IASI - HAIDETI !!!
+34
sorinica
radu-is
Adrian Cosmin
arares
stig
radu_romania_ro
dany_the_eagle@yahoo.com
juliano
romano82
tariceanu'nmetastaza
zvan
ghostrider
spottname
Body
dcoder13
bogdan_
Cipiotul
gsi_master
cioxan
Simona
neamtug
Padre
Alex_iasi
Ispas Calin-Ionut
micutzu
iannis474
emy
Danielstea
intrus_117
dilliman
THUNDER
mihai85
tudost02
7rUe.4liFe
38 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
aparent vesti bune
cei de la UE au zis in sfarshit ca taxa auto e ilegala!
radu_romania_ro- Mesaje : 7
Data de înscriere : 10/12/2008
miting dacia mioveni
Cum au gasit ca solutie cinci mii de oameni de la mioveni sa mentina taxa pentru salariile lor? banii din taxa se dau la ei la salarii sau cum?
unde e legea concurentei ?
cm poti obliga sa ia omul o masina care oricum nu iti place ca nu e sigura doar ca sa iti iei tu salariul ?
de unde vien asta?
ori am innebunit cu totii ori....
ca si cum cea mai vinduta bere din romania ar face scandal sa nu se mai aduca de afara Peroni sau mai stiu eu ce beri germane doar ca sa nu isi piarda salariile cei de la bere din romania.........
Traim intr-o tara de tot r.h.t.l........
Ar trebui si noi ca romanii sa ne mai spunbem parerea
unde e legea concurentei ?
cm poti obliga sa ia omul o masina care oricum nu iti place ca nu e sigura doar ca sa iti iei tu salariul ?
de unde vien asta?
ori am innebunit cu totii ori....
ca si cum cea mai vinduta bere din romania ar face scandal sa nu se mai aduca de afara Peroni sau mai stiu eu ce beri germane doar ca sa nu isi piarda salariile cei de la bere din romania.........
Traim intr-o tara de tot r.h.t.l........
Ar trebui si noi ca romanii sa ne mai spunbem parerea
iannis474- Mesaje : 34
Data de înscriere : 07/12/2008
ATENTIE IESENI!
DUPA CUM AM MAI SPUS, VOM INCEPE FORMALITATILE DE ORGANIZARE A UNUI MITING LEGAL IN IASI, IN CAZUL IN CARE NU VOM FI SATISFACUTI DE NOUA VARIANTA DE CALCUL A TEXEI DE POLUARE, CE VA FACE OBIECTUL UNEI HOTARARI GUCERNAMENTALE IN ZIUA DE VINERI, 16 IANUARIE 2009. AM DISCUTAT DEJA CU REPREZENTANTI AI CELELORLATE ORASE, AU INTENTII SIMILARE CU ALE NOASTRE. NE-AM GANDIT CHIAR SA ALEGEM O ANUME ZI IN CARE SA FACEM MEETING IN TOATE ORASELE DIN TARA ( cu ACEEASI ORA DE INCEPERE), INSA DE DATA ACEASTA PROMOVAT DIN TIMP.
P.S ACEL EVENTUAL MEETING VA FI PRECEDAT DA INTALNIRI ZILNICE IN FATA PALATULUI CULTURII, IN CARE NE VOM ORGANIZA PE GRUPURI IN VEDEREA DISTRIBUIRII FLUTURASELOR. DE ASEMENEA, PENTRU IASI VOM LUA LEGATURA SI CU CEI DIN PASCANI SI VASLUI PENTRU CA MEETINGUL DIN ORASUL NOSTRU SA FIE MEDIATIZAT SI ACOLO! PENTRU DETALII SAU SUGESTII: tudost02@yahoo.com
P.S ACEL EVENTUAL MEETING VA FI PRECEDAT DA INTALNIRI ZILNICE IN FATA PALATULUI CULTURII, IN CARE NE VOM ORGANIZA PE GRUPURI IN VEDEREA DISTRIBUIRII FLUTURASELOR. DE ASEMENEA, PENTRU IASI VOM LUA LEGATURA SI CU CEI DIN PASCANI SI VASLUI PENTRU CA MEETINGUL DIN ORASUL NOSTRU SA FIE MEDIATIZAT SI ACOLO! PENTRU DETALII SAU SUGESTII: tudost02@yahoo.com
tudost02- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/12/2008
ASA TE VREAU TUDORE!!
F BUNA TREABA CU MITING LA ACEEASI DATA/ORA IN TOATA TARA!
radu_romania_ro- Mesaje : 7
Data de înscriere : 10/12/2008
dany_the_eagle@yahoo.com- Mesaje : 60
Data de înscriere : 08/12/2008
Localizare : cluj
ne trag in piept !
http://stirileprotv.ro/stiri/economie/inca-o-amanare-guvernul-n-a-luat-nicio-decizie-privind-taxa-auto.html si postati mesaje aici:http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/taxa-auto-triplata-sau-nu-discuta-si-tu.html
Ministrul Mediului si Ministrul Economiei convocati de urgenta la Bruxelles
Ieri am citit in Libertatea, ziarul tipărit, cum ca ministrul mediului si ministrul economiei au fost convocaţi weekendul acesta de urgenta la Bruxelles de comisarul european Ghunter Verheugen pentru a explica de ce noul guvern nu vrea sa anuleze taxa auto.
E clar, după mine, ca nu se doreşte vreo schimbare a taxei si tot încearcă sa ne bage mâţa pe gat. Probabil ca spaga de la Renault e atât de mare ca nu prea vor sa lase asa usor vrabia din mana...
ACUM E MOMENTUL SA IEŞIM IN STRADA, SA ARĂTAM CA NU DORIM TAXA DE POLUARE.
SĂ FIM UNIŢI ! ! !
HAIDEŢI ÎN STRADĂ ! ! !
JOS TAXA DE POLUARE ! ! !
E clar, după mine, ca nu se doreşte vreo schimbare a taxei si tot încearcă sa ne bage mâţa pe gat. Probabil ca spaga de la Renault e atât de mare ca nu prea vor sa lase asa usor vrabia din mana...
SĂ FIM UNIŢI ! ! !
HAIDEŢI ÎN STRADĂ ! ! !
Adrian Cosmin- Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008
Re: IASI - HAIDETI !!!
Adrian Cosmin a scris:Ieri am citit in Libertatea, ziarul tipărit, cum ca ministrul mediului si ministrul economiei au fost convocaţi weekendul acesta de urgenta la Bruxelles de comisarul european Ghunter Verheugen pentru a explica de ce noul guvern nu vrea sa anuleze taxa auto.
SĂ FIM UNIŢI ! ! !
HAIDEŢI ÎN STRADĂ ! ! !
de ce nu iesim fratilor in strada???e frig afara??????????sa ne intalnim in fata la palat cum faceam in decembrie sa ne organizam
[b]
radu-is- Mesaje : 2
Data de înscriere : 11/12/2008
o sa aveti o mare surpriza!
[b]ma intreb cum putem sa fim atat de naivi si sa credem ca in acest fel in care ne manifestam acum aceasta taxa va fii
modificata !?
guvernul acesta si cel care a fost au mizat tocmai pe acest lucru,pe faptul ca suntem naivi si credem cu sfintenie tot cea ce ei declara.
in curand o sa vina rasplata pentru noi si atunci o sa ne trezim ,dar va fii prea tarziu! ACEASTA TAXA VA RAMANE ASA NUMAI DIN CAUZA NOASTRA !,ne meritam soarta pe deplin.
credeti ca noi,cei cati-va oameni de pe acest forum care incercam sa va facem sa intelegeti ca tre sa ne cerem dreptatea cu glas tare, putem face ceva? singuri? asteptati ca 10 -20 de persoane sa rezolve problema? niciudata ! Doresc sa-i felicit pe stig,robertmrz,adrian-cosmin,ianis474,Alex_iasi,radu_romania_ro,george,laziosb si celelalte persoane active de pe site,pentru ca nu sau lasat batuti au luptat pana acum asa cum au stiut ei ca este mai bine.
voi chiar nu intelegeti ca politica este o curva? nu stiti ca promisiunile fara niciun contract nu au valoare! credeti ca pe cineva ii intereseaza daca aveti sau nu bani sa platiti taxa? VA SPUN EU....PE NIMENI ....INAFARA DE NOI CEI IN CAUZA!
daca nu o sa sensibilizam media din tara asta sa ne prezinte doleantele nu o sa rezolvam nimic ,pt ca o hotarare favorabila noua va fii luata doar in cazul in care presa si televiziunile ne vor sustine si ei ne vor sustine doar daca ne facem remarcati.voi na-ti vazut ca ei nu tin cu noi? au interese si nu vor misca niciun deget pt noi doar daca sunt sub presiune.
in concluzie.... ne meritam soarta !
oricum eu personal voi continua sa intru aici . stiti? speranta moare ultima! poate va treziti si vedeti adevarul!
doresc sa-i transmit d-lui tariceanu si gastii lui un mesaj: sa-si ia gandul de la voturile celor care locuiesc pana la 100 km in jurul meu si sa nu vad vreun afis de-al lor pe acolo! pentru ca atat am dreptul sa fac : sa le spun oamenilor ce porc mare este in tara asta care altceva nu merita decat sa cerseasca in gara de nord impreuna cu cei de la apia! ADIO PNL ! o sa ajungeti ca si vadim,undeva pe langa parlament.
VA ROG CA TOTI CEI CARE CREDETI CA A SOSIT MOMENTUL SA NE FACEM AUZITI SA INTRATI IN FIECARE SEARA PE FORUM SI SA DISCUTAM URMATOARELE:
- pregatirea unor mitinguri in principalele orase din tara
- modalitati de anuntare a tuturor celor care doresc sa participe ( majoritatea celor in cauza habar nu au de existenta acestui site).
- modalitati prin care sa promovam actiunile noastre.
- sa facem o declaratie de presa din partea noastra in care sa ne prezentam cererile. ulterior sa trimitem la toate posturile de tv si presei aceasta declaratie. ESTE FOARTE IMPORTANT ACEST LUCRU! . SAR PUTEA CA CINEVA SA NE ASCULTE. tre sa prezentam cat mai clar situatia noastra in aceasta declaratie pentru a ne face intelesi si sa sensibilizam institutiile abilitate .
tre sa aratam clar ca in aceasta situatie sunt peste 120.000 de persoane pacalite de d-l tariceanu si gasca lui.tre sa aratam clar bataia de joc la care suntem supusi din partea institutiilor statului,de fapt de cei care ar trebui sa ne asigure pasii necesari spre bunastare economica.
- trimiterea de mesaje scrise catre toate institutiile abilitate prin care sa cerem anularea taxei . sa trimitem mesaje cat mai multe persoane.aici putem ruag si pe altii sa ne ajute.
- SA TREZIM LUMEA LA REALITATE ! nu vedeti ca toti dorm?
modificata !?
guvernul acesta si cel care a fost au mizat tocmai pe acest lucru,pe faptul ca suntem naivi si credem cu sfintenie tot cea ce ei declara.
in curand o sa vina rasplata pentru noi si atunci o sa ne trezim ,dar va fii prea tarziu! ACEASTA TAXA VA RAMANE ASA NUMAI DIN CAUZA NOASTRA !,ne meritam soarta pe deplin.
credeti ca noi,cei cati-va oameni de pe acest forum care incercam sa va facem sa intelegeti ca tre sa ne cerem dreptatea cu glas tare, putem face ceva? singuri? asteptati ca 10 -20 de persoane sa rezolve problema? niciudata ! Doresc sa-i felicit pe stig,robertmrz,adrian-cosmin,ianis474,Alex_iasi,radu_romania_ro,george,laziosb si celelalte persoane active de pe site,pentru ca nu sau lasat batuti au luptat pana acum asa cum au stiut ei ca este mai bine.
voi chiar nu intelegeti ca politica este o curva? nu stiti ca promisiunile fara niciun contract nu au valoare! credeti ca pe cineva ii intereseaza daca aveti sau nu bani sa platiti taxa? VA SPUN EU....PE NIMENI ....INAFARA DE NOI CEI IN CAUZA!
daca nu o sa sensibilizam media din tara asta sa ne prezinte doleantele nu o sa rezolvam nimic ,pt ca o hotarare favorabila noua va fii luata doar in cazul in care presa si televiziunile ne vor sustine si ei ne vor sustine doar daca ne facem remarcati.voi na-ti vazut ca ei nu tin cu noi? au interese si nu vor misca niciun deget pt noi doar daca sunt sub presiune.
in concluzie.... ne meritam soarta !
oricum eu personal voi continua sa intru aici . stiti? speranta moare ultima! poate va treziti si vedeti adevarul!
doresc sa-i transmit d-lui tariceanu si gastii lui un mesaj: sa-si ia gandul de la voturile celor care locuiesc pana la 100 km in jurul meu si sa nu vad vreun afis de-al lor pe acolo! pentru ca atat am dreptul sa fac : sa le spun oamenilor ce porc mare este in tara asta care altceva nu merita decat sa cerseasca in gara de nord impreuna cu cei de la apia! ADIO PNL ! o sa ajungeti ca si vadim,undeva pe langa parlament.
VA ROG CA TOTI CEI CARE CREDETI CA A SOSIT MOMENTUL SA NE FACEM AUZITI SA INTRATI IN FIECARE SEARA PE FORUM SI SA DISCUTAM URMATOARELE:
- pregatirea unor mitinguri in principalele orase din tara
- modalitati de anuntare a tuturor celor care doresc sa participe ( majoritatea celor in cauza habar nu au de existenta acestui site).
- modalitati prin care sa promovam actiunile noastre.
- sa facem o declaratie de presa din partea noastra in care sa ne prezentam cererile. ulterior sa trimitem la toate posturile de tv si presei aceasta declaratie. ESTE FOARTE IMPORTANT ACEST LUCRU! . SAR PUTEA CA CINEVA SA NE ASCULTE. tre sa prezentam cat mai clar situatia noastra in aceasta declaratie pentru a ne face intelesi si sa sensibilizam institutiile abilitate .
tre sa aratam clar ca in aceasta situatie sunt peste 120.000 de persoane pacalite de d-l tariceanu si gasca lui.tre sa aratam clar bataia de joc la care suntem supusi din partea institutiilor statului,de fapt de cei care ar trebui sa ne asigure pasii necesari spre bunastare economica.
- trimiterea de mesaje scrise catre toate institutiile abilitate prin care sa cerem anularea taxei . sa trimitem mesaje cat mai multe persoane.aici putem ruag si pe altii sa ne ajute.
- SA TREZIM LUMEA LA REALITATE ! nu vedeti ca toti dorm?
de ce sa stam acasa si nu in strada???
era mai bine cand ne intalneam la palat si discutam..asa se aduna mai multa lume imparteanm pliante etc. nu toata lumea stie de acest forum. Hai sa vedem cum facem sa stabilim o ora si sa incepem intalnirile sa facem niste fluturase sa scriem despre intentia noastra pe care sa l-e impartim peste tot sa fim cat mai multi. sa mai depunem inca o data o cerere pt miting. DAR NUMAI INTALNINDU-NE PUTEM FACE CEVA DE ACASA NU VOM REZOLVA NIMIC SI NICI DIN FATA CALCULATORULUI. DACA STABILIM O ORA SI O ZI DIN CARE SA INCEPEM SA TRIMITEM MASS LA TOTI DIN LISTELE NOASTRE. ASTEPT UN RASPUNS CEVA . EU SUNT DISPUS SI IN SEARA ASTA LA 17 SA VIN LA PALAT.
radu-is- Mesaje : 2
Data de înscriere : 11/12/2008
BAFTA!
NU TOTI SUNTEM DIN IASI ! CE AM PROPUS EU ESTE PT TOTI CEI DIN TARA.IDEEA ESTE BUNA LA VOI IN IASI! BAFTA!
MITING!!!
SALUT.....SE AUDE CEVA DESPRE ORGANIZAREA UNUI MITING IN BUCURESTI? DACA DA, CAND?
sorinica- Mesaje : 3
Data de înscriere : 19/01/2009
antitaxa@yahoo.com ! Dati add pe messenger! Va asteptam!
stig- Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009
IASUL
AM VAZUT CA EXISTA MISCARE PE FORUM, LUCRU PT CARE VA FELICIT.AM VB CU BUCURESTIUL SI BRASOVUL SI AM CAZUT DE ACORD SA FECM CEVA DUPA CE VOM AFLA VESTI CONCRETE DESPRE TAXA. DACA SUNTETI INSA DE ALTA PARERE, PUTEM RELUA INTALNIRILE ZILNICE IN FATA PALATULUI. FACEM IAR FLUTURASI, NE IMPARTIM PE ECHIPE SI PUNEM IAR IN ORAS SI LA TARG, MERGEM LA PRIMARIE SI MAI SOLICITAM UN MITING.
MA BUCUR SINCER CA EXISTA ACTIVITATE SI CA NU A INTEPENIT TOATA LUMEA. SA STITI INSA CA MAJORITATEA FIERB SI SUNT IN ASTEPTARE, MAI ALES CEI DIN VEST UNDE INVERSUNAREA E SI MAI MARE CA LA NOI. NU A CEDAT NIMENI FRAIELE INSA ASA DECISESEM CU CEI DIN CELELALTE JUDETE.
DACA INSA SE DORESTE CONTINUAREA MANIFESTATIILOR, ATUNCI FOARTE BINE, CINSTE VOUA!
NE PUTEM REVEDEA SEARA LA PALAT, STABILIM O DATA PT MITING, REFACEM FLUTURASUL SI NE APUCAM DE TREABA!
tudist02@yahoo.com, 0722690740 Tudor
MA BUCUR SINCER CA EXISTA ACTIVITATE SI CA NU A INTEPENIT TOATA LUMEA. SA STITI INSA CA MAJORITATEA FIERB SI SUNT IN ASTEPTARE, MAI ALES CEI DIN VEST UNDE INVERSUNAREA E SI MAI MARE CA LA NOI. NU A CEDAT NIMENI FRAIELE INSA ASA DECISESEM CU CEI DIN CELELALTE JUDETE.
DACA INSA SE DORESTE CONTINUAREA MANIFESTATIILOR, ATUNCI FOARTE BINE, CINSTE VOUA!
NE PUTEM REVEDEA SEARA LA PALAT, STABILIM O DATA PT MITING, REFACEM FLUTURASUL SI NE APUCAM DE TREABA!
tudist02@yahoo.com, 0722690740 Tudor
antitaxa@yahoo.com ! Dati add pe messenger! Va asteptam DESEARA LA 19:00! SUNTEM F MULTI!
SA SATBILIT CA FIECARE SA MEARGA LA PRIMARIA DIN ORASUL SAU SA CEARA APROBARE PENTRU MEETING DE PROTEST PE DATA DE 31 IAN ORA 12
PT PLIANTE ym: antitaxa@yahoo.com
PT PLIANTE ym: antitaxa@yahoo.com
Robertmrz- Mesaje : 23
Data de înscriere : 21/12/2008
HAIDETI MOBILIZATI VA!!!!!!!! SA AVEM APROBAREA CAT MAI REPEDE CA APOI SA IMPARTIM PLIANTE SI SA PREGATIM MEETINGUL DE PROTEST!
CERERE PRIMARIE!
Domnule Primar,
In numele tuturor iesenilor afectati de cresterea taxei auto, va rugam sa ne aprobati desfasurarea unui meeting de protest impotriva deciziei mai sus mentionate pe data de 7 februarie anul curent, ora 12.00, cu durata de 3 ore.
Intentionam sa organizam aceasta manifestare a protestului nostru in mod pasnic, fara violente verbale sau fizice, sub forma de mars in coloana, cu plecare din fata Palatului Culturii, pe urmatorul traseu:
PALATUL CULTURII-STR. PALAT-PODU ROS-SPLAI BAHLUI DREPT-BD. TUDOR VLADIMIRESCU-TG. CUCU-BD. INDEPENDENTEI-FUNDATIE-BD. CAROL-ROND AGRONOMIE-FUNDATIE-LICEUL M. SADOVEANU-STR. ARCU-STR. GARII- GARA- STRAPUNGERE SILVESTRU-PODUL DE PIATRA-SOS. NATIONALA-PODU ROS-STR. PALAT-PALATUL CULTURII.
La revenirea in Piata Palatului intentionam sa ne exprimam starea de nemultumire privind aceasta taxa, incadrandu-ne, desigur, in timpul anuntat.
Mentionam ca, pentru o desfasurare sigura a acestui eveniment, am discutat deja cu reprezentanti ai Politiei Municipale al caror aviz il vom obtine in cel mai scurt timp.
De asemenea, am tinut cont de faptul ca sambata, 7 februarie 2009, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant va fi restrictionat circulatiei auto, lucru ce reiese si din configurarea traseului pentru acest meeting.
Anexam la prezenta solicitare si o copie reprezentand exprimarea scrisa a unei parti din iesenii nemultumiti de cresterea acestei taxe.
In speranta unui raspuns favorabil, si , in acelasi timp corect, va multumim anticipat pentru intelegerea acordata.
Reprezentanti ai grupului,
Iasi, 26 ianuarie 2009
In numele tuturor iesenilor afectati de cresterea taxei auto, va rugam sa ne aprobati desfasurarea unui meeting de protest impotriva deciziei mai sus mentionate pe data de 7 februarie anul curent, ora 12.00, cu durata de 3 ore.
Intentionam sa organizam aceasta manifestare a protestului nostru in mod pasnic, fara violente verbale sau fizice, sub forma de mars in coloana, cu plecare din fata Palatului Culturii, pe urmatorul traseu:
PALATUL CULTURII-STR. PALAT-PODU ROS-SPLAI BAHLUI DREPT-BD. TUDOR VLADIMIRESCU-TG. CUCU-BD. INDEPENDENTEI-FUNDATIE-BD. CAROL-ROND AGRONOMIE-FUNDATIE-LICEUL M. SADOVEANU-STR. ARCU-STR. GARII- GARA- STRAPUNGERE SILVESTRU-PODUL DE PIATRA-SOS. NATIONALA-PODU ROS-STR. PALAT-PALATUL CULTURII.
La revenirea in Piata Palatului intentionam sa ne exprimam starea de nemultumire privind aceasta taxa, incadrandu-ne, desigur, in timpul anuntat.
Mentionam ca, pentru o desfasurare sigura a acestui eveniment, am discutat deja cu reprezentanti ai Politiei Municipale al caror aviz il vom obtine in cel mai scurt timp.
De asemenea, am tinut cont de faptul ca sambata, 7 februarie 2009, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant va fi restrictionat circulatiei auto, lucru ce reiese si din configurarea traseului pentru acest meeting.
Anexam la prezenta solicitare si o copie reprezentand exprimarea scrisa a unei parti din iesenii nemultumiti de cresterea acestei taxe.
In speranta unui raspuns favorabil, si , in acelasi timp corect, va multumim anticipat pentru intelegerea acordata.
Reprezentanti ai grupului,
Iasi, 26 ianuarie 2009
Bravo TUDOR!!! Sa speram ca va fi un raspuns afirmativ!
Alex_iasi- Mesaje : 15
Toti cei afectati de taxa auto, romani adevarati care au ceva de spus impotriva acestei mari nedreptati, sunt asteptati pe data de 7 februarie ora 12:00 in ARAD(Primarie), BISTRITA(Parcare Kaufland), BRASOV(Tarlungeni), BUCURESTI(Piata Victoriei), CLUJ(Sala Sporturilor), CONSTANTA(Casa de Cultura), DEVA(Parcare Real), IASI(Palatul Culturii), MURES(Parcarea Auchan), ORADEA(Parc 1 Decembrie), PITESTI(Stadion Nicolae Dobrin), PLOIESTI(Casa Sindicatelor), SUCEAVA(Cumparatura), TIMISOARA(Stadion Dan Paltinisan)! DETALII ID messenger: antitaxa sau pe www.taxa-auto.forumgratuit.ro! Trimite mai departe! Multumesc!
OPINIE
Dupa ultimele evenimente in Romania si faptul ca se tot amina cu taxa auto .....
Mi-e rusine ca sint roman si traiesc intr-o tara unde daca ii spun opinia sint considerat element de instigare la violenta.
Sint intr-o tara unde faptul ca sint sarac ma obliga sa platesc mereu ca un prost si inutil
Am ales niste oameni care de doua luni de zile nu stiu sa dea o lege normala ...tot o dau dintr-o prostie in alta ...doar pentru interesele lor....vor veni si alegerile cind li se face dor de noi si atunci o sa votam 0 (zero)
In Grecia s-au mobilizat toti ,au blocat vama...nu a venit politia nu a pus catusele la nimeni nu a aparut jandarmeria cu amenintari ...ce fel de stat democratic sintem noi...cenzura e si mai mare ca inainte e mai rau ca in timpul lui Ceasusescu ....Traian basescu e un dictator mult mai mare decit ce a fost inainte.
Sintem o tara de sclavi si traim in intuneric ...ne si frica sa spunem ce gindim....caci putem fi consideratzi nebuni
Ne-am vindut neamul si tara sintem slugile altora....
Mai mult de atit ...nici nu am cuvinte
Mi-e rusine ca sint roman si traiesc intr-o tara unde daca ii spun opinia sint considerat element de instigare la violenta.
Sint intr-o tara unde faptul ca sint sarac ma obliga sa platesc mereu ca un prost si inutil
Am ales niste oameni care de doua luni de zile nu stiu sa dea o lege normala ...tot o dau dintr-o prostie in alta ...doar pentru interesele lor....vor veni si alegerile cind li se face dor de noi si atunci o sa votam 0 (zero)
In Grecia s-au mobilizat toti ,au blocat vama...nu a venit politia nu a pus catusele la nimeni nu a aparut jandarmeria cu amenintari ...ce fel de stat democratic sintem noi...cenzura e si mai mare ca inainte e mai rau ca in timpul lui Ceasusescu ....Traian basescu e un dictator mult mai mare decit ce a fost inainte.
Sintem o tara de sclavi si traim in intuneric ...ne si frica sa spunem ce gindim....caci putem fi consideratzi nebuni
Ne-am vindut neamul si tara sintem slugile altora....
Mai mult de atit ...nici nu am cuvinte
ULTIMA STIRE
CANDITATUL PERFECT LA PRESEDENTIE PENTRU PNL ...ESTE TARICEANU...CITA NESIMTIRE BATAIE DE JOC SI RIS IN FATA LA ROMANI..INDIFERENTA
SAU ALTA CHESTIE AVETZI IDEE CIT A COSTAT ORGANIZAREA UNIRII LA IASI SI FOCSANI INTR-O TARA AFECTATA DE CRIZA ? CALCULATI DOAR DESFASURAREA FORTELOR DE ORDINE SI DRUMUL PINA LA FOCSANI
SAU ALTA CHESTIE AVETZI IDEE CIT A COSTAT ORGANIZAREA UNIRII LA IASI SI FOCSANI INTR-O TARA AFECTATA DE CRIZA ? CALCULATI DOAR DESFASURAREA FORTELOR DE ORDINE SI DRUMUL PINA LA FOCSANI
Candidatul perfect pierzator din start !Nu stiu nici astia cum sa o dea sa nu supere nici sindicalistii nici masele ,oricum mai grav e ca toti cred ca anularea taxei ii avantajeaza numai pe samsari !
gsi_master- Mesaje : 2
Data de înscriere : 09/12/2008
re
Chiar si samsari daca ar fi nu e vina nimanui ca nu s-a dat o lege ca lumea nu din burta sau din dos prin care sa controleze importul de masini ....traim intr-o tara de fosti securisti si tradatori ..ne conduc niste oameni care i-am votat din prostie sau minciuna....exista o carte pe piatza a fost si interzisa TRADAREA LA ROMANI care e specifica si explica totul pe larg...pina cind se va merge cu aceasta dominare si masonerie generala...mai mult decit pielea de noi ce poate sa ne ia ...ne intoarcem din nou la iobagi dar iobagi democrati si asa zisi liberi........apar in fiecare zi la stiri din ce in ce mai multe prostii si stiri sa iti tina mintea ocupata
recomadarea mea e sa evitatzi stirile eu de multi ani nu citesc ziare si ma simt mai liber iar la tv ma uit foarte putin acolo unde simt ca am ce invata dar asta se intimpla in fiecare zi din ce in ce mai putin
Inca o data zic ca imi pare rau ca m-amnascut in Romania sa fiu mintit in fiecare zi si dus cu presul......
Ar fi timpul sa ne trezim nu sa contam numai la vot .....
recomadarea mea e sa evitatzi stirile eu de multi ani nu citesc ziare si ma simt mai liber iar la tv ma uit foarte putin acolo unde simt ca am ce invata dar asta se intimpla in fiecare zi din ce in ce mai putin
Inca o data zic ca imi pare rau ca m-amnascut in Romania sa fiu mintit in fiecare zi si dus cu presul......
Ar fi timpul sa ne trezim nu sa contam numai la vot .....
Haideti ca mai avem o saptamana si iesim in strada!!Sa fim uniti!! JOS TAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: nu am gasit mailu lu tariceanu dar am gasit adresa de messenger a partidului: indirectcupnl
Alex_iasi- Mesaje : 15
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» TIMISOARA - PITESTI !
» CLUJ - Organizare
» Grupuri din toate orasele !!!
» PLIANTE impotriva TAXEI
» PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
» CLUJ - Organizare
» Grupuri din toate orasele !!!
» PLIANTE impotriva TAXEI