxa09

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty BINE CA AM INCEPUT SA FACEM AFACERI PE AICI!

Mesaj  Mirela Vin Feb 20, 2009 1:07 pm

Macar asa poate iti pui si tu un ban de-o parte ca poate cine stie pana la urma te duci cu coada intre picioare si iti platesti taxa.Mai trebuie cineva sa vina sa ne vanda seminte pe aici si le avem pe toate.Site-ul asta se presupunea a fi util cu informatii pt cei care sunt implicati dar vad ca devine un fel de bisnita!

Mirela

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Vin Feb 20, 2009 2:35 pm

Stimata Mirela bisnita este wewewwe payserv.avocatilacomidebani care cer marea cu sarea esti cumva din tagma avocatilor? eu cer 20 de lei nu 1500 lei cat vrea un avocat. m-am adresat celor care sunt interesati. daca nu stiai un proces se judeca doar dupa ce e scris in cererea de chemare in judecata si in celelalte acte ce se depun la dosar. Avocatul din tine care s-a ofuscat vede ca isi pierde eventualii clienti pt ca e cineva ce da la pret de seminte informatia pe care el o da cu bani grei. Daca avocatii lui peste sunt asa de tari de ce mai avem acum aceasta taxa ilegala. ia o oglinda si uitate in ea poate constati ca ai absolvit degeaba facultatea de drept

antitaxa09

Sus In jos

Mesaj  tudor_toy Vin Feb 20, 2009 6:01 pm

Si totusi......La ce curs euro platim taxa? Si eu am adus masina in octombrie 2008 dar am stat asa cu ea pt ca PDL-ul si PSD-ul au promis in nenumarate randuri ca si cea din iulie este illegala si ca o vor scoate.Acuma am ajuns sa ma bucur ca o pot platii si nu mai stau cu masina in curte.Este important cursul.La 1200E cat am eu de platit diferenta este mare daca va trebui sa o platesc la cursul actual.Ordonanta de urgenta a intrat de aseara in vigoare dar azi dimineata la finante nu stia nimeni ce are de facut.Mai stam pana luni...

tudor_toy

Data de înscriere : 27/01/2009

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty intrebare

Mesaj  banel_1 Sam Feb 21, 2009 10:09 am

daca e sa fac recurs la hotararea lor si o sa imi iau iarasi nr rosii,pot iesii cu ea din tara?sau o pot inscrie intre timp daca gasesc vreo combinatie?

banel_1

Sus In jos

Mesaj  danyalytus Sam Feb 21, 2009 11:57 am

banel_1 a scris:daca e sa fac recurs la hotararea lor si o sa imi iau iarasi nr rosii,pot iesii cu ea din tara?sau o pot inscrie intre timp daca gasesc vreo combinatie?

Nu se poate iesi din tara cu numere rosii. Scrie pe autorizatia de circulatie provizorie ca e valabila doar pe teritoriul Romaniei.

danyalytus

Data de înscriere : 10/12/2008
Localizare : Oradea

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty offff

Mesaj  banel_1 Sam Feb 21, 2009 12:53 pm

Ce dracu sa mai zic,ca nu mai stiu!!!!Nu stiu ce o sa facem,nu stiu unde o sa ajungem

banel_1

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty petitie pt U.E

Mesaj  laty Sam Feb 21, 2009 4:13 pm

care stapaniti bine engleza,faceti o petitie sa trimitem toti,U.E nu a aprobat nimic,ei mint ca au cerut aprobarea,acum e momentul,trebuie sa fie specificat partea ordonantei in care anumite tipuri de masini sunt scutite de la taxa,cele cu motor sub 2000 si euro4,aici e discriminarea

laty

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty petitie pt U.E

Mesaj  laty Sam Feb 21, 2009 4:25 pm

asta-i adtresa,ajunge chear unde trebuie,fara alte redirectionari,scrieti aici: http://ec.europa.eu/commission_barroso/kovacs/contact_us/index_en.htm

laty

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty ATENTIE!!!!

Mesaj  stig Lun Feb 23, 2009 12:07 am

ATENTIE!!!!!! DUPA NOUA GRILA DE CALCUL, MASINILE ADUSE DUPA DATA DE 15 DECEMBRIE, fabricate pana in 1993 inclusiv, taxa este de 4 ORI mai mare!!!
stig
stig

Data de înscriere : 06/01/2009

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Mar Feb 24, 2009 2:46 pm

pe site-ul lui muietariceanu scrie undeva de ce au femeile ciclu si ca din aceleasi motive au si romanii taxe. e pe deplin adevarat. azi am fost la trezorerie sa mai platesc o taxa de timbru judiciar in valoare de 2 lei pt a-mi lua certificatul de grefa necesar la obtinerea celui de-al n-lea rand de numere rosii. la o usa alaturata coada de platitori ai taxei auto. daca ar fi fost invers si coada ar fi fost la tribunal nu am fi avut taxa auto. atata timp cat se va plati taxa pe prostie nu o va scoate nimeni. am primul termen de judecata in data de 8 mai si nu am de gand sa pierd. daca nu a-ti mai pierde timpul cu mitinguri pe care nu le baga nimeni in seama, cu plata taxei - adica acceptul faptului ca sunteti prosti si a-ti cheltui infima suma de 50 lei pt a da cat mai multi statul in judecata (timp in care a-ti avea si numere rosii) atunci ar cade taxa de una singura, ALTFEL PLATITI-VA PORTIA DE PROSTIE SI NU MAI LATRATI DEGEABA. eu unul o sa platesc ceva pentru asta doar cand va plati si ultimul conducator frustrat de dacie, aro, tv, tractor, trabi, si tot ce misca. oricum la judecatoria cluj sunt inregistrate peste 120 de procese pt taxa.

antitaxa09

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Mar Feb 24, 2009 2:51 pm

LATY discriminarea e ca daca eu cumpar o dacie second deja inmatriculata nu platesc nici o taxa pe cand daca am adus o masina din judetul germanica platesc de ma sparg. daca nu intelegi plateste tu urmatoarea varianta a taxei. eu o voi plati atunci cand o sa plateasca si cel ce cumpara dacia berlingi din targul de oase de la antipa.

antitaxa09

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty nu platesc

Mesaj  laty Mar Feb 24, 2009 10:52 pm

Eu nu le platesc nicio taxa fratioare,n-au sa vada de la mine niciun shfant,am inteles care e discriminare,si o stiu mai demult,uita-te ca am mai scris si pe alte topicuri.

laty

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty Procese

Mesaj  lucianmara Joi Feb 26, 2009 11:10 am

si eu stateam la coada pt plata taxei
dar
eu ma gandeam ca dau statul în judecată şi-mi iau banii înapoi. mi se pare şi mai simplu aşa, oricum în caz că pierd am maşina înscrisă. Problema e că luema nu ştie de treaba asta, d'aia stau la coadă şi plătesc ca proştii ca să-şi umple alţii buzunarele. la tv nimic, la radio nimic...

doar câte-o informaţie ici şi colo, ca aceasta: http://www.realitatea.net/130-de-persoane-din-alba-au-castigat-in-instanta-recuperarea-taxei-de-prima-inmatriculare_449617.html

dacă s-ar face cunoscute informaţiile, oamnii s-ar mai deştepta şi n-ar mai plăti ca proştii o taxă tâmpită

lucianmara

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty întrebare

Mesaj  lucianmara Joi Feb 26, 2009 11:19 am

ah, şi mai am o întrebare pt cei care au început deja procese. La cât timp după înmatriculare pot da statul în judecată pentru recuperarea banilor? şi din câte ştiu eu, trebuie să-ţi de înapoi cu o oarecare dobândă.

lucianmara

Sus In jos

Mesaj  antitaxa09 Joi Feb 26, 2009 12:26 pm

lucianmara ai dretate ca nu se stie cate procese sunt si ca prea multe nu se pot face in acest sens. un lucru se poate face insa sigur: sa se deschida un topic in care sa posteze toti cei ce au procese pt taxa. referitor la intrebarea cand poti deschide proces raspunsul este la 30 de zile dupa ce ceri banii inapoi de la finante. nu iti trebuie avocat cauta pe net ca este plin

antitaxa09

Sus In jos

Mesaj  Radu Mier Mar 11, 2009 10:37 pm

Statul 1 : 0 noi . Batalia e clar pierduta. Am renuntat cu totii la orice fel de rezistenta, mai sunt cativa care duc greul pe umerii lor si au procese cu statul, altii care au inmatriculat pe bulgaria si marea majoritate care au renuntat cu totul au platit taxa si toata lumea e "fericita".

Pacat... pacat ca ne-am lasat pagubasi... pacat ca ne-au aratat iara ca tot ei ne intorc cum vreau... pacat ca acum o sa ne stoarca iara de banii... pacat ca nu am fost mai insistenti, sa le aducem aminte de ce au luptat atatia in 89 pentru ca sa avem si noi un cuvant.... pacat pacat pacat.

Radu

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 6 Empty ce se intampla cu taxa?

Mesaj  enucos Joi Apr 09, 2009 9:29 am

era vorba ca se scoate in toamna si se baga in impozit, DAR am citit pe capitalul.ro ca d-l ministru a spus: "incepand de la 1 ianuarie 2010, este preconizata stabilirea unei noi taxe de poluare, si ca, in prezent, au loc consultari pe aceasta tema la diverse niveluri." pai??????? cum e? o noua taxa sau se baga in impozit? si totu ltrebuia facut in toamna, nu sa ne mai frece pana la anul.

rog daca stie cineva mai multe detalii sa posteze

si daca se poate face un topic nou, eu nu am permisiunea sa creez topicuri noi.

enucos

Data de înscriere : 11/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum