Taxa de poluare , TAXA AUTO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IASI - HAIDETI !!!

+34
sorinica
radu-is
Adrian Cosmin
arares
stig
radu_romania_ro
dany_the_eagle@yahoo.com
juliano
romano82
tariceanu'nmetastaza
zvan
ghostrider
spottname
Body
dcoder13
bogdan_
Cipiotul
gsi_master
cioxan
Simona
neamtug
Padre
Alex_iasi
Ispas Calin-Ionut
micutzu
iannis474
emy
Danielstea
intrus_117
dilliman
THUNDER
mihai85
tudost02
7rUe.4liFe
38 participanți

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty JOI, 18 DECEMBRIE 2008,ORA 4 DIMINEATA, PALATUL CULTURII,PLECARE LA BUCURESTI PT MITINGUL LEGAL ANTI-TAXA!

Mesaj  tudost02 Mar Dec 16, 2008 5:12 pm

CINE DORESTE SA MEARGA LA BUCURESTI PT A-SI EXPRIMA NEMULTUMIREA FATA DE CRESTEREA CUANTUMULUI TAXEI AUTO POATE VENI JOI, ORA 4.OO ( DIMINEATA ) IN FATA PALATULUI CULTURII, PENTRU A PLECA IN COLOANA SPRE BUCURESTI, UNDE SE ORGANIZEAZA UN MITING LEGAL DE PROTEST. NU LASATI PE ALTII SA LUPTE PENTRU DREPTURILE VOASTRE! CINE POATE, DAR NU VREA SA MEARGA LA BUCURESTI NU ARE DREPTUL SA SOLICITE PLATA TAXEI LA VALOAREA VECHE! NU FITI COMOZI! DETALII LA 0722690740, tudost02@yahoo.com

tudost02

Data de înscriere : 06/12/2008

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty protest iasi 16 dec reportaj

Mesaj  ghostrider Mier Dec 17, 2008 9:19 am

ghostrider

Data de înscriere : 11/12/2008

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty emisiune tele m iasi 17.12 2008

Mesaj  ghostrider Mier Dec 17, 2008 8:42 pm

http://telem.telem.ro/telem/index.php?option=com_content&task=view&id=3451&Itemid=142#
inreg video minutu 21.30 incolo

bv tudorel.. rar mai gasesti asa om

ghostrider

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty Re: IASI - HAIDETI !!!

Mesaj  mihai85 Vin Dec 19, 2008 9:18 am

BV TUDOR tot respectul.... nu am putut ajunge la miting... f multe probleme... Daca se mai face ceva sunt langa voi.... de azi nu mai am numere si ma enerveaza la culme.... Inca o data tot respectul TUDOR, IANIS SI TOTI IESENII CARE SE BAT PT DREPTURILE LOR!!!!

mihai85

Data de înscriere : 05/12/2008

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty CRACIUN FERICIT!

Mesaj  tudost02 Joi Dec 25, 2008 9:55 pm

CRACIUN FERICIT TUTUROR IESENILOR DIN TRUPA ANTI-TAXA SI NU NUMAI CU SPERANTA CA ANUL CARE VINE SA NE LIPSEASCA DE EA!
BUCURESTI-PITESTI-PLOIESTI-ARAD-ORADEA-CLUJ-ZALAU-BACAU-ONESTI-CONSTANTA-TIMISOARA-BRASOV-SUCEAVA-IASI-NEAMT ETC.-BRAVO! CINSTE ROMANILOR CARE SI-AU SACRIFICAT TIMPUL SI NERVII IESIND IN STRADA PT DREPTATEA LOR SI A CELOR CE AU STAT ACASA.
LA MULTI ANI!

tudost02

Sus In jos

Mesaj  Alex_iasi Sam Ian 03, 2009 7:51 pm

La multi ani 2009!E timpul sa ne miscam,nu?Ar fi bine sa facem un meeting dar de data asta sa fie in weekend ca sa nu fie probleme de genu "sunt la munca".JOS TAXA!

Alex_iasi

Data de înscriere : 08/12/2008

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty ALI DOILEA MITING LA IASI

Mesaj  iannis474 Dum Ian 04, 2009 9:34 pm

SI EU SINT DE ACORD ...SA APARA SI TUDOR ...DE ACEASTA DATA TOTUL SA FIE FOARTE BINE ORGANIZAT SI SA DIE DUMINICA SA NE VADA LUMEA SA NE AUDA...CACI DATA TRECUTA TV-URILE AU CAM MUSAMALIZAT CE AM FACUT NOI LA IASI
SAU AR FI TREBUIT IN VIZIUNEA LOR SA FIM HULIGANI SI VANDALI /..DOAR ASA SE AJUNGE LA STIRI DACA ITI TAI VENELE ..NU DACA ESTI CORECT SI CU BUN SIMT

iannis474

Data de înscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Mesaj  ghostrider Lun Ian 05, 2009 11:06 am

am vb cu tudor dar cred ca e in pripa sa facem in weekendu 10ian desi ar fi bine sa dam un semn inainte de 15 ian ca lumea inca fierbe Evil or Very Mad

ghostrider

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty MITING!!!

Mesaj  radu_romania_ro Mar Ian 06, 2009 12:24 am

TREBUIE MITING NEAPARAT!!! MACAR SA O AMANE TAXA ASTA...CHIAR DACA E ILEGALA!! HAIDETI SA FIXAM O DATA CU SAU FARA APROBARE!!!

radu_romania_ro

Data de înscriere : 10/12/2008

Sus In jos

Mesaj  stig Mar Ian 06, 2009 2:11 pm

si totusi...ce s a facut cu toarte semnaturile stranse. Daca s ar fi centralizat toate semnaturile si am fi mers cu ele la guvern...ganditi va...fiecare dintre noi ar fi venit cu minim 5 semnaturi(mama tata cumatru' etc) am fi putut elimina legea lejer!
stig
stig

Data de înscriere : 06/01/2009

Sus In jos

Mesaj  stig Mar Ian 06, 2009 3:15 pm

Cand a fost taxa veche(inainte de 1 iul ) cei de la Realitatea TV au mers din oras in oras si au strans semnaturi si le au dus pe masa guvernului! Taxa s a schimbat imediat ajungand la forma dinainte de triplare! Ar trebui sa facem ceva asemanator!
stig
stig

Sus In jos

Mesaj  arares Mar Ian 06, 2009 9:39 pm

IN bUCURESTI E LINISTE SI NU PREA INTELEG DE CE!!!!!!!!!!!!

arares

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty TOATA LUMEA TACE??????

Mesaj  Simona Mier Ian 07, 2009 4:47 pm

SALUTARE TUTUROR SI UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII SI SA SPERAM FARA TAXA Sad . VAD CA PE FORUM NU SE MAI INTRA MAI DELOC. TOATA LUMEA S-A LINISTIT. CE SE MAI ORGANIZEAZA LA IASI? SE MAI FACE VREUN PROTEST PRIN TARA? STAM ASA SI ASTEPTAM SA LI SE FACA CELOR DE SUS MILA DE NOI....ASTA DACA LI SE VA FACE VREODATA... Rolling Eyes

Simona

Data de înscriere : 09/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Alex_iasi Mier Ian 07, 2009 9:53 pm

Normal ca nu stam asa.Sa intre Tudor sa vedem cat mai curand sa putem organiza ceva.

Alex_iasi

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty IASI

Mesaj  tudost02 Vin Ian 09, 2009 9:09 am

OAMENI BUNI, IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI TUTUROR! NU A RENUNTAT NIMENI SA-SI CEARA DREPTURILE INSA, DISCUTAND SI CU CEI DIN ALTE ORASE AM CONCLUZIONAT CA, IN CAZUL IN CARE NU VOM FI MULTUMITI DE HOTARAREA GUVERNULUI DE DUPA DATA DE 15 IANUARIE, VOM CONTINUA MANIFESTARILE, DE DATA ASTA INTR-UN MULT MAI ORGANIZAT SI MAI RASUNATOR FATA DE CELE CE AU AVUT LOC IN ANUL PRECEDENT.
CINEVA A INTREBAT CE S-A FACUT CU SEMNATURILE STRANSE IN FATA PALATULUI:
1. S-AU ANEXAT PETITIEI INAINTATE PREFECTULUI DE IASI, DE LA CARE URMEAZA SA PRIMIM UN RASPUNS IN LUNA IANUARIE
2. CEI CARE AU PUTUT MERGE LA BUCURESTI STIU CA ACELEASI LISTE DE SEMNATURI, CUMULATE FIIND CU CELE DIN ALTE ZONE ALE TARII, AU FOST DEPUSE, ATAT PE DATA DE 13 DECEMBRIE CAT SI PE 18 - LA SEDIUL GUVERNULUI SI LA PALATUL PARLAMENTULUI
STATI ASADAR LINISTITI CA NU SE RENUNTA LA LUPTA, IAR DATA DE 15 IANUARIE NU E DEPARTE. LUPTAM PANA LA CAPAT INDIFERENT DE EVIDENTELE PIEDICI PE CARE LE INTAMPINAM. INCA O DATA UREZ LA MULTI ANI TUTUROR, UN 2009 PLIN DE REALIZARI IN CARE CRIZA SA VA OCOLEASCA. SUCCES!

tudost02

Sus In jos

Mesaj  stig Vin Ian 09, 2009 3:13 pm

Angajatii de la Dacia Mioveni pregatesc un protest si cer MENTINEREA TAXEI DE POLUARE! Ei cred ca astfel isi vor putea pastra locul de munca!(Realitatea Tv).Cel mai probabil ei vor fi luati in seama...ca la noi nu s a uitat nimeni!
stig
stig

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty ORGANIZARE

Mesaj  dany_the_eagle@yahoo.com Vin Ian 09, 2009 8:15 pm

sambata la ora 18.00 pe forum se discuta pentru reorganizarea noastra.intrati cat mai multi si sa stabilim o data comuna pt toate orasele pt mitinguri.

dany_the_eagle@yahoo.com

Localizare : cluj

Sus In jos

Mesaj  stig Sam Ian 10, 2009 10:25 am

Sindicatul Automobile Dacia va organiza, marţi, un miting, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, sindicaliştii cerând păstrarea locurilor de muncă din industria constructoare de autoturisme şi menţinerea taxei de poluare.

Într-un comunicatul de presă trimis de Sindicatul Automobile Dacia (SAD) se precizează că acest miting este organizat în contextul situaţiei de criză cu care se confruntă constructorii de autoturisme din România, sindicaliştii cerând asigurarea locurilor de muncă din industria constructoare de maşini, menţinerea taxei de poluare şi protejarea brandului naţional Dacia.

5.000 de participanţi la miting

Organizatorii mitingului se aşteaptă ca la acţiune să participe aproximativ 5.000 de persoane, membri de sindicat, dar şi locuitori din Piteşti şi Mioveni şi din localităţile limitrofe.

"Fiind informaţi că Parlamentul, la propunerea ministrului Mediului, vrea să suspende taxa de poluare, nu putemn sta cu mâinile în sân, considerând că ni se vor aduce mari prejudicii. Dincolo de faptul că este periclilat locul de muncă a mii de oameni, aceste fiare vechi, adică maşini second hand aduse din străinătate, reprezintă un factor de poluare cumplit", a afirmat Ion Iordache, vicelider SAD.

În comunicatul SAD se mai precizează că tot marţi, la ora 14.00, au fost invitaţi la sediul SC Automobile Dacia SA membri ai Guvernului, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, parlamentarii PSD şi PDL Argeş, precum şi primarii din Piteşti şi Mioveni, pentru a discuta despre asigurarea locurilor de muncă din industria constructoare de maşini, menţinerea taxei de poluare şi protejarea brandului naţional Dacia.

Uzina Dacia a fost nevoită să întrerupă producţia în perioada 11 decembrie 2008 - 11 ianuarie 2009, ca urmare a scăderii brutale a pieţei auto din România şi pentru a reduce stocurile. Lucrul va fi reluat luni, 12 ianuarie, cândva fi redusă şi cadenţa de producţie de 1.360 la 1.085 de vehicule pe zi.

Sursa: http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A%2F%2Fwww.evz.ro%2Farticole%2Fdetalii-articol%2F835048%2FAngajatii-de-la-Dacia-se-pregatesc-de-protest%2F
stig
stig

Sus In jos

Mesaj  stig Sam Ian 10, 2009 10:31 am

Oameni buni...Daca se mai organizeaza vreun meeting, va rog, mai putine zambete pe fata! Asta dak vreti sa fim luati in seama... In toata tara, in loc de protestatari vedeam oameni pusi pe glume, care in loc sa scandeze "Jos Taxa" isi etalau sistemul audio din masina sau ambalau motorul sa vada lumea ce toba meseriasa are.
stig
stig

Sus In jos

Mesaj  stig Sam Ian 10, 2009 7:37 pm

Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am fost 4 oameni p chat! Sa nu aud ca va mai plangeti! nici macar operatorul nu a intrat!
stig
stig

Sus In jos

Mesaj  stig Dum Ian 11, 2009 6:58 pm

Ar trebui sa iesim 'in strada' pt a influenta prin proteste decizia de dupa 15 ianuarie! Dupa aceea nu cred ca se va mai schimba ceva cu taxa indiferent ce am face! Dupa cum vedeti noul guvern nu se razgandeste in deciziile pe care le ia!

Ultima editare efectuata de catre stig in Lun Ian 12, 2009 1:32 am, editata de 1 ori
stig
stig

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty JOS TAXA

Mesaj  radu_romania_ro Dum Ian 11, 2009 10:13 pm

STIG PERFECTA DREPTATE!! HAIDETI SA FIXAM RAPID UN MITING! TUDOR POTI SA TE OCUPI TU DE AVIZ SI NOI NE OCUPAN DE IMPARTIT FLUTURASI...HAI MOBILIZAREA IASI!! RAPID...CEI DE LA DACIA IES IN STRADA

radu_romania_ro

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty HAI TUDORE

Mesaj  radu_romania_ro Dum Ian 11, 2009 10:24 pm

ERA MULT MAI BINE CAND NE ADUNAM IN FIECARE SEARA IN FATA PALATULUI...MACAR ERAM MAI UNITI...IMPRASTIEM FLUTURASI CU "JOS TAXA AUTO - INTRUNIRE IN FIECARE ZI DE LA 17 : 00 IN FATA PALATULUI"???

radu_romania_ro

Sus In jos

IASI -  HAIDETI !!! - Pagina 5 Empty SUCCES

Mesaj  dany_the_eagle@yahoo.com Dum Ian 11, 2009 11:07 pm

VOI CEI DIN IASI TOT INCERCATI SA FACETI CEVA ! DIN PACATE NU VEDETI CA ATI RAMAS SINGURI? EU M-AM ZBATUT SA IASA CEVA DAR TOTI ASTEPTAM SA NE PICE DIN AVION CEVA SI NU FACEM NIMIC.IMI PARE RAU PENTRU SITUATIA ASTA.VA SPUN EU CA TAXA VA RAMANE ASA CUM ESTE ACUM SI ASTA NUMAI DIN CAUZA NOASTRA : PENTRU CA SUNTEM LASI !

dany_the_eagle@yahoo.com

Localizare : cluj

Sus In jos

Mesaj  stig Lun Ian 12, 2009 1:00 am

Luni, 12 ianuarie, ora 20:00 toti cei afectati de taxa auto sunt asteptati pe forum, sa discutam, pentru a se ajunge la un consens in ceea ce priveste viitorul meeting de protest!
stig
stig

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum