IASI - HAIDETI !!!
+34
sorinica
radu-is
Adrian Cosmin
arares
stig
radu_romania_ro
dany_the_eagle@yahoo.com
juliano
romano82
tariceanu'nmetastaza
zvan
ghostrider
spottname
Body
dcoder13
bogdan_
Cipiotul
gsi_master
cioxan
Simona
neamtug
Padre
Alex_iasi
Ispas Calin-Ionut
micutzu
iannis474
emy
Danielstea
intrus_117
dilliman
THUNDER
mihai85
tudost02
7rUe.4liFe
38 participanți
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Bravo Iasi, Bravo Romania
Felicitari pentru protest!
Un link cu afise, pentru inspiratie: http://myiasi.blogspot.com/2008/12/primul-protest-adevarat-national.html
O sa vin si eu de acum seara, si sambata.
Apropo pentru sambata a obtinut cineva aprobare oficiala pentru portest? La ce ora si unde?
Un link cu afise, pentru inspiratie: http://myiasi.blogspot.com/2008/12/primul-protest-adevarat-national.html
O sa vin si eu de acum seara, si sambata.
Apropo pentru sambata a obtinut cineva aprobare oficiala pentru portest? La ce ora si unde?
dcoder13- Mesaje : 2
Data de înscriere : 10/12/2008
IESENI, ADUNAREA!
Cei care au cunostinte afectate de aceasta problema in orasele PASCANI si PARGU FRUMOS sunt rugate sa ia legatura cu acestea, sa le transmita despre intalnirile zilnice de la Palat si de placarea de sambata, ora 2.00. Palat, la Bucuresti. Eventual le pot da si nr meu de telefon 0722690740, id tudost02@yahoo.com. Am nevoie de un lider de grup din fiecare din cele doua orase! In PASCANI sunt f multe masini aduse, ce e cu voi, nu aveti internet?
tudost02- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/12/2008
TARGU NEAMT, PIATRA NEAMT, PASCANI!
IN SEARA ASTA LA MEETING CEI CARE SUNT DIN ORASELE MENTIONATE SAU AU CUNOSTINTE DE ACOLO, VA ROG INSISTENT SA INTREBATI DE TUDOR. SA LE DAM DREPTUL LA A-SI EXPRIMA PUNCTUL DE VEDERE!
Re: IASI - HAIDETI !!!
Tudor ... ceva rezultate cu avizul pt meeting la Iasi ?? ziceai ca azi mergi sa vezi daca rezolvi ceva ....
Cipiotul- Mesaje : 8
Data de înscriere : 09/12/2008
Maine se merge la primarie! O sa vedem ce facem...
mihai85- Mesaje : 13
Data de înscriere : 05/12/2008
BRAVO IASI!!!!!!!!!!!!!!-TINE-O TOT ASA!
A treia intalnire de la Palat a depasit numarul de 80 de masini. In afara de toate televiziunile centrale si locale, in maxim 10 minute de la adunare intreg grupul a fost incercuit de trupe ale politiei, o masina a salvarii, SMURD, Politia Comunitara etc Se incearca organizarea unui mars auto de protest pt vineri, 12 decembrie 2008, pe urmatorul traseu: PLECARE PALAT- A PANU-TG CUCU-INDEPENDENTEI-FUNDATIE-BD CAROL-ROND AGRONIMIE-FUNDATIE-CINEMA VICTORIA-SREFAN CEL MARE-PALAT.
In momentul reantoarcerii la PALAT se poate scanda orice slogan , meetingul fiind legal! Speram sa obtinem aprobarea!
Sambata dimineata, orele 2.00, se va pleca in coloana spre Bucuresti! Pe drum ne vom intalni cu Bacaul si Romanul!
Detalii la 0722690740, tudost02@yahoo.com
In momentul reantoarcerii la PALAT se poate scanda orice slogan , meetingul fiind legal! Speram sa obtinem aprobarea!
Sambata dimineata, orele 2.00, se va pleca in coloana spre Bucuresti! Pe drum ne vom intalni cu Bacaul si Romanul!
Detalii la 0722690740, tudost02@yahoo.com
VENITI CU TOTII
BRAVO IASI!! Sa le aratam ca ne pasa! JOS TAXA !!!!!!
Alex_iasi- Mesaje : 15
Data de înscriere : 08/12/2008
PROTEST IASI
MARSUL AUTO DE PROTEST A FOST AMANAT PANA PE DATA DE 16 DECEMBRIE ORA 12. INCA NU AVEM APROBAREA OFICIALA, INSA EXISTA MARI SANSE SA NI SE APROBE. NU UITATI CA SAMBATA la 2.00 dimineata se pleaca la Bucuresti in coloana din fata Palatului Culturii. Asta e tot ce am putut sa fac. Cei de la primarie au fost foarte deschisi, insa sistemul birocratic a facut ca protestul de maine sa nu poata fi aprobat. Continuati sa puneti pliantul!
Protest
pai e neaparat sa luam autorizatie?dak se strange lumea si merge in coloana pe strada care e treaba?doar nu o sa opreasca 50 - 100 masini sa faca nush ce........
Body- Mesaje : 3
Data de înscriere : 11/12/2008
MARS IASI
se poate totusi sa marsaluim asa?
daca toata tara o face maine, noi asteptam data de 16 cand nu o sa mai fie nimeni?
haideti maine! pasnic!
se poate ???
daca toata tara o face maine, noi asteptam data de 16 cand nu o sa mai fie nimeni?
haideti maine! pasnic!
se poate ???
spottname- Mesaje : 1
se poate cati mai multi cu atat mai bine!!!
am fost a3a oara la palat in seara asta...am facut si un "mic" protest" prin oras...
va asteptam maine in fata la palat in jur de ora 17 (intrebati de tudor) pt a strange cat mai multe semnaturi pt aceste lege care ne duce la "sapa de lemn" pe toti si nu numai
sa aratam ca poporul roman poate reactiona
PS nu uitati 13 dec ora 2.00 AM plecarea spre bucuresti indiferent ca ai sau nu masina vin-o ...ne-am saturat sa fim foototi de niste hoti...sa intoarca ei coorul acu E RANDUL NOSTRU
cat mai multe semnaturi JOS TAXA
PS adu si prietenii tai pt a semna nu e nimic rau...ajuta cand este nevoie
va asteptam maine in fata la palat in jur de ora 17 (intrebati de tudor) pt a strange cat mai multe semnaturi pt aceste lege care ne duce la "sapa de lemn" pe toti si nu numai
sa aratam ca poporul roman poate reactiona
PS nu uitati 13 dec ora 2.00 AM plecarea spre bucuresti indiferent ca ai sau nu masina vin-o ...ne-am saturat sa fim foototi de niste hoti...sa intoarca ei coorul acu E RANDUL NOSTRU
cat mai multe semnaturi JOS TAXA
PS adu si prietenii tai pt a semna nu e nimic rau...ajuta cand este nevoie
Ultima editare efectuata de catre ghostrider in Joi Dec 11, 2008 9:24 pm, editata de 1 ori
ghostrider- Mesaje : 10
MAINE SEARA LA ORA 17!!!!!!!!
MAINE SEARA LA ORA 17, nu ora 18. Sa avem timp sa punem la pct ce vom face. Am o idee. Cine stie unde sta Nichita? Sau altii fraieri din iubita noastra clasa politica? Le facem o vizita???
mihai85- Mesaje : 13
in zona copou..insa NU nichita e prb noastra acum...tre sa profitam de el sa ne dea autorizatia de pe 16 dec
care se discuta la iasi
care se discuta la iasi
zvan- Mesaje : 2
Pentru drumul spre Bucuresti, care aveti statii walkie-talkie luati-le cu voi, sa comunicam intre masini, vor fi utile.
tariceanu'nmetastaza- Mesaje : 1
taxa
azi se organizeaza ceva la iasi.unde si la ce ora.
romano82- Mesaje : 4
Data de înscriere : 12/12/2008
.........
si inca ceva eu cred ca ar trebui sa ne organizam intr o asociatie.sa angajam un avocat bun si sa dam statul in judecata daca nu se rezolva nimik cu mitingul.totul e sa fim uniti.nu trebuie sa i lasam sa ne calce in picioare.numai exista nicaieri in lume unde o taxa de inmatriculare este mai mare decat valoarea masinii.sa luptam impotriva ciocoilor.
nu inteleg cum de sunt cozile astea la administratia financiara ...toata lumea are RAR'ul facut ??? .....sau se poate plati taxa fara RAR ???
juliano- Mesaje : 5
Varsta : 43
Localizare : iasi
raspuns
nu toti au rarul facut dar oricum sunt cateva zeci de mi de masini asa ca astia de la guvern stiau ce fac.cand au vaz cate masini sunt in tara hai sa le dam in cap sa strangem banii la buget,asta e.
...
ma chinui de mai bine de o ora sa fac o programare la RAR ....dar ''liania apelata este momentan ocupata ''....pe net spune ca 's prea aglomerati ....am vazut acum pe antena 3 ...t melescanu spunea ...ca cei care au inceput demersurile unei inmatriculari pe legea veche vor continua pe legea veche ....asta este parerea lui de jurist si de avocat ....dar din cate observ eu nu reushesc sa incep demersurile ...pt ca nu pot sa ma programez la RAR ...
asta cu melescanu
la ce post a fost .sa speram ca macar in ultimul ceas sa se trezeasca guvernantii.nu se poate sa dai legi asa in 10 zile.trebuiu sa spuna toate masinile care intra dupa 15 decembrie in tara sa fie supuse la noua lege.cine e de vina ca eu sunt programat la rar pe 4 februarie si am masina din 12 noiembrie.
IN ATENTIA CELOR DIN IASI
CINE DORESTE SA MEARGA LA TELE M IN DIRECT SA ISI EXPRIME NECAZUL ....O POATE FACE AZI LA ORA 16 .50 TRE SA FITI IN FATA LA TELE M SI MERGETSI CU TUDOR IN STUDIO....
NU VA LASATZI INTIMIDATZI
NU VA LASATZI INTIMIDATZI
iannis474- Mesaje : 34
Data de înscriere : 07/12/2008
pe antena 3 a fost ....dar ''demersurile inmatricularii '' inseamna cel putin o programare la RAR ...dar eu nu am reusit sa o fac nici pe asta ....romano82 a scris:la ce post a fost .sa speram ca macar in ultimul ceas sa se trezeasca guvernantii.nu se poate sa dai legi asa in 10 zile.trebuiu sa spuna toate masinile care intra dupa 15 decembrie in tara sa fie supuse la noua lege.cine e de vina ca eu sunt programat la rar pe 4 februarie si am masina din 12 noiembrie.
stirea de la telem de aseara
stirea de la tele m de aseara http://telem.telem.ro/telem/index.php?option=com_content&task=view&id=13870&Itemid=130#
TELE M
Bai frate ce au astia de la tele m de tot zic ca protestul e pe 15 decembrie?......sigur nu vor sa faca publicitate la protest......"niste tzarani" )
Body- Mesaje : 3
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» TIMISOARA - PITESTI !
» CLUJ - Organizare
» Grupuri din toate orasele !!!
» PLIANTE impotriva TAXEI
» PROTEST IASI 7 FEBRUARIE 2009
» CLUJ - Organizare
» Grupuri din toate orasele !!!
» PLIANTE impotriva TAXEI