IASI - HAIDETI !!!
+34
sorinica
radu-is
Adrian Cosmin
arares
stig
radu_romania_ro
dany_the_eagle@yahoo.com
juliano
romano82
tariceanu'nmetastaza
zvan
ghostrider
spottname
Body
dcoder13
bogdan_
Cipiotul
gsi_master
cioxan
Simona
neamtug
Padre
Alex_iasi
Ispas Calin-Ionut
micutzu
iannis474
emy
Danielstea
intrus_117
dilliman
THUNDER
mihai85
tudost02
7rUe.4liFe
38 participanți
Pagina 1 din 7
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
IASI - HAIDETI !!!
Organizare pentru iasi , eventual strageti`va si veniti la buc !
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Data de înscriere : 05/12/2008
Cum sa facem
Salut, sunt Tudor din Iasi, aici suntem mai multi, cateva zeci de masini x 5 oameni fiecare, toate cu numere rosii. Am dat anunt in ziarul auto din iasi, de luni astept si pe altii. Da-mi nr tau de telefon si id -ul sa stiu cum facem cand ajungem in Bucuresti. Nu stiu exact cum sa ajung pe Kiseleff. Nr meu e 0722690740
jostaxa@yahoo.com, tudost02@yahoo.com
Toata lumea sa trimita mail la ddd@dandiaconescu.ro pt o emisiune in direct pana SAMBATA!
jostaxa@yahoo.com, tudost02@yahoo.com
Toata lumea sa trimita mail la ddd@dandiaconescu.ro pt o emisiune in direct pana SAMBATA!
tudost02- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/12/2008
Re: IASI - HAIDETI !!!
o sati dau add , oricum mai avem o sapt la dispozitie
7rUe.4liFe- Mesaje : 75
Nu pot ajunge la bucuresti, dar o sa incercam o miscare si la iasi.
Toti cei care nu pot ajunge e bine sa facem ceva in fiecare oras de care apartinem. Vom fi vazuti oricum. Parererea mea. Deci astept pareri sa vedem dak se merita sa facem ceva si in iasi.
Multumesc.
Toti cei care nu pot ajunge e bine sa facem ceva in fiecare oras de care apartinem. Vom fi vazuti oricum. Parererea mea. Deci astept pareri sa vedem dak se merita sa facem ceva si in iasi.
Multumesc.
mihai85- Mesaje : 13
re
Cine poate sa vina la Bucuresti sa vina ! Vom fi mai multi ceea ce va da greutate protestului ! Cei ce nu pot, incercati sa mobilizati oameni care pot sa vina, impartiti fluturasi, pliante !
THUNDER- Mesaje : 58
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
pentru mihai 85
Mihai, eu sunt din iasi si am id tudost02@yahoo.com si tel 0722690740. Si eu vreau meeting in Iasi dar merg si la Bucuresti!mihai85 a scris:Nu pot ajunge la bucuresti, dar o sa incercam o miscare si la iasi.
Multumesc.
SI EU SUNT DIN IASI, SI NU POT MERGE IN BUCURESTI DAR IN IASI O SA FIU PREZENT ASA CA HAIDETI SA NE PUNEM PE TREABA
dilliman- Mesaje : 5
PENTRU CEI DIN IASI
1.CARE POATE SA MERGA LA BUCURESTI: SA NE GRUPAM CATE 5 IN MASINI ASTFEL INCAT SA MERGEM CAT MAI MULTI( E SI MAI IEFTIN)dilliman a scris:SI EU SUNT DIN IASI, SI NU POT MERGE IN BUCURESTI DAR IN IASI O SA FIU PREZENT ASA CA HAIDETI SA NE PUNEM PE TREABA
2.CEI CARE NU POT MERGE , ASTEPT IDEI PENTRU ORGANIZAREA UNUI MEETING DE PROTEST IN FATA PREFECTURII IASI ( REPREZENTANTUL GUVERNULUI IN TERITORIU)
3. iN SUPLIMENTUL AUTO DIN ZIARUL " EVENIMENTUL" VA APAREA UN ANUNT REFERITOR LA TAXA AUTO. INDRUMATI CAT MAI MULTA LUME SA IA ACEST ZIAR
4. IN ZIARUL ADEVARU - CEL CARE SE DISTRIBUIE GRATUIT, VA APAREA DE ASEMENEA UN ARTICOL CU DATELE DE CONTACT SI CU MODUL DE ORGANIZARE A PLECARII SPRE BUCURESTI
5. CINE ARE CUNOSTINTE LA POSTURILE TV, LA ZIARUL DE IASI(CEL MAI CITIT ZIAR), NU EZITATI SA INTERVENITI!
Pe mine ma putei gasi la id mess- tudost02@yahoo.com, tel 0722690740
DIN IASI .::http://salvatiromania.wordpress.com/2008/12/05/taxa-auto-trebuie-strivitanu-dormiti-in-case
SRIETI PE TOATE BLOCURILE SI ORIUNDE LA VEDERE CU SRAY-URI CU VOPSEA .:JOS CU TAXA AUTO SI CU JIGODIILE DIN GUVERN..! VOM VOPSI TOATE ORASELE SA LA ARATAM CA NU DORMIM…
SRIETI PE TOATE BLOCURILE SI ORIUNDE LA VEDERE CU SRAY-URI CU VOPSEA .:JOS CU TAXA AUTO SI CU JIGODIILE DIN GUVERN..! VOM VOPSI TOATE ORASELE SA LA ARATAM CA NU DORMIM…
intrus_117- Mesaje : 20
Cine are relatii sau stie cum sa facem sa obtinem o autorizatie pt un miting? Pe 13?
HAIDETI SA FACEM CEVA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU STATI IN CASA OAMENI BUNI!!!!!!
TARICEANU NE CALCA IN PICIOARE!!!!!!!!!!
HAIDETI SA FACEM CEVA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU STATI IN CASA OAMENI BUNI!!!!!!
TARICEANU NE CALCA IN PICIOARE!!!!!!!!!!
SI IN IASI
EU NU AM POSIBILITATEA SA MERG LA BUCURESTI (SERVICIU) DAR AS BAGA VREO 1 H DE CLAXON CONTINUU LUNI DIMINEATA IN FATA PREFECTURII SI SA BLOCAM CIRCULATIA ACOLO (BINEINTELES LEGAL).DACA E SA FIE MERG CU MARE INTERES colibadaniel@yahoo.com
Daca nu,facem o moda si din numere inmatriculate la moldoveni sau bulgari
Daca nu,facem o moda si din numere inmatriculate la moldoveni sau bulgari
Danielstea- Mesaje : 2
Data de înscriere : 07/12/2008
IN STRADA VA FI CONTINUAREA.....
Din punctul meu de vedere ar trebui in sa stabilim ora la care sa iesim in strada....DACA O SA STAM IN CASA SI O SA NE UITAM LA STIRI NU O SA REZOLVAM NIMIC...Nu cred ca vreo 200 de masini parcate in fata Primariei nu o sa atraga atentie......
Oare omu asta stie cat este salariu mediu REAL !!!!!!!!! in Romania ca sa ne putem permitem masini noi.....
Astept cu nerabdare o ora si o zi pt. a putea participa la protest....TREBUIE SA IESIM IN STRADA ...NU TREBUIE SA FIM TRATATI CA NISTE GUNOAIE.........TRAIM INTR-O TARA DEMOCRATA DM. TARICEANU !!!!!!!!!!!!!!! ( doar ca suntem condusi de comunisti ca tine )
Oare omu asta stie cat este salariu mediu REAL !!!!!!!!! in Romania ca sa ne putem permitem masini noi.....
Astept cu nerabdare o ora si o zi pt. a putea participa la protest....TREBUIE SA IESIM IN STRADA ...NU TREBUIE SA FIM TRATATI CA NISTE GUNOAIE.........TRAIM INTR-O TARA DEMOCRATA DM. TARICEANU !!!!!!!!!!!!!!! ( doar ca suntem condusi de comunisti ca tine )
emy- Mesaje : 1
pentru re.....
Tu esti timpit la cap?
ce treaba avem noi oamenii simpli care ne cacam pe noi sa ne luam o masina second caci nu avem bani si nu ne putem permite si tu ne trimiti cu tramvaiul?
crezi ca eu nu vreau masina noua ..dar de unde bani ... sa o vind pe mama?
deci cind facem protest fratilor la primarie?
ce treaba avem noi oamenii simpli care ne cacam pe noi sa ne luam o masina second caci nu avem bani si nu ne putem permite si tu ne trimiti cu tramvaiul?
crezi ca eu nu vreau masina noua ..dar de unde bani ... sa o vind pe mama?
deci cind facem protest fratilor la primarie?
iannis474- Mesaje : 34
.....
DECI HOTARITI CIND FACEM SI IN IASI SI EU VIN ..MAI AM CITIVA PRITENI CARE AU LUAT MASINI PERSONALE NU SA LE VINDA SI ACUM MA UIT CA ORI II DAU FOC ORI O DUC IN GERMANIA INAPOI CA ABIA AM ADUS-O MIERCURI
SI MERG SI LA BUCURESTI NECONDITIONAT
DECI CIND O FACEM?
SI MERG SI LA BUCURESTI NECONDITIONAT
DECI CIND O FACEM?
trebuie sa facem ceva asemanator celor din brasov, iar apoi protestul mare sa se mute la bucuresti, din iasi suntem destul de multi aici, + restul care nu activeaza pe forum dar ni se vor alatura, deci nu mai ramane decat sa ne mobilizam si sa stabilim o zi in care sa sustinem un protest si aici la iasi
micutzu- Mesaje : 4
tocmai am vorbit la telefon cu Radu (Merlin) cel care a initiat protestul in Brasov
Daca un alt oras se mobilizeaza si doreste sa urmeze exemplul celor de la brasov trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- Sa faca o cerere la primaria orasului in care va avea loc marsul
in cerere vor trebui specificate : - Data, Ziua, Orele in care se va desfasura evenimentul
- Numarul de persoane care va participa (deci trebuie aranjata o intalnire in prealabil, intre cei care initiaza protestul pentru a stabili cati participa )
- Un traseu bine stabilit pe care manifestantii il vor parcurge "cap-coada"
- Este important ca toti manifestantii sa fie PASNICI, FARA VIOLENTA, FARA INJURII
- Este recomandat sa participe cat mai multa lume
HAIDETI CU TOTII !!!
Daca un alt oras se mobilizeaza si doreste sa urmeze exemplul celor de la brasov trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- Sa faca o cerere la primaria orasului in care va avea loc marsul
in cerere vor trebui specificate : - Data, Ziua, Orele in care se va desfasura evenimentul
- Numarul de persoane care va participa (deci trebuie aranjata o intalnire in prealabil, intre cei care initiaza protestul pentru a stabili cati participa )
- Un traseu bine stabilit pe care manifestantii il vor parcurge "cap-coada"
- Este important ca toti manifestantii sa fie PASNICI, FARA VIOLENTA, FARA INJURII
- Este recomandat sa participe cat mai multa lume
HAIDETI CU TOTII !!!
micutzu- Mesaje : 4
jos cu dacia ...incepe campania de boicotare dacia..!
ROMANI... boicotati industria autohtona de masini...sa se duca stirea cine mai cumpara dacii noi o sa le dam foc...la toate cu numere rosii....le vom sparge geamurile in parcari le vom zgaria si le vom da poc...sa le intre frica in cur la romanii cretini si sa nu mai cumpere dacii sa vada tariceanu ca oricum e pasibil sa o suga...si atunci vor iesi in starda si cei care au dacii si vor protesta de frica distrugerii masinilor proprii de altii.)
Astept raspuns urgent ineseara. Vreau sa mai mearga cineva cu mine maine la primarie pt a cere acele autorizatii de care avem nevoie. OAMENI BUNI URGENNNNTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ID de mess: mihaigheorghe1985@yahoo.com CINE E CU MINE??????
PROPUN CA DATA DE PROTEST 13 decembrie, ora 11, exact ca la Bucuresti, in acelasi timp, parerea mea e ca impactul va fi mai mare dak cei care nu pot ajunge la bucuresti vor iesi in strada in acelasi timp, dar in orasul lui. Locul: undeva in centru, in fata la Palat, Prefectura, undeva pe acolo. Contactati-ma cat mai repede!!!
ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TARICEANU MAI ARE UN PIC SI AJUNGE CA CEAUSESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dak ne impune ce masini sa ne luam.... maine o sa ne impuna ce mancam etc etc etc!!!!!!!!!!
PROPUN CA DATA DE PROTEST 13 decembrie, ora 11, exact ca la Bucuresti, in acelasi timp, parerea mea e ca impactul va fi mai mare dak cei care nu pot ajunge la bucuresti vor iesi in strada in acelasi timp, dar in orasul lui. Locul: undeva in centru, in fata la Palat, Prefectura, undeva pe acolo. Contactati-ma cat mai repede!!!
ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TARICEANU MAI ARE UN PIC SI AJUNGE CA CEAUSESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dak ne impune ce masini sa ne luam.... maine o sa ne impuna ce mancam etc etc etc!!!!!!!!!!
Mihai mi-am permis sa-ti copiez mesajul si aici-la Iasi !!!
Re: Grupuri din toate orasele !!!
Scris de mihai85 Ieri la 12:20 pm
Eu sunt din Iasi si sunt pt acest miting. Luni am sa ma duc pe la primarie si sa vedem ce autorizatie poate sa ne ofere. Avand in vedere ca primaria e PSD-ista, poate avem noroc sa luam o autorizatie(impotriva PNL-ului si a D-nului Tariceanu). Cine e cu mine? Sa ma contacteze urgent la ID de mess: mihaigheorghe1985@yahoo.com. Categoric ca tre sa mergem la Bucuresti pt ca acolo se ia decizia si acolo ne facem auziti, dar sunt f multi care nu au cum sa ajunga la Bucuresti si nu vrem sa stam in casa. Mass media tre anuntata ca sa ne facem auziti. Pot sa ma ocup si de acest lucru, am niste cunostinte. Deci ce ziceti? Astept raspuns!!!
mihai85
Data inscrierii : 05 Dec 2008
Scris de mihai85 Ieri la 12:20 pm
Eu sunt din Iasi si sunt pt acest miting. Luni am sa ma duc pe la primarie si sa vedem ce autorizatie poate sa ne ofere. Avand in vedere ca primaria e PSD-ista, poate avem noroc sa luam o autorizatie(impotriva PNL-ului si a D-nului Tariceanu). Cine e cu mine? Sa ma contacteze urgent la ID de mess: mihaigheorghe1985@yahoo.com. Categoric ca tre sa mergem la Bucuresti pt ca acolo se ia decizia si acolo ne facem auziti, dar sunt f multi care nu au cum sa ajunga la Bucuresti si nu vrem sa stam in casa. Mass media tre anuntata ca sa ne facem auziti. Pot sa ma ocup si de acest lucru, am niste cunostinte. Deci ce ziceti? Astept raspuns!!!
mihai85
Data inscrierii : 05 Dec 2008
Ispas Calin-Ionut- Mesaje : 3
pentru Mihai
De acord,dar daca sunt si cei carevor sa vie si la Iasi dar si la Bucuresti ?
Vad ca Brasovul s-a hotarat sa faca protestul pe 12 (sper ca imi aduc bine aminte) pentru a putea participa si la Bucuresti pe 13!
Vad ca Brasovul s-a hotarat sa faca protestul pe 12 (sper ca imi aduc bine aminte) pentru a putea participa si la Bucuresti pe 13!
Ispas Calin-Ionut- Mesaje : 3
De aia suntem aici ca sa hotaram impreuna! E ok si in alta zi!!! ANUNTATI PE TOATA LUMEA CARE NU ARE ACCES LA INTERNET SA IASA IN STRADA CU NOI!!!!!!!
ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!!
S-a discutat putin si s-a ajuns la urmatoarea concluzie:
1. In fiecare seara, ora 18.00 - 18.30, in fata la Palatul Culturii, intrare Biblioteca (este un gang acolo, deci ne putem adaposti de ploaie) sunteti asteptati pt a semna petitia contra taxei si a pune la pct toate actele necesare pt miting.
2. O posibila data pt miting ar fi data de 12 decembrie, ora 12 - aici ramane sa hotaram pe parcurs
3. Anuntati pe toata lumea, impartiti fluturase, tre sa vada Tariceanu cu cine se pune la Iasi!!!!!!!!!!!
Deci va asteptam maine seara la Palat, si sper sa facem ceva!!!!!!!!!!!!!
JOS TAXA !!!!! JOS GUVERNUL!!!! JOS TARICEANU!!!!!!
OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!!
S-a discutat putin si s-a ajuns la urmatoarea concluzie:
1. In fiecare seara, ora 18.00 - 18.30, in fata la Palatul Culturii, intrare Biblioteca (este un gang acolo, deci ne putem adaposti de ploaie) sunteti asteptati pt a semna petitia contra taxei si a pune la pct toate actele necesare pt miting.
2. O posibila data pt miting ar fi data de 12 decembrie, ora 12 - aici ramane sa hotaram pe parcurs
3. Anuntati pe toata lumea, impartiti fluturase, tre sa vada Tariceanu cu cine se pune la Iasi!!!!!!!!!!!
Deci va asteptam maine seara la Palat, si sper sa facem ceva!!!!!!!!!!!!!
JOS TAXA !!!!! JOS GUVERNUL!!!! JOS TARICEANU!!!!!!
Pentru cei din Brasov
FELICITARI CELOR DIN BRASOV PENTRU PROTEST ...SI CIND TE GINDESTI CA FOARTE MULTI SINT ORIGINARI DIN MOLDOVA ...ASA CA SI NOI NE PUTEM ADUNA SI SA FACEM SCANDAL SA FIM VAZUTZI SI AUZITI
SINDICATUL SOCIAL ROMAN
INSCRIE-TE AICI CU ADRESA DE E-MAIL PUNTRU A PUTEA FI MEMBRU IN SINDICATUL SOCIAL ROMAN CE VA FI INFIINT L A 1 IANUARIE 2009 NE VOM REPREZENTA PRIN NOI INSINE...
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
http://salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» TIMISOARA - PITESTI !
» CLUJ - Organizare
» Grupuri din toate orasele !!!
» PLIANTE impotriva TAXEI
» PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
» CLUJ - Organizare