Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

F. IMPORTANT DE CITIT!!!

+52
antitaxa09
Mrbl4
Simona
craksman
tudor_toy
cri00000
Xh0st
sm_ionut
danny
laziosb
Giano
Ionutu
iannis474
muietariceanu
atacidna
sorinica
cristi
mariusD
Robertmrz
Alex_iasi
tin_tin
Dana_
radu_florian
stig
dany_the_eagle@yahoo.com
Adrian Cosmin
ezbolah
Cobra
dragon
danairl
Radu
danielwood30
enucos
darius
laty
danyepz
aliina
pacalitu
Corvin
plebs
gunter gabriela
phyton
adem
scorillo
mirceateodor
lucianmara
arares
eli
lise Timisoara
dbmw91
mpgjunky
merlin
56 participanți

Pagina 2 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty reluare?

Mesaj  lucianmara Mier Dec 17, 2008 10:24 pm

am pierdut emisiunea. ai dideea dacă o mai pot vedea undeva?

lucianmara

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  adem Mier Dec 17, 2008 10:32 pm

lucianmara a scris:am pierdut emisiunea. ai dideea dacă o mai pot vedea undeva?

Maine ar trebui sa apara pe net. http://www.antena2.tv/arhiva.
Selectezi emisiunea Adevar si Baliverne si cauti emisiunea de azi, 17.dec.2008 ora 19.00.

adem

Data de înscriere : 05/12/2008
Varsta : 51

http://www.ice-events.ro

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Cine este Tariceanu ???

Mesaj  phyton Vin Dec 19, 2008 12:29 pm

Va propun lecturarea acestui articol, pentru a intelege mai bine de cine am fost condusi timp de 4 ani!!!
http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=467&Itemid=94

phyton

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Emisiune antena 2

Mesaj  gunter gabriela Sam Dec 20, 2008 11:53 am

Astia chiar enzureaza tot ce se spune despre taxa............am intrat la arhiva de la antena 2 si........surpriza.......de la emisinea de pe 16 sare direct la emisiunea de pe 18.........deci lipseste cu desavarsire ziua de 17! am dat si cautare si nimic!.....sa le fie rusine

gunter gabriela

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty SURPRIZA

Mesaj  plebs Sam Dec 20, 2008 12:36 pm

Azi noapte la stirile de la Antena 3, ora 2, printre altele ce credeti ca se spune ? ca de la 1 ian. se mai ridica taxa, nu-s dupa ce calcule in functie de euro. Astia chiar cred ca cineva mai plateste idioata asta de taxa?

plebs

Sus In jos

Mesaj  Corvin Sam Dec 20, 2008 1:54 pm

cititi si descrierile la filme. Poate va foloseste sa aflati cum a fost, dati mai departe!

http://masini.ro/video.htm

Iar despre ultimul miting:
http://masini.ro/stiri-auto-editorial-6-ingrediente-ca-sa-pierzi-garantat-o-cauza-5148.htm

Corvin

Data de înscriere : 08/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty SA LUPTAM PANA LA CAPAT!!!

Mesaj  pacalitu Sam Dec 20, 2008 1:55 pm

Salutare tuturor fratilor care au fost pe 13 si pe 18 dec. Intradevar rusine celor ce au avut impresia k ne vor pacali pe noi daca vor sta in case la tv. V-ATI PACALIT SINGURI!!!. In urmatoarele luni va vor expira numerele rosii si atunci o sa vreti sa se mai poata face ceva si va fi prea tarziu.
In fine, mii de multuniri celor din tara care au fost si in special lui TUDOR DIN IASI care a fost la ambele proteste!!!

PE DATA DE 22 DEC LA ORELE 13-16 IN P-TA VICTORIEI( MUZEUL ANTIPA) VA AVEA LOC UN ALT MEETING AUTORIZAT!!!
HAIDETI FRATILOR SA O FACEM SI DE DATA ASTA SI SPERAM K CU FIECARE PAS FACUT VOM AJUNGE ACOLO UNDE NE DORIM CU TOTII!

pacalitu

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty CRESTE TAXA IAR!!!!

Mesaj  aliina Lun Dec 22, 2008 1:33 am

POATE NU A CITIT NIMENI ZIARUL DE AZI DAR CU UIMIRE VAD CA IAR SE MARESTE TAXA DEJA TRIPLATA DATORITA CRESTERII ACCIZELOR DECI INCA 11,3 LA SUTA IN PLUS
SA II IA DRACU DE NEBUNI O SA FACA TAXA ASTA CAT UN APARTAMENT!!!
IESIM IAR ASTA FACE GUVERNU NE OBLIGA SA IESIM IN STRADA SI ...VOM IESI

aliina

Data de înscriere : 11/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty incredibil

Mesaj  danyepz Lun Dec 22, 2008 2:54 am

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/incredibil-dacia-sponsor-principal-la-udinese-3676409
Guvernul ne baga taxe sa salveze uzina si lor le arde de dat bamii pe sponsorizari in italia la udinese unde mai pui ca guvernul le mai da si un ajutor de 15.4 milioane euro

danyepz

Sus In jos

Mesaj  phyton Lun Dec 22, 2008 11:29 am

danyepz a scris:http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/incredibil-dacia-sponsor-principal-la-udinese-3676409
Guvernul ne baga taxe sa salveze uzina si lor le arde de dat bamii pe sponsorizari in italia la udinese unde mai pui ca guvernul le mai da si un ajutor de 15.4 milioane euro

Este inesplicabil de ce francezii de la Renault nu solicita firmei mama ajutor financiar, in conditiile in care Dacia are capital majoritar francez, deci toate profiturile financiare merg in Franta! In Romania, sa fim bine intelesi, Dacia a ramas doar un nume si o mana de muncitori prost platiti si exploatati la maxim ca forta de munca ieftina! Sa puna taxe francezilor, nu romanilor!...dar la ei nu se poate ca ...va fi o a doua Grecie! Taxe si impozite aberante se pot pune doar celor lasi. In Polonia, Ungaria, Cehia, locuitorii acestora au dovedit ca stiu sa lupte pentru abrogarea taxelor aberante! Noi in schimb...ne cam meritam soarta! Imi pare rau sa o spun dar...majoritatea romanilor sunt exact ca vitele....nu zbiara pina ce nu simt cutitul la gat...si de multe ori, e prea tarziu pentru mugetul lor! Doavada sta ultimul protest din Bucuresti, coroborat cu cei aproape 4000 de Mosi Craciuni adunati! Este o realitate sumbra, suntem .....o tara de "Mosi Craciuni"..........

phyton

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty am primit raspuns de la UE

Mesaj  laty Lun Dec 22, 2008 2:24 pm

Dear Sir/Madam,

I refer to your message regarding car taxation in Romania.

First of all, it must be noted that there is no harmonization at European Union level in the field of motor vehicle registration taxes. This means that Member States may impose these taxes and decide unilaterally upon their levels and methods of calculation. Romania may, thus, also keep a motor vehicle registration tax and set its levels as high as it sees fit (in Denmark, for example, a similar tax amounts to 180% of a vehicle's value). In other words, there is no Community rule, which would require Romania to eliminate the registration tax levied on new or used motor vehicles. There is also no Community provision, which would regulate the level of this tax (1).

Following the successive amendments of the Romanian legislation, the Commission services examine the conformity of the new system with Community law, and specifically with Article 90 of the EC Treaty, which requires that all competing cars - used or new, domestic or imported – be treated equally. However, according to the Court, Article 90 of the EC Treaty does not preclude Member States from changing their tax systems or increasing tax levels. The Commission will afterwards publish the results of the examination.

I would also like to inform you that the Commission being aware and concerned of the difficulties that the European citizens face in connection with the car registration taxes levied in different EU Member States on 5 July 2005 presented a proposal for a Directive which, inter alia, includes elimination of the car registration taxes as from 1 January 2016. Moreover, the proposal includes provisions establishing a refund system for registration taxes to be applied on those passenger cars which have been registered in a Member State and are subsequently exported or permanently transferred to another Member State. The objective of this measure is twofold: first to avoid double payment of registration taxes, and second to charge registration taxes according to the use of the car in the Member State concerned. Although the adoption of Community legislation in the field of taxation requires unanimity in the Council the Commission remains hopeful that the Member States would be cooperative in removing the remaining tax obstacles in the Internal Market (2).

I hope that this information has been useful for you.

Yours sincerely,

Micole Wieme
Head of Unit

(1) The European Court of Justice has ruled that Article 90 of the EC Treaty does not serve to censure the excessiveness of taxation levels and that Member States can set the tax rates at the levels they see fit. See Judgment of the Court of 11 December 1990 in Case C-47/88 Commission of the European Communities v Kingdom of Denmark, ECR 1990, p. I-04509, point 10.

(2) Proposal for a Council Directive on passenger cars related taxes COM (2005) 261 final.

laty

Data de înscriere : 09/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty depinde de ce le-ai scris tu

Mesaj  darius Lun Dec 22, 2008 2:46 pm

daca le-ai scrisca Guv nostru a triplat taxa, normal ca nu e nici o problema din pct. lor de vedere si mai ales ref. la art. 90.Statele UE pot pune ce taxe vor ele atat timp cat nu exista nici o discriminare,adica atata timp cat taxele se aplica tuturor produselor de accelasi fel.Trebuia sa le explici ca taxa se aplica numai pt masinile second-hand iar pt cele noi se suspenda -------aici e alta treaba , e discriminare si incalca art 90

darius

Data de înscriere : 09/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty raspuns de la UE

Mesaj  mpgjunky Lun Dec 22, 2008 5:28 pm

Pai e clar ca buna ziua. Daca UE nu interzice taxarile interne al unei tari membre, guvernul nostru pot pune taxa la discretia lor atata timp cat respecta legile UE.

Din cea ce am citit, guvernul nostru poate sta linistiti si sa nu schimbe nimic ca nu vor avea probleme cu UE. Asta explica dece pana in ziua de azi taxa a ramas in vigoare!

mpgjunky

Data de înscriere : 13/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Intrebare...

Mesaj  mpgjunky Lun Dec 22, 2008 5:34 pm

Are cumva cineva filmarea cu Dl. Boc si Dl. Geoana cand au cerut eliminarea taxei acum un an?

mpgjunky

Data de înscriere : 13/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty DACA MAI ORGANIZATI MITING, ALEGETI ZILELE DE SAMBATA, SA VENIM MAI MULTI

Mesaj  danielwood30 Mier Dec 24, 2008 12:19 am

DACA MAI ORGANIZATI MITING, ALEGETI ZILELE DE SAMBATA, SA VENIM MAI MULTI. CERETI APROBARE DE LA PRIMARIE PENTRU ZIUA DE SAMBATA. E FOARTE IMPORTANT! FOARTE MULTI DIN CEI PE CARE II CUNOSC NU POT VENI IN TIMPUL SAPTAMANII LA MITING PENTRU CA SUNT LA SERVICIU...

danielwood30

Data de înscriere : 10/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Radu Mier Dec 24, 2008 12:25 am

danielwood30 a scris:DACA MAI ORGANIZATI MITING, ALEGETI ZILELE DE SAMBATA, SA VENIM MAI MULTI. CERETI APROBARE DE LA PRIMARIE PENTRU ZIUA DE SAMBATA. E FOARTE IMPORTANT! FOARTE MULTI DIN CEI PE CARE II CUNOSC NU POT VENI IN TIMPUL SAPTAMANII LA MITING PENTRU CA SUNT LA SERVICIU...

GATA MAAAI!!! am inteles ideea, nu trebuia sa faci spam pe tot forumul si sa postezi pe fiecare topic chestia asta!

Radu

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty bravo baieti

Mesaj  danairl Mier Dec 24, 2008 2:26 pm

danairl

Sus In jos

Mesaj  dragon Joi Dec 25, 2008 12:24 am

Pe cei care se opun elimarii taxei auto ar trebui sa ii supuneti la urmatorul exercitiu de imaginatie (textul dintre ghilimele) : Smile

"Se dau urmatoarele date (faceti abstractie de situatia dvs. financiara actuala si imaginati-va 5 minute):

-sunteti saraci , adica faceti parte din cei 60% din romani (familia traieste dintr-un salariu de 200-300 euro )
-vreti o masina (daca luati Dacia Logan, veti plati 3/4 din salariu lunar rata)

Vreti sa ramana ordonanta si sa mergeti cu transportul infect in comun (poate luati rujeola)?

PS: Nu uitati ca Dacia nu duce lipsa de bani, mai ales ca sponzorizeaza o echipa cunoscuta de fotbal din Italia. Asadar, masura de protejare a industriei auto romanesti nu sta in picioare (o duc greu si Toyota, Honda, Chrysler etc - in tarile lor de resedinta de ce nu tripleaza taxele?)

Sa nu uitam ca o lege nu poate sa isi produca efectele retroactiv asupra unui contract de vanzare-cumparare (situatia celor care au cumparat masina inainte de a se modifica taxa, deci sub actiunea altor prevederi legale privind taxa auto, in lipsa carora actul de vanzare-cumparare poate nu s-ar fi incheiat.)

Ok, sa revenim. V-ati imaginat ce am scris mai sus? Care e raspunsul dvs. ?" Shocked Laughing

dragon

Data de înscriere : 10/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty STROE de la Dacia iese in strada cu sindicatele !

Mesaj  Cobra Mar Dec 30, 2008 10:42 am

Fratilor trebuie sa ne mobilizam exemplar! Spurcaciunea comunista de Sroe de la Dacia a amenintat guvernul ca daca nu va ramane taxa triplata, el va iesi in strada cu sindicatele auto!
FRATILOR TREBUIE SA NE CONTINUAM LUPTA CU INCA UN ORDINAR COMUNIST!
EI SUNT ORGANIZATI! SA NE ORGANIZAM SI NOI !

Cobra

Data de înscriere : 30/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Re: STROE

Mesaj  plebs Mar Dec 30, 2008 7:32 pm

Acest roman care nu cunoaste tratatele europene in domeniul sau e director? El sa nu manipuleze oamenii si sa nu ameninte pe nimeni, sa caste ochii pe aici la raspunsurile de la UE, exista art.90 al tratatului CE, in care se specifica ca orice masina trebuie tratata de maniera egala, ca este produsa in tara, sau importata, ca este de ocazie sau noua, altfel e DISCRIMINARE, sa lase in pace acest guvern, care speram ca va respecta Constitutia si tratatele europene.

plebs

Sus In jos

Mesaj  ezbolah Mier Dec 31, 2008 12:10 am

eu sunt surprins de altceva
toti stim deja de existenta acestui articol: - http://www.click.ro/Sport/cum-au-aflat-sotii-beckham-de-dacia
e interesant ca scrie undeva acolo ca banii sunt independenti de cei de la dacia si renault romania, dar fac totusi parte din marea familie renault pe care ai nostrii "ex"guvernanti au reusit sa o "sprjine financiar" in acest moment de criza financiara
de ce oare pe banii prostilor care muncesc dam banii unui consortiu francez nu stiu ... dar si mai uimitor este ca acest consortiu are bani sa investeasca in italia pentru a face marketing in loc sa investeasca un pic si in tara asta care le ofera sprijin ...
oare noi suntem mai prosti ? - romania e mai noua mai bogata decat franta si italia si sa hotarat din senin sa sprijine firme si echipe de fotbal din alte tari ?
doamne cat de prosti am ajuns ... noi platim taxe de ne cocosam ca ei sa dea acesti bani la altii ... si mai sunt prosti de la dacia care se plang vai domne de masinile noastre ... eu le doresc sa vanda loganurile in italia acolo unde au investit bani si sa ne lase pe noi sa aducem "gunoaiele europene"

ezbolah

Data de înscriere : 11/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty Protest in favoarea taxei a celor de la Dacia!

Mesaj  Cobra Vin Ian 09, 2009 2:34 pm

Liderul sindical Dacia a anuntat azi ca pe 13 ianuarie 2009 va iesii in strada cu muncitorii pentrua protesta in favoarea mentinerii taxei! NOI CE FACEM?

Cobra

Data de înscriere : 30/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Adrian Cosmin Vin Ian 09, 2009 6:41 pm

Sindicatul Automobile Dacia va organiza, marţi, un miting, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, sindicaliştii cerând păstrarea locurilor de muncă din industria constructoare de autoturisme şi menţinerea taxei de poluare.

Într-un comunicatul de presă trimis de Sindicatul Automobile Dacia (SAD) se precizează că acest miting este organizat în contextul situaţiei de criză cu care se confruntă constructorii de autoturisme din România, sindicaliştii cerând asigurarea locurilor de muncă din industria constructoare de maşini, menţinerea taxei de poluare şi protejarea brandului naţional Dacia.

5.000 de participanţi la miting

Organizatorii mitingului se aşteaptă ca la acţiune să participe aproximativ 5.000 de persoane, membri de sindicat, dar şi locuitori din Piteşti şi Mioveni şi din localităţile limitrofe.

"Fiind informaţi că Parlamentul, la propunerea ministrului Mediului, vrea să suspende taxa de poluare, nu putemn sta cu mâinile în sân, considerând că ni se vor aduce mari prejudicii. Dincolo de faptul că este periclilat locul de muncă a mii de oameni, aceste fiare vechi, adică maşini second hand aduse din străinătate, reprezintă un factor de poluare cumplit", a afirmat Ion Iordache, vicelider SAD.

În comunicatul SAD se mai precizează că tot marţi, la ora 14.00, au fost invitaţi la sediul SC Automobile Dacia SA membri ai Guvernului, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, parlamentarii PSD şi PDL Argeş, precum şi primarii din Piteşti şi Mioveni, pentru a discuta despre asigurarea locurilor de muncă din industria constructoare de maşini, menţinerea taxei de poluare şi protejarea brandului naţional Dacia.

Uzina Dacia a fost nevoită să întrerupă producţia în perioada 11 decembrie 2008 - 11 ianuarie 2009, ca urmare a scăderii brutale a pieţei auto din România şi pentru a reduce stocurile. Lucrul va fi reluat luni, 12 ianuarie, cândva fi redusă şi cadenţa de producţie de 1.360 la 1.085 de vehicule pe zi.

Sursa: http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A%2F%2Fwww.evz.ro%2Farticole%2Fdetalii-articol%2F835048%2FAngajatii-de-la-Dacia-se-pregatesc-de-protest%2F

SA FIM UNITI !!!!

HAIDETI DIN NOU IN STRADA ! ! !

Adrian Cosmin

Data de înscriere : 28/12/2008

Sus In jos

F. IMPORTANT DE CITIT!!! - Pagina 2 Empty MEETING

Mesaj  dany_the_eagle@yahoo.com Vin Ian 09, 2009 8:12 pm

sambata la ora 18.00 pe forum se discuta pentru reorganizarea noastra.intrati cat mai multi si sa stabilim o data comuna pt toate orasele pt mitinguri.

dany_the_eagle@yahoo.com

Data de înscriere : 08/12/2008
Localizare : cluj

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum